Omakotitalo | 4h + ruokailutila ja avokeittiö, wc, khh, 2xkph, sauna, lämmin autotalli ja varasto

Teerikukontie 31, Malmi, Helsinki

Hinta

498 000 €

Koko

161,5 / 194,5 m²

Vuosi

2014

Townhouse-tyylinen upea kivitalo, jossa käytetty osittain myös puuta. Tämä koti myös vaativampaankin makuun, kaikki materiaalit ovat tarkoin valittuja. Tässä upeassa kodissa on alakerrassa paljon avaraa ja valoisaa tilaa, luonnovalo tulvii sisälle suurista ikkunoista. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille ja suurelle townhouse-tyylisesti aidatulle pihalle. Tässä kodissa voit nauttia kesästä ilman huolia pihatöistä. Asunnon asumismukavuutta lisäävät alakerran sähkökäyttöiset rullaverhot ja ilmalämpöpumppu huolehtii asunnon viilennyksestä. Molemmissa kerroksissa on omat sisäyksiköt. Tumma ja tyylikäs keittiö isolla saarakkeella innostaa kokkaamaan. Keittiön laadukkaat kodinkoneet on integroitu ja upeat kivitasot täydentävät kokonaisuuden. Alakerran tilavassa kodinhoitohuoneessa on paljon laskutilaa ja kaappitilaa, mikä helpottaa arjen pyykkihuoltoa. Samassa kerroksessa sijaitsee myös tilava, tyylikkäästi laatoitetuttu kylpyhuone suihkulla. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta sekä tilava kylpyhuone ja sauna. Lasiseinäinen sauna tuo lisää avaruutta ja tilan tuntua. Harvian kiukaalla varustetussa saunassa voit nauttia hyvistä löylyistä ja rentoutua. Kaiutinjärjestelmä mahdollistaa mielimusiikin kuuntelun saunassa. Ajattomasta ja tyylikkäästä kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua ja amme. Saunan jälkeen voit nauttia olostasi lasitetulla parvekkeella. Sähkökäyttöinen autotallinovi lisää arjen mukavuutta ja lämpimästä autotallista pääset suoraan sisälle, vaikka ostosten kanssa. Ormuspelto on upeaa townhouse-tyylistä asuinaluetta, joka on myös lapsiperheiden suosiossa. Koulut ja kaikki palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä, myös juna-asemalle on matkaa vain 600 metriä. Tämä upea ja tyylikäs koti täytyy nähdä! Soita ja sovi oma esittelyaikasi tähän hienoon kotiin! Pyydä minulta myös arvio omasta kodistasi veloituksetta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
554643
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + ruokailutila ja avokeittiö, wc, khh, 2xkph, sauna, lämmin autotalli ja varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
161,5 m²
Kokonaispinta-ala
194,5 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

516,88 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: 2563,00/v. Sähkö: 784,00/v . Vesi ja jätevesi: 459,00/v. Puhtaanapito: 244,00/v. Kiinteistövero: 516,88/v. . Kustannukset ovat vuoden 2023 maksuja.

Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 516,88/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Upea townhouse-tyylinen kivitalo.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu 2 sisäyksiköllä 2022,
Terassilasitus, yläkerran parveke lasitus 2020
Julkisivun puuosat maalattu 2023.
Terassin kiviaita maalattu 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä: 25.4.2024 Viimeinen voimassaolopäivä: 25.4.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi. Kivitalo, osittain käytetty myös puuta.
Pintamateriaali: Olohuoneen pintamateriaalit: lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 1 pintamateriaalit: lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 2 pintamateriaalit: lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 3 pintamateriaalit: lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Keittiön pintamateriaalit; lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Ruokailutilan pintamateriaalit: lattia valkovahattu tammi parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Eteisen pintamateriaalit: lattia laatta, seinät maalattu, katto maalattu. Saunan pintamateriaalit: lattia laatta, seinät paneli, katto paneli. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneli. Kodinhoitohuoneen pintamateriaalit: lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneli. Wc:n pintamateriaalit: lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna kaiutin järjestelmä, sähkökiuas Harvia, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc, amme, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
91-38-99-19
Tontin pinta-ala
277 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Etupiha kivetetty ja suojaisa takapiha täysin aidattu. Takapiha terassilaudoitettu ja osa terassista on lasitettu.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 249 m². Asuinkerrosalaa 170m2, Työtilakerrosalaa 40m2, Autosuojaa 15m2, Aputilakerrosalaa 34m2
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 27.6.2012. Kaikki rakennusoikeus on käytetty
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
5 005,28 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2075
Palvelut
Palvelut: Citymarket n.850 metriä. Prisma n.1,7 kilometriä. Alepa n.450 metriä. Kauppakeskus Malmin Nova n.850 metriä. Koulut: Useita kouluja lähietäisyydellä n.500 metriä- 2 kilometriä. Päiväkoti: Useita päiväkoteja alle kilometrin päässä. Hieno Townhouse-tyylinen asuinalue. Kaikki palvelut löytyvät alueelta ja hyvät urheilumahdollisuudet. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit n.150 metriä. Malmin juna-asema n.600 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malmi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarkko Kolehmainen

Myyntineuvottelija

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.