OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Omakotitalo | 3mh, oh, k, ph, psh / s, wc

Kirkkoharjuntie 12, Kiuruvesi, Kiuruvesi

Hinta

69 000 €

Koko

108 m²

Vuosi

1920

AURINKOISELLA PUUTARHATONTILLA PUUTALOIDYLLIÄ PARHAIMMILLAAN! Hyvällä sijainnilla oleva omakotitalokiinteistö läheltä Kiuruveden keskustaa on Museoviraston mukaan rakennushistoriallinen ja maisemallinen. Vanhan ajan idyllinen pihapiiri kätkee sisälleen viehättävän puutarhan istutuksineen. Tämä 2 275 m² tilalla sijaitseva 06/23 kuntotarkastettu kahdessa kerroksessa oleva kolmen makuuhuoneen koti on hirsirunkoinen. Tilalla on rakennusoikeutta jäljellä 461m². Talossa on 3 pönttöuunia, leivinuuni, puuhella sekä varaava takka. Pesuhuoneen ja wc:n sähköinen lattialämmitys lisää asuinmukavuutta. Lisälämmönlähteenä toimii ilmalämpöpumppu. Ulko-ovesta sisään astuessa eteisaulan upea hirsiseinä ja lautalattia luovat kodikkaan tunnelman, joka jatkuu läpi talon. Vaaleasävyinen keittiö on sopiva sekoitus entisajan ja nykypäivän tunnelmaa. Alakerran huoneiden valoisuus hurmaa jokaisen! Pitsiverhoilla somistettujen ikkunoiden tuoma valo saa viherkasvit kukoistamaan. Pönttöuunien lämmetessä voi ottaa hyvän kirjan ja istahtaa juuri siihen kaikkein mukavimpaan laiskanlinnaan rentoutumaan. Alakerrassa sijaitseva pesuhuone ja sauna on remontoitu v. 2010. Samana vuonna uusittiin myös käyttövesiputket sekä viemärit. Taloa on muutoinkin vuosien saatossa huollettu ja remontoitu paljon, mm. avattu lattiat sekä seinät ja eristetty ne uudelleen. Yläkerran molemmissa makuuhuoneissa on tulisijat. Sivu-ullakot ovat mainio paikka tavaran säilytykseen. Pihapiirissä puinen kesäpaviljonki, liiteri sekä pieni varasto. Rakennusoikeutta jäljellä runsaasti! Tässä yksilöllisessä kodissa asuu kiireettömyys ja lämminhenkinen tunnelma. Pääset tarkemmin tutustumaan tähän vakituiseen asumiseen tai vapaa-ajan käyttöön sopivaan puutaloon sopimalla esittelyajan kanssani. Tartu tilaisuuteen ja varaa oma aikasi pian!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
559478
Sijainti
  • Kiuruvesi Kiuruvesi
  • Kirkkoharjuntie 12, 74700 KIURUVESI
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, ph, psh / s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

114,70 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 114,70 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennuslupa (muutoksista) vuodelta 1972, joka liitteenä sekä myös tämän rakennusluvan piirustukset. Muilla omistajahistorian nimillä ei löytynyt rakennuslupia eikä myöskään laajennuslupaa vuodelta 1979, jos sellainen tehty.
Rakennuslupia on myönnetty vuodesta 1946 alkaen ja jos vanhempia rakennuslupia ei löydy, näitä ei ole pääsääntöisesti jälkikäteen ole alettu vaatimaan. Rakennusrekisteristä löytyy rakennuksen valmistumispäivä.

Pääsääntöisesti peruskorjaukseen ei lupaa tarvitse hakea, ellei tehdä huone-, väliseinä- ym. muutoksia tai laajennuksia. Toimenpiteistä on hyvä olla rakennusvalvontaan yhteydessä ennen toimenpidettä ja varmistaa tarvitaanko rakennuslupaa. Tällaisten rakennusten m2- ym. tiedot päivittyvät sitten mahdollisten tulevien lupaprosessien yhteydessä viimeistään, kun tehdään ajantasaiset piirustukset.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. Ilmalämpöpumppu ja sähkö. Rakennuksessa on puulämmitys sekä pieneltä osin sähkölämmitys. Lämmönjako tapahtuu asuinhuoneissa tulisijoilla, vesimittaritilassa ja pukuhuoneessa seinillä olevien sähköpattereiden avulla sekä pesuhuoneessa ja wc:ssä sähköisen lattialämmityksen avulla. Lisälämmönlähteenä on Gree-merkkinen ilmalämpöpumppu vuodelta 2017.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Hirsirunko, julkisivu puupaneeli.
Pintamateriaali: Keittiö: lauta/maali/maalattu puu. Olohuone: lauta/tapetti ja maali/maalattu puu. Makuuhuone 1: lauta/tapetti ja maali/maalattu puu. Makuuhuone 2: lauta/tapetti ja maali/maalattu puu. Makuuhuone 3: lauta/maali/maalattu puu. Sauna: laatta/paneeli/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta/paneeli. Eteinen: lauta/hirsi ja maali/maalattu puu. Wc: laatta/laatta ja maalattu puupaneeli/paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, pakastekaappi, sähköliesi, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Puuhella
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys wc, psh, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Kolmiorimahuopakatto.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
263-405-41-6
Tontin pinta-ala
2 275 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Vainoniemi, 41:6
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 569 m². Kiuruveden kaupunki. Käytetty rakennusoikeus rakennuksen tiedot otteen mukaan (kerrosala). AP (Asuinpientalojen korttelialue), e=0.25.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Säilymisedellytykset: Rakennuskaavassa AP merkinnällä. Museoviraston luetteloinnin mukaan rakennushistoriallinen ja maisemallinen.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kiuruveden kunta.
Rakennukset
Paviljonki, varasto, liiteri.
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket 850 m. S-market 1 km. Torille 1,2 km, kirjasto Kulttuuritalo n. 1 km, terveysasema Terveyskeskus 1,8 km. Koulut: Nivan koulu 1,3 km. Päiväkoti: n. 700 m. Uimahalli 1,5 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kiuruvesi

Asuinalueena Kiuruvesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.