OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Omakotitalo | 5h, 2*k, 2*wc, pukuh, psh, s, vilpola

Kenraalintie 35, Roukko, Valkeakoski

Hinta

159 000 €

Koko

148 / 222 m²

Vuosi

1954

Lämpimän kodikas ja iso puutalo, jossa tällä hetkellä on 2 erillistä asuntoa. Asunnot on tarvittaessa helppo yhdistää. Alakerran asunnossa on 2 huonetta, pikkuhuone, keittiö, wc ja eteinen. Yläkerran asuntoon mennään ihanan pirteän portaikon kautta ja siellä on 3 huonetta, keittiö, wc ja eteinen. Kellarista löytyy pukuhuone, pesuhuone, sauna, työtila, pannuhuone ja todella reilusti varastotiloja. Kellari on remontoitu ja ikkunat uusittu -80-luvulla, molemmat keittiöt on remontoitu -95, putkiremontti tehty -09 ja vesikatto uusittu -11. Kallion päälle perustettu talo on rakennettu tontin tien puoleiseen laitaan niin, että piha-alue on jäänyt mahdollisimman suureksi. Piha on kaunis vanha puutarhapiha omenapuineen ja marjapensaineen. Leikkimökkikin sieltä löytyy. Ja autolle on pieni kylmä autotalli. Takaosasta tontti rajoittuu metsäiseen puistoalueeseen. Lapsiperheelle sijainti on oivallinen, sillä Roukon kouluun on matkaa vain noin 900 metriä. Läheltä löytyy lisäksi hyvät lenkkipolut ja Roukon hiihtokeskukseen on matkaa vajaa pari kilometriä. Olisiko tämä lämminhenkinen koti sinun uusi kotisi? Mennään katsomaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
555953
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, 2*k, 2*wc, pukuh, psh, s, vilpola
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
222 m²
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

193,84 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 193,84 €/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Talo on maalattu -88, eteläpääty maalattu -15, kellari remontoitu -80-luvulla, ikkunat uusittu arviolta -80-luvulla (3 x ikkunat), molemmat keittiöt remontoitu -95, putkiremontti -09, molemmat wc:t uusittu -09, vesikatto -11.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Keskuslämmityskattila on kaksoispesäkattila ja toimii öljyllä ja puulla. Öljysäiliö on kellarissa (haponkestävä terässäiliö).Öljysäiliö on tarkastettu:27.4.2021 (seuraava tarkastus suositeltu tehtäväksi 27.4.2026)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Talo on puurunkoinen ja lautavuorattu.
Pintamateriaali: Keittiö: yk: seinät maalattu, laminaattilattia, ak: seinät maalattu muovimatto. Olohuone: yk: seinät maalattu, laminaattilattia, ak: seinät tapetoitu, parkettilattia. Makuuhuone 1: yk: 1 mh seinät maalattu ja 1 mh seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 2: ak: seinät tapetoitu, parkettilattia. Sauna: seinät paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeloitu, laattalattia. Eteinen: yk: seinät maalattu, laminaattilattia, ak: seinät maalattu, parkettilattia. Wc: molemmissa seinät laatta/maalattu lasikuitutapetti, laattalattia. Vilpola alakerrassa: seinät tapetoitu, muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (x 2, yk uusittu noin -21, ak uusittu noin -20), kylmiö (kellarissa, kompressori on mennyt rikki huhtikuussa 2023), sähköliesi (x 2), liesituuletin (x 2, molemmat menevät hormiin), kaapistot (-95, Puustelli), kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi. Molemmissa kerroksissa on keittiö. Keittiöt on remontoitu -95 (Puustellin kaapistot).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone (saunan yhteydessä), erillinen wc (x 2, molemmissa asuinkerroksissa), suihku (kylpyhuoneessa), peilit (yk wc), peilikaappi (ak wc), allaskaappi (ak wc), pesukoneliitäntä (kellarin käytävässä, ei lattiakaivoa), lattialämmitys (yk wc, vesikiertoinen), kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Vesikate on uusittu -11.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
908-6-371-6
Tontin pinta-ala
1 160 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 252 m². Rakennusvalvonnasta saadun tiedon mukaan rakennuslupaa haettaessa olisi hyvä suorittaa neliöiden tarkistusmittaus.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1954. Ei ole.
Lisätietoja kaavoituksesta: Valkeakosken kaupunki p. 040 335 6046
Rakennukset
Kylmä autotalli, jossa on betonilattia, rak. -59. Ei sähköä.
Palvelut
Palvelut: S-Market Superi noin 750 m, Valkeakosken keskustan palvelut noin 2,4 km. Terveyskeskus ja Tays sairaala noin 2,2 km. Koulut: Roukon yhtenäiskoulu kävellen noin 900 m, autolla noin 1,1 km. Päiväkoti: Eerolan päiväkoti noin 1,4 km, Tallinmäen päiväkoti noin 1,8 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki lähiliikenne noin 450 m, kaukoliikenne noin 800 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Valkeakoski

Asuinalueena Roukko, Valkeakoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Kyyhkynen

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.