Omakotitalo | 6h, k, khh, th, s, at, ak

Peltomäentie 43, Riihivalkama, Tammela

Hinta

385 000 €

Koko

228,8 / 350,7 m²

Vuosi

2004

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja tasokkaaseen omakotitaloon, joka tarjoaa kaikkea mitä unelmakodilta voi toivoa. Talo sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa, jossa voi nauttia rauhasta ja todella kauniista luontomaisemista ympäri vuoden. Tämä tilava ja tyylikäs omakotitalo tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia vaikkapa lapsiperheelle. Talo on muuttovalmis. Huoneet ovat avaria ja valoisia ja voit muuttaa tänne ilman huolta remonteista tai korjaustöistä. Voit keskittyä täysin nauttimaan uuden kodin tarjoamasta mukavuudesta. Olohuone on avara ja sen isot ikkunat tuovat ihanasti valoa ja avautuvat huikeisiin maisemiin. Olohuoneesta on kulku osittain katetulle reilun kokoiselle parvekealueelle, joka on ihanteellinen paikka viettää aikaa ulkona säällä kuin säällä. Voit järjestää grillijuhlat, rentoutua upean auringonlaskun aikaan tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on sujuvasti olohuoneen jatkeena ja siellä on reilusti tilaa vaikka isommallekin perheelle. Tässä kerroksessa on lisäksi neljä makuuhuonetta, kodinhoitohuone sekä wc/suihkutila. Tyylikkäät, muutama vuosi sitten uudistetut saunatilat sijaitsevat käytännöllisesti alakerrassa. Alakerrassa löytyy myös kaksi huonetta, jotka taipuvat helposti monenlaiseen tarkoitukseen. Ison autotallin yhteydessä on reilusti varastotilaa. Talon koko kerrosala onkin lämmintä tilaa ja käsittää autotallin, harrastetilaa ja runsaasti varastohuoneita. Kaiken kruunaa kaunis ja vehreä piha-alue, jossa on paljon erilaisia pensaita ja perennoita. Piha-alueen kulkutiet on laatoitettu tai asfaltoitu. Vaihtomahdollisuus erilaisiin asuntoihin on hyvin mahdollista. Koulu ja päiväkoti ovat vain lyhyen matkan päässä, joka tekee lapsiperheen arjesta turvallista, helppoa ja sujuvaa. Voit siis huoletta saattaa lapset kouluun ja päivähoitoon helposti ja nopeasti. Merkittävä asia lapsiperheelle on se, että Tammelan kunta tarjoaa elokuusta alkaen maksuttoman varhaiskasvatuksen. Tällaista etua on tarjolla harvoin! Pyhäjärvi on lähellä, mikä tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia vesistöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Tammela on luonnonkaunis kahden kansallispuiston kunta Lounais-Hämeessä. Sijainti on loistava, pääkaupunkiseudultakin tänne ajat reilussa tunnissa. Sanat eivät kyllä riitä kertomaan, tämä pitää nähdä paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään kohdetta yksityisnäyttönä. Olethan siis yhteydessä: Teija Vahos puh. 050 551 8890 teija.vahos@op.fi Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
558077
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, khh, th, s, at, ak
Asuintilojen pinta-ala
228,8 m²
Kokonaispinta-ala
350,7 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

385 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

720,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus on noin 24300 kWh/vuosi/4 hlöä (yösähkön osuus on noin 70%)
Valokuitu/Lounea (oma liittymä)
Kiinteistövero: 720 euroa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2018: Piha asfaltoitu
2019: Sauna (Saunamajor lauteet) ja kylpyhuone uusittu
2020: Lämminvesivaraaja uusittu
2021: Nilan -ilmastoinnin huolto ja uudet kylmäaineet
2023: Tiilikaton pinnoitus
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Sähköinen lattialämmitys ylä- ja alakerrassa sekä autotallissa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi/puu. Tiilivuoraus
Pintamateriaali: Keittiö: Tapetti, laminaatti. Olohuone: Tapetti, laminaatti. Makuuhuone 1: Tapetti, laminaatti. Makuuhuone 2: Maalatut seinät, laminaatti. Makuuhuone 3: Tapetti, laminaatti. Kodinhoitohuone: Lasikuitutapetti, laatta. Sauna: Paneeli, laatta. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Wc: Laatta, laatta. Makuuhuone 4: Tapetti, laminaatti. Takkahuone: Lasikuitutapetti/puu, laminaatti. Alakerran työhuone: Lasikuitutapetti, laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot Jokkiskeittiöt, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (hetivalmis- kiuas), kylpyhuone, erillinen wc x 2, suihku (yläkerran wc ja alakerran kylpyhuone x 2), suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, alakerrassa runsaasti varastotilaa
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. 2023: Katto pinnoittettu
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-433-1-87
Tontin pinta-ala
2 120 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Välilä, 1:87
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tammelan kunta /Rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 2003.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tammelan kunta
Rakennukset
Leikkimökki
Palvelut
Palvelut: Forssan kaupungin palvelut noin 9 kilometrin etäisyydellä, Forssan Citymarkettiinkin ajat vain viidessä minuutissa! Tammelan keskustan palvelut noin 10 kilometrin etäisyydellä. Koulut: Riihivalkaman koulu noin reilun kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti: Riihivalkaman päiväkoti noin reilun kilometrin etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Helsinki, Tampere ja Turku ovat noin 100-120 kilometrin etäisyydellä.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Riihivalkama, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.