OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 8h + k + yläk.aula + s + ph + pkh + khh + vh + kph + 2wc

Suoniityntie 4, Parainen, Parainen

Hinta

595 000 €

Koko

318 / 460 m²

Vuosi

2016

Tervetuloa tutustumaan tähän ekologiseen, tilavaan ja hyväkuntoiseen omakotitaloon, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin asumiseen kuin liiketoimintaan. Kokonaispinta-alaltaan 460,0 neliömetriä, tämä ainutlaatuinen koti tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tarpeillesi. Talon asuinkerrokset on rakennettu uudelleen vuosina 2013-2016 arkkitehdin suunnitelmien mukaan. Ensimmäisessä kerroksessa on iso ruokailutila, hyvin varusteltu Puustelli-keittiö ja avara olohuone sekä media-huone. Lisäksi tässä kerroksessa on omalla sisäänkäynnillä varustettu kodinhoitohuone, jossa on kätevä kuraeteinen. Toisessa kerroksessa on viisi huonetta, jotka toimivat tarpeidesi mukaan makuuhuoneina, työhuoneina tai vaikka kuntoiluhuoneena. Saunaosasto on spa-henkinen puukiukaineen ja tilavine pukuhuoneineen. Iso aulahuone toimii tv-huoneena tai kirjastona. Päämakuuhuoneesta ja aulasta on käynti parvekkeelle, josta on upeat näköalat ja puiden välistä pilkahtaa merikin. Päämakuhuoneessa on tilava walk-in vaatehuone. Talossa on panostettu ekologiseen energiaan ja talon energialuokka onkin A. Lämmitykseen käytetään merilämpöä ja katolla on 28 aurinkopaneelia, jotka on kytketty sähkökiertoon. Kellarissa on puukattila varalla ja keittiön puuhella on liitetty vesikiertoon. Ilmanvaihto toimii koneellisesti lämmön talteenotolla. Kellarissa on 142 neliötä tilaa, josta suuri osa on avointa autotallia. Lisäksi kellarissa on tekninen tila ja wc. Kellarikerros on talon alkuperäistä osaa, joka on rakennettu vuonna 1982. Tontti on noin 6500 neliötä sen jälkeen kun siitä on vähennetty maantietoimituksen jälkeinen lunastus, joka on noin 1500 neliötä. Kiinteistöllä on oikeus venevalkamaan, laituriin ja uimapaikkaan rannassa noin 100 metrin päässä. Tämän omakotitalon monipuolisuuden koet parhaiten paikan päällä! Varaa oma esittelyaikasi nyt: Anne Backman anne.backman@op.fi 040 595 3770

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
552702
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8h + k + yläk.aula + s + ph + pkh + khh + vh + kph + 2wc
Asuintilojen pinta-ala
318 m²
Kokonaispinta-ala
460 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

595 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 209,50 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1209,50€/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hessundin sillan tietyömaa, arvioitu valmistumisaikataulu 12/25. Uusi silta ja saaristotie tulevat siirtymään kauemmaksi, vanhan tien ja sillan kaakkoispuolelle. Lisäksi tälle kohdalle rakennetaan meluesteet, jolloin liikenteen äänet vähenevät entisestään.
Tontista lunastettu noin 1500 neliötä Saaristotien uudistusta varten.
Tehdyt remontit
Talo rakennettu kellarikerrosta lukuunottamatta uudelleen vuosina 2013-2016. Vain pihan puolen ikkunat ja niiden välissä olevat runkotolpat ovat alkuperäisiä, vuonna 1982 rakennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Maalämpöputket meressä. Aurinkopaneelit 28 kpl. Varalla puukattila, lisäksi keittiön puuhella liitetty vesikiertoon.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Pinta läpivärjätty rappaus. Betonisokkeli ja tiilivuoraus sisäpuolella kellarikerroksessa.
Pintamateriaali: Keittiö: Vinyylilattia, maalattu. Olohuone: Vinyylilattia, maali/tapetti/punahonka/tiili. Makuuhuone 1: Vinyylikorkki, maali. Makuuhuone 2: Vinyylikorkki, maali. Makuuhuone 3: Vinyylilattia, maalattu. Kodinhoitohuone: Vinyylilattia, maalattu. Sauna: Laatta, kaakeli. Kylpyhuone: Laatta, kaakeli. Eteinen: Vinyylilattia, maalattu. Askarteluhuone: Betonilattia, maalattu. Wc: Laatta, kaakeli. Ruokailuhuone: Vinyylilattia, maali/tapetti. Mediahuone: Vinyylilattia, maalattu. Aula: Vinyylikorkki, maali/tapetti. Työhuone: Vinyylikorkki, maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2020 AEG, pakastekaappi 2020 AEG, induktioliesi, liesikupu, astianpesukone 2020 Siemens, kaapistot Puustelli 2005, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Ruusukvartsi. Lattiassa valmius sähkölle saarekkeeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas Mahdollisuus liittää sähkö., kylpyhuone, erillinen wc 3 kpl, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Alakerros ja saunaosasto, kiinteät valaisimet.
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Savitiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
445-444-2-80
Tontin pinta-ala
6 630 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Soinila, 2:80
Rasitteet
Maantietoimitus, tierasite
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 700 m². 15 m2 päärakennukselle + 300 m2 talousrakennuksille jäljellä rakennusoikeutta
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1980,2012,2020. Paraisten kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Paraisten kaupunki
Palvelut
Palvelut: Paraisten keskustassa kaikki palvelut noin 3 km.
Ajo-ohjeet
Tarkista ajo-ohje välittäjältä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Parainen

Asuinalueena Parainen, Parainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Backman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.