Anni ja Taru LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph, parveke

Koskelantie 30, Käpylä, Helsinki

Hinta

399 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

1951

Kaupungin sykkeessä sijaitsevan läpitalon huoneistosta on levollisen avarat näkymät Käpylän liikuntapuistoon ja sisäpihalla vehreään puutaloidylliin. Tässä kodissa on kunnioitettu 50-luvun alkuperäistä henkeä samalla kun se on laajasti remontoitu. Keittiö on uudistettu moderniksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi säilyttäen samalla alkuperäinen tunnelma. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely näkyvät kaikkialla. Lattioihin asennettu ajaton kalanruoto-tammiparketti ja kauniit pinnat luovat kodikkaan ilmapiirin, joka ilahduttaa vaativampaakin sisustajaa. Valoisa olohuone tarjoaa runsaasti tilaa kalustamiseen. Ikkunasyvennykseen sopii isompikin ruokailuryhmä rentouttaviin illanistujaisiin. Makuuhuoneissa on säilytystilaa runsaasti, lisätilaa tarjoaa vaatehuone. Isompi makuuhuone taipuu vaikka kahden lapsen tarpeisiin – huoneessa on ikkunat kahteen suuntaan ja tilaa riittää. Huoneiston sijainti kolmannessa kerroksessa ja talon päädyssä tarjoaa yksityisyyttä, etelän suuntaan avautuva parveke kutsuu nauttimaan kesäaamun kahvit auringossa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, ja suuret remontit on tehty. Taloyhtiöstä löytyy siisti talopesula, sauna, grillaajalle liuskekivillä katettu patio ja nikkaroijalle Voittajan Verstas, jossa voit toteuttaa kätevästi erilaisia harrastuksia. Liikkuminen ympäriinsä on helppoa niin omalla autolla kuin julkisilla. Bussipysäkki on aivan talon vieressä, ratikkapysäkille kävelee muutamassa minuutissa ja keskustaan pyöräilee 20 minuutissa. Lähialueen monipuoliset palvelut, koulut ja urheilumahdollisuudet takaavat mukavan ja helpon arjen. Tule ihastumaan tähän Käpylän Kisakylän uniikkiin kotiin ja varaa itsellesi sopiva aika yksityisesittelyyn! Tätä kotia myyvät: Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
55419986
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1951
Käyttöönottovuosi
1951
Vapautuminen
Muu ehto.
2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

399 000,00 €

Velaton hinta

399 000,00 €

Neliöhinta

5 215,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

497,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

497,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Saunamaksu

17,00 € / kk

Autotalli

40,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Moottoripyöräpaikka 25 e/kk

Lisätietoa vastikkeista: Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Sisäänvedetty parveke
Parvekkeen ilmansuunta: Etelä
Kohteen lisätiedot
Mäkelänkadun bulevardikaupungin suunnittelusta lisätietoa: https://kartta.hel.fi/?sukkaId=2022-013388, https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/hae-suunnitelmia-ja-hankkeita/makelankadun-bulevardikaupunki
Tehdyt remontit
Huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2017. Kaikki pinnat on maalattu tai lakattu, asennettu tammiparketti, uusittu sähköjä ja uusittu kaikki keittiön kodinkoneet (liesi/uuni, liesituuletin, jääkaappi, astianpesukone v. 2020), keittiön alakaapistot ja pienemmän makuuhuoneen vaatekaapistot uusittu. Kylpyhuoneen kalusteet uusittu osittain, valaistus kokonaan. 2007 on putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone (laatat, suihkukaappi ja wc-istuin).
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Parketti on asennettu linoleumin päälle paitsi eteisessä ja keittiössä, joissa irrotetut muovimatot uudemmalta ajalta, jolloin ei käytettyä asbestiliimaa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone, Astianpesukoneliitäntä
Työtaso: Puutaso, Metalli/rosteritaso
Liesi: Erillisuuni, Induktioliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
wc-istuin, suihku, suihkuseinä, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi, pyyhekuivain, hylly
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Ikkuna sisäpihan puolelle. Makuuhuoneeseen asennettu liukuovikaapisto.

Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Makuuhuoneessa kiinteät kaapistot ja kaksi ikkunaa.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari tai kellarikomero, Vintti tai vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Helsinki Oy, Bulevardi 3 B, 6. kerros, 00120 Helsinki, isännöitsijä Sirpa Lemettinen-Savolainen, p. 010 411 6761
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Taloyhtiö kuuluu 2014 lähtien Kisakylän kulttuurisesti arvokkaiden asuinalueiden ja rakennusten suojeluohjelmaan, jonka vuoksi sitä koskevat tarkemmat rakennus- ja korjausmääräykset.
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat isännöitsijän kautta jonotuksella.

Tehdyt remontit
2022-2023 talon matalan osien (sisääntulojen 28 ja 30) kansilaatta avaus, eristäminen sekä matalan osan urakkaan liittyvät maanrakennustyöt ja sisäilmakorjauksia, 2022 as. 28 A1 ja A2 sekä 30 A1 ja A2 asennettu uudet Air Termico -korvausilmaventtiilit, 2019-2020 pihan kunnostus, 2019 julkisivuremontti, 2018 linjasäätö ja patteriventtiilit, lämmönjakolaitteet, julkisivuremontti, 2013 pohjoispuolen räystäskourut ja syöksyt, 2012 katon kunnostus, 2010-2011 ulkopuolisten rakenteiden kuntotutkimus, 2009 porrashuoneiden kunnostus, 2008 askarteluhuoneet kunnostettu asunnoiksi, 2007 vesi- ja viemärilaitteet, saunat, sadevesiviemäröinti, sähkönousut, 2004 taloyhtiön LVI-kuntotutkimus, 2001 pohjoispuolen ikkunat uusittu, 1998 saunat kunnostettu, 1997 porrashuoneet maalattu, 1996 lämmönvaihtimet, 1995 parvekkeet kunnostettu, 1994 linjasäätö-patteriventtiilien vaihto, 1989-1990 talon etelänpuoleisten ja päätyikkunoiden uusinta, parvekeovien uusinta
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 talon 28 (etupihan sisäänkäynnin AB) kohdalla salaoja ja maanpintarakenteiden kunnostukset, 2023 as. 28 B 9 parvekkeen peruskorjaus, 2025-2025 lukitusuudistus, 2024-2026 tasakattojen (talon matalat osat) peruskunnostus
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
8 189 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
115 138,08 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus uusittu vuonna 2011. Vuokra tuli täysimääräiseksi (100 %) vuonna 2021. Vuokran määrää tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksin kehityksen mukaisesti.

Asunto Oy Voittaja - Segraren Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Alueella useita ruokakauppoja (mm. K-market n. 200 m, Alepa n. 600 m), kouluja (Käpylän peruskoulu n. 350 m, Yhtenäiskoulu n. 700 m, Helsingin luonnontiedelukio n. 1,5 km) sekä useita päiväkoteja ja muita palveluita. Lisää monipuolisia palveluita löytyy Mall of Triplasta, jonne matkaa n. 1,8 km.

Tien toisella puolella sijaitsee monipuolinen Käpylän liikuntapuisto ja kuntosali. Lyhyen matkan päässä niin Mäkelänrinteen uintikeskus kuin myös Kumpulan maauimala.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki sijaitsee talon vieressä Koskelantiellä (50 metriä) ja ratikkapysäkille matkaa 200 metriä. Hyvät pyörätiet. Omalla autolla pääsee nopeasti niin Tuusulanväylälle kuin myös Lahdentielle sekä Hämeenlinnanväylälle ja Vihdintielle.
Näkymät
Läpitalon huoneisto ja vehreät näkymät. Ikkunoista ja parvekkeelta näkyy kauniisti niin sisäpihan puolelle kuin myös Käpylän liikuntapuiston ylle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Käpylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anni Hirvelä

Anni ja Taru LKV

Anni ja Taru LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.