OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitontti

Maijalantie 28, Rymättylä, Naantali

Hinta

80 000 €

Koko

4 800

OP Koti tuntee Naantalin! Etsitkö rakennuspaikkaa uutta kotia varten? Tässä ohittamaton kokonaisuus Rymättylän keskustan läheltä hyvien yhteyksien päässä. Metsäisellä ja luonnonläheisellä tontilla runsaasti rakennusoikeutta omakotitalon rakentamista varten. Kiinteistöltä on purettu vanha omakotitalorakennus vuonna 2020 ja purkamisen jälkeen haettu rakennuslupaa uuden asuinrakennuksen ja autokatoksen/varaston rakentamista varten. Pohjatyöt on tehty, mutta rakennustöitä ei aloitettu. Kiinteistöllä käyttövesi- ja sähköliittymä valmiina. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Henrik Haapakoski Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja puh. 040 141 0626, henrik.haapakoski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
558255
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

80 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

51,55 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 51,55 €/vuosi

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistöltä purettu vanha asuinrakennus. Purkutyöt loppukatselmoitu 25.3.2021. Talousrakennus rv. 1949, kokonaisalaltaan n. 81 m² (Naantalin kaupungin rakennusvalvonnan tietoihin perustuen). Talousrakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusvalvonta on ollut osittain puutteellista ja rakennuksesta ei ole saatavilla rakennuslupapiirustuksia tai loppukatselmuspöytäkirjaa.
Tehdyt remontit
Kiinteistöltä purettu vanha asuinrakennus. Purkutyöt loppukatselmoitu 25.3.2021.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-538-1-61
Tontin pinta-ala
4 800 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Aaltola, 1:61
Rasitteet
Tieoikeus (00-2019-K16087)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on n. 500 m² rakennusoikeuslaskelman tietoihin perustuen. Kaavaan merkitty tavoitteellinen tehokkuusluku e=0.25. Kiinteistölle haettu rakennuslupa omakotitalon rakentamista varten (pohjatyöt tehty, rakennustöitä ei aloitettu).
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Alueella voimassa Rymättylän Kirkonkylän Taajamaosayleiskaava (AP-1). Kaavamääräysten mukaisesti alueen tavoitteellinen kerrosluku I-II ja tavoitteellinen tonttitehokkuus 0.25. Alueen suunnittelussa tulee kiinnittää erityistä huomiota rakentamisen sopeutumiseen maisemaan. Asuntojen oleskelupihat tulee suojata rakennuksin tai rakentein maantien aiheuttamalta liikennemelulta.
Lisätietoja kaavoituksesta: Naantalin kaupunki
Rakennukset
Talousrakennus rv. 1949, kokonaisalaltaan n. 81 m² (Naantalin kaupungin rakennusvalvonnan tietoihin perustuen).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Rymättylä, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henrik Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.