OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Omakotitalo | 2h, keittiö, rt, ph, s, wc, vh

Frasibäckintie 48, Hila, Kirkkonummi

Hinta

247 500 €

Koko

114 m²

Vuosi

1997

Maalämmöllä varustettu koti rauhallisessa ja vehreässä asuinympäristössä. Tilan koko on 5700 m2, joten tilaa riittää kaikenlaiseen puuhasteluun ja puutarhanhoitoon. Tämä koti tarjoaa pienelle perheelle hyvät puitteet mukavaan asumiseen. Tyylikkäässä vuonna 2013 saneeratussa keittiössä on kaasuhellalla, jota monet kotikokit arvostavat. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja kylmäsäilytystilaa sekä reilut työtasot. Keittiön yhteydessä on oma tilansa ruokapöytää varten. Tilavasta varaavalla takalla varustetusta olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille, jossa voit vivoitella saunan jälkeen täysin yksityisesti. Makuuhuoneesta on käynti terassille. Toiseen makuuhuoneeseen on rakennettu vaatehuone, joka on tarpeen mukaan poistettavissa. Kokonaisuuden kruunaa autotalli, jota voi käyttää myös esim. varastotilana tai työpajana. Lisäksi autotallin edessä on hyvin paikoitustilaa. Olisiko tämä unelmakotisi maaseudun rauhassa? Tervetuloa tutustumaan tähän kivaan kotiin! Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP Koti, anders.agren@op.fi, 050-452 0331

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
554056
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, keittiö, rt, ph, s, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114 m²
Kokonaispinta-ala
114 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

247 500,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

517,41 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Talossa on asunut kaksi henkilöä. Tienhoitomaksuun sisältyy yleinen kunnossapito: lanaukset, hiekoitus ja lumen auraus. Tietä on perusparannettu, pohjaa vahvistettu ja työ on osin vielä kesken. Vuoden 2024 tiemaksua ei ole vielä tullut (tilanne 5.3.2024).
Kiinteistövero: 517,41 (v. 2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Rakennettu kelluva vaatehuone makuuhuoneeseen v, 2013. Vaatehuoneen voi poistaa, jolloin huonetta voi käyttää taas makuuhuoneena. Keittiöremontti ja tilan laajentaminen v, 2013, jolloin keittiön vieressä ollut makuuhuone muutettiin ruokailutilaksi. Remontin yhteydessä keittiön ja makuuhuoneen välinen seinä ja kaapistot poistettiin. Nyt keittiö ja ruokailutila muodostavat avoimen tilan. Lattiat uusittiin maalämpöremontin yhteydessä 12/2012. Asennettu terassilasitus v. 2016 (muutostyöstä ei ole ilmoitettu kunnalle tai haettu rakennuslupaa).
Energia-avustus: anottiin 4/2012 ja nostettiin 9/2012.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Laadittu 7.4.2023, voimassa 7.4.2033 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Maalämpöremontti tehty12/2012. Lisäksi on ilmalämpöpumppu, joka lämmittää ja viilentää.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laminaattia, seinät maalattu. Olohuone: lattia laminaattia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 1: Laminaatttilattia, seinät maalattu. Sauna: lattia laattaa, katto ja osa seinästä paneloitu, osassa seinästä betonirappaus. Kylpyhuone: laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Eteinen: lattia laattaa, seinät maalattu/tapetoitu. Wc: laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Työtila: laminaattilattia, seinät maalattu. Vaatehuone: laminaattilattia..
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi Integroitu (Ikea), jääkaappipakastin (Whirlpool) 2020, erillisuuni (Ikea), kaasuliesi (Ikea), liesituuletin (Penta) 2013, astianpesukone (UPO) 2013, kaapistot IKEA, irralliset kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti ( Bauhaus). koneellinen poistoilmanvaihto
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna (puukiuas Narvi), kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, wc-tila, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähkö), kiinteät valaisimet. Saunassa ei lattialämmitystä. Lämmitys kylpyhuoneessa ja wc-tilassa.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Asuinrakennuksen katto on alkuperäinen, vaatii huoltotoimenpiteitä.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-426-4-143
Tontin pinta-ala
5 700 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
LILL-NÄS,
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa . Alueella on yleiskaava ja kyseessä on M-alue, eli maa- ja metsätalousvaltainen alue. Alue varataan ensisijaisesti maa- ja metsätalouskäyttöön, joten tietoa rakennusoikeudesta ei ole saatavilla kaavamääräyksestä. Rakentamista varten tarvitaan suunnittelutarveratkaisu. Lisäksi alue on vesi- ja ympäristöpiirin luokituksen mukaan III-luokan muu pohjavesialue. Rakennuslupaa haettaessa on esitettävä selvitys rakennuspaikan vesi- ja jätevesihuollosta.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kirkkonummen kunta puh. 09 29671
Rakennukset
Talousrakennus (autotalli), jonka kerrosala ja kokonaisala on Kirkkonummen kunnan 28.02.2024 päivätyn Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 30 m2. Puurakenne, bitumikate (katto vaatii korjaustoimenpiteitä). Talousrakennuksen rakennustyöt on aloitettu 28.2.2024 päivätyn Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 15.11.1998 ja se on käyttöönotettu virallisesti 16.1.2024.
Palvelut
Palvelut: Sale Kantvik n. 9,7 km ja Kirkkonummen keskustan palvelut n. 11 km etäisyydellä. Koulut: Kantvikin koulu n. 9,5 km. Päiväkoti: Sepänkannaksen päiväkoti n. 7,8 km ja Kantvikin päiväkoti n. 9,9 km. Liikenneyhteydet: Linja-autolla, bussipysäkki Hilantiellä n. 10 min kävelymatkan päässä. Juna-asema Kirkkonummen keskustassa n. 10 km etäisyydellä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Hila, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anders Ågren

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.