OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Omakotitalo | 3mh, oh, k, khh, psh / s, wc

Paavo Lonkilan tie 2, Hovi, Kiuruvesi

Hinta

84 000 €

Koko

91,5 / 134,5 m²

Vuosi

-

Varaa aika esittelylle ja tee tarjous! Kesäkuussa 2023 KUNTOTARKASTETTU, kodikkaasti remontoitu omakotitalo rauhallisella Hovin alueella etsii uutta omistajaansa. Puustoon rajoittuvalle omalle kulmatontille v. 1991 valmistunut talo on varustettu kolmella makuuhuoneella. Toimivassa keittiössä arki sujuu helpommin. Kolmella seinällä kaapistoja, joiden ovet, välitilat ja tasot on päivitetty uusiin v. 2015 ja pari vuotta myöhemmin vaihtui keraaminen liesi sekä liesituuletin. Lämmin tupa on joka kodin sydän! Jyhkeä leivinuuni luo kotoisaa tunnelmaa ja sen pehmeässä lämmössä valmistuvat niin ruoat kuin leipomuksetkin. Olohuoneeseen sijoitettu ilmalämpöpumppu täydentää lämmitystä ja tuo helpotusta helleaikaan. Sähköpatterit on uusittu ja märkätiloissa asumismukavuutta lisää lattialämitys. Jo ennestään maltillista n. 12.000 kWh:n sähkönkulutusta pienentää sähkökiukaan paikalle vaihdettu puukiuas, joka tarjoaa ihanan leppoisat löylyhetket. Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone on remontoitu v. 2012 ja samalla uusittu myös käyttövesijohdot. Kodin pintoja on päivitetty vuosina 2014-2017. Autotalli on kätevästi talon yhteydessä. Autotallin jatkeena on erillinen varastotila. Suojaisa pihapiiri, jossa lisäksi hirsirakenteinen parilato ja leikkimökki. Talo on tällä hetkellä vuokrattu, mutta vapautuu lyhyessä ajassa uuden omistajan käyttöön. Kiuruveden kunta on perustettu 1873 ja Kiuruvesi muuttui kaupungiksi vuonna 1993. Maaseutukaupunki tarjoaa asukkailleen leppoisan elämänmenon ohella monenlaisia palveluja sekä toimintaa niin liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Vastasiko tämä koti SINUN toiveitasi? Olethan yhteydessä minuun, niin lähdetään ottamaan siitä selvää! Anne Rönkä, p. 050 3725 116, anne.ronka@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
551829
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, khh, psh / s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91,5 m²
Kokonaispinta-ala
134,5 m²
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

84 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

308,81 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 308,81 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kylpyhuone/kodinhoitohuone/sauna remontoitu 2012. Huippuimuri asennettu 2012.
Keittiötä remontoitu v. 2015.
Käyttövesijohdot uusittu, ulkomaalaus 2017.
Pintaremonttia tehty 2014-2017.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Todistus laadittu 5.6.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: muovi/maali/mdf. Olohuone: laminaati/tapetti/mdf. Makuuhuone 1: laminaatti/tapetti/mdf. Makuuhuone 2: laminaatti/tapetti ja maali/mdf. Makuuhuone 3: muovi/maali/mdf. Kodinhoitohuone: laatta/lasikuitutapetti/puupaneeli. Sauna: laatta/paneeli ja kivi/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta/puupaneeli. Eteinen: laminaatti/maali/mdf. Wc: muovi/tapetti,kaakeli,paneeli/mdf.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi 2016, liesituuletin 2017, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kaapistojen ovet, välitilalaminaatit, työtasot ja leikkuulaudat uusittu 2015.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas Sähkökiuas vaihdettu puukiukaaksi (Harvia) 2023, kylpyhuone, erillinen wc Toinen wc-pytty kylpyhuoneen yhteydessä, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone remontoitu 2012.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
263-407-1-273
Tontin pinta-ala
1 497 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
KANERVA, 1:273
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 299 m². Kiuruveden kunta
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 18.02.1991. Asemakaava, ohjeellinen tonttijako
Lisätietoja kaavoituksesta: Kiuruveden kunta
Rakennukset
hirsinen parilato 15,5 m², rv. 2015 (myönnetty 25.5.2015) leikkimökki
Palvelut
Palvelut: - K-Supermarket 1,7 km - S-market 2 km - Tokmanni 2,2 km - Terveyskeskus 2,2 km. Koulut: Nivan koulu 1,5 km. Päiväkoti: Päiväkoti (Lähteentie) 2,2 km, Maalaiskaupungin päiväkoti Päivänkakkara Oy 2,3 km. - Jäähalli 2,8 km - Kulttuuritalo ja kirjasto 2,3 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kiuruvesi

Asuinalueena Hovi, Kiuruvesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henri Korkiakoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KM

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.