OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Rivitalo | 3h + k + 2wc + kph / s + vh + vsto + p + terassi

Naurispolku 4 A, Kevätkumpu, Porvoo

Hinta

150 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

1985

Hyväpohjainen rivitalokoti kahdessa tasossa, jossa sekä etu- että takapiha(terassi) ja bonuksena parveke. Alakerrassa on erillinen keittiö ja olohuone, josta on käynti ilta-auringon puoleiselle asuntoterassille. Suojaisaa pihaa ympäröi puistoalue. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Toisen yhteydessä on kulku parvekkeelle ja toisessa on oma vaatehuone. Hyvin kaappitilaa. Asunnossa on 2 kpl erillistä wc:t-ä, joista toisessa tilaa pyykkikoneelle. Tämän lisäksi hyväkuntoinen kylpyhuone ja sauna. Omalla tontilla sijaitseva yhtiö on kaukolämmössä ja lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Edullista asumista. Sijainti on loistava: Pääväylät ovat helposti tavoitettavissa. Talolta kulku Auratielle alle minuutissa. Päivittäispalvelut ovat n. kilometrin päässä. Mukavan kävelylenkin päästä löytyy Porvoon kaupunginselkä ja Ruskiksen lintutorni. Porvoon keskustaan vain n 10min. Bussipysäkki melkein vieressä, yhtiöllä vuokrattavana autopaikkoja. Nykyiset asukkaat arvostaneet eritoten sijaintia ja luontopolkujen rauhaa sekä läheisyyttä. Olisiko tämä teidän tarpeet ja toiveet täyttävä koti? Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö. Näytölle saapuminen: Kätevin kulku asunnolle Auratien portin puolelta, Auratiellä myös tilaa pysäköidä. Tied/myynti: Paula Andersson p 050 477 5555/ paula.andersson@op.fi Betjänar också på svenska! Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen. Kauttamme myös suora/nopea yhteys OP Uusimaan asuntolainapalveluihin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560081
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + 2wc + kph / s + vh + vsto + p + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Vapautuu: 1,5kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

137 464,29 €

Velkaosuus

12 535,71 €

Velaton hinta

150 000,00 €

Neliöhinta

1 685,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

356,00 € / kk

Pääomavastike

253,47 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

609,47 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 6,00 €/kk. Asunnon yhtiölainaosuudet joista koostuu 253,47€/kk rahoitusvastke jakaantuvat seuraavasti: Kattoremonttilaina 1439,29 €, Peruskorjauslaina 2022 269,86 €, Tonttilaina 10826,56 €. Maksamalla yhtiölainat yht 12 535,71€ pois on hoitovastike 356€/kk.
Autokatosvuokra 20€/kk. Hallituksella on valtuutus periä 1-2 ylimääräistä vastiketta tarvittaessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Yhtiön päättämä nostamaton laina koko taloyhtiö 117.000€ 30.11 2022, peruskorjauslaina., rahoitusvastike n 0,30e/os.lkm.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: puuelementti
Pintamateriaali: Keittiö: laatta,lasilevy, kaakeli, maali. Olohuone: parketti, maali. Makuuhuone 1: laminaatti, maali. Makuuhuone 2: aminaatti, maali. Sauna: laatta,paneeli. Kylpyhuone: laatta, kaakeli. Eteinen: laatta,maali. Wc: laatta, maali, kaakeli, tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Itä-Uusimaa Oy, Janne Leino, janne.leino@oi.fi, 0107556160
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

12 kpl, 17 kpl

Tehdyt remontit
2000 Lämmönvaihdin uusittu. 2006 Pihan asfaltointi (pysäköintialue). 2008
Ulkopuoliset (räystäiden puuosien, sekä parvekekaiteiden) huoltomaalaustyö. 2010
Autolämmitystolpat uusittu. 2010-2013 IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja
tasapainoitus, vaiheittain. 2015 Vesikatteen ja katonvarusteiden uusiminen. 2016
Piha-aita uusittu. 2017 Lämpöputket uusittu ja käyttövesille tehty varaukset (talojen
väliset osat). 2021 Lukoston uusiminen.. Asunnon remontit: keittiö + kph + wc x 2 uusittu edellisen asukkaan toimesta 2010-2012
Tulevat remontit
Päätetyt: Vuoden 2024 yhtiön varsinainen yhtiökokous pidetty 2. huhtikuuta 2024. Suunnitellut: Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024 – 2028 (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa).
2024 Viherrakenteet: Kasvien poisto ja sepelien lisäys sokkelin viereen. Ulkopuoliset rakenteet: Autokatoksen katon tarkastus.Ulko-ovet: Terassiovien uusiminen. Vesi-ja viemärijärjestelmät: Putkistojen tutkimus ja uusimisen suunnittelu. Ilmanvaihtojärjestelmä: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ilmamäärien mittaus.Palontorjuntajärjestelmä (vuosittain): Pelastussuunnitelman laadinta, palovaroittimien asennus huoneostoihin ja toiminnan tarkastus. Jakokeskukset, nousujohdot yms: Sähköpääkeskuksen siivoaminen. Antennijärjestelmät : Valokuituverkkoon liittyminen (harkintaan). 2025 Yläpohja: Vesikaton tarkastus.

2024-2028 aikavälillä olevat muut toimenpide ehdotukset: Viherrakenteet: Isojen puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset. Salaojat ja pintavesien poisto: Salaojien kuntotutkimus (harkinta/lisätutkimus), sadevesien ohjaus parannus hankesuunnittelu (lisätutkimus). Perustukset: Patolevyjen reunalistoitus. Ulkoseinät: Puuosien huoltomaalaus, osa uusittava. Autokatoksen huoltomaalaus ja seinälaudoituksen maantason korjaus (harkintaan). Tiilipintojen pesu kasvustosta (harkintaan). Ikkunat: Tiivisteiden uusiminen tarvittaessa (osakas), ikkunoiden puuosien huoltomaalaus (harkintaan). Asuntojen märkätilat: kosteuskartoitus (harkinta/lisäselvitys), silikonien uusiminen (osakas). Aluesähköistys: Latauskapasiteetin selvitys. Lämmitysjärjestelmä: Hyvä varautua vaihtimen uusimiseen, LJH Siivous, eristeiden korjaus. Lisäksi isännöitsijän tiedon mukaan lämpöputkien uusimista edistetään v 2024.
Energialuokka
ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Olemassa oleva todistus on annettu 31.05.2013 ja tämä on nyt vanhentunut.
Tontin koko
7 282 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Porvoon Oravanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Päivittäispalvelut mm. lähikauppa S-market Kevätkumpu, apteekki ja R-kioski reilun kilometrin matkan päässä. Koulut: Kevätkummun koulu, Vårberga skola, Keskuskoulu, Borgå Gymnasium. Päiväkoti: Alueella useita. Liikenneyhteydet: Bussi 1 keskustan kautta Hamariin sekä Sairaalalle. Omalla autolla sujuvat yhteydet.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Kevätkumpu, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Paula Andersson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Fastighetsmäklare, AFM

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.