OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Rivitalo | 4h, k, kph / khh / wc, erill.wc, lasitettu terassihuone, akp

Pöytäalhonkuja 1 G, Pöytäalho, Järvenpää

Hinta

392 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

2018

Etsitkö kotia, joka on: lähellä palveluita, silti intiimissä paikassa, laadukkaasti rakennettu, uuden karhea ja luksus- ominaisuuksilla varusteltu sisältä ja ulkoa? Tämä 2018 rakennettu 1-tasoinen MAALÄMPÖINEN rivitalon päätykoti on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jossa valinnat on tehty laatu ja ulkonäkö edellä. Harmoniset ja hillityt värivalinnat ovat saaneet ympärilleen näyttävyyttä seinäpinnoissa. Keittiön ja olohuoneen keskellä on monta katseen vangitsijaa. Korkea sisäkatto antaa ilmatilaa jo valmiiksi avaraan, isojen ikkunoiden ympäröimään huoneistoon. Puustellin keittiössä on saareke ja kaunis paikka ruokapöydälle. Makuuhuoneita löytyy sisäänkäynnin ja olohuoneen yhteydessä. Näppärä kodinhoitohuoneen, wc:n, saunan ja kahden suihkun kylpyhuoneosasto on tehokas tilojen käytöltään. Lisäksi kodissa on vielä kaunis erilliswc. Ilmalämpöpumput löytyvät sekä sisältä, että lasitetulta terassilta, asunnossa on takkavaraus. Lasitettu 28,4 m2 terassihuone on oma lukunsa. Marraskuussa 2020, vain tähän asuntoon teetetty, 2,7 m korkeilla liukuovilla varusteltu tila on oikea nähtävyys, kun katse kiinnittyy marmorilattiaan jo olohuoneesta asti. Kun lasiterassin liukuovet avautuvat kodin takapihalle, antiikkikivillä päällystetty helppohoitoinen näyttävä piha tulee kauniisti esille. Loimureunakivillä on rakennettu näyttävä tila kasvillisuudelle ja istutuksille. Talon päädyssä on kallioisen tontin vapaata tilaa pöytäryhmille ja vaikka pingispöydälle. Katseilta suojassa voi nautiskella rentouttavasta porealtaasta (ei kuulu kauppaan, mutta on erikseen neuvoteltavissa), kun FreshWater -toiminto ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Takapiha on aidattu, joten oman perheen on helppo nauttia lasten tai vaikka lemmikkienkin kanssa omasta rauhasta. Asuntoon kuuluu autopaikka taloyhtiön autokatoksesta. Yhtiön parkkialue ja kulkuväylät on asfaltoitu. Huoltoyhtiö huolehtii nurmikot, piha-alueet ja kiinteistön ylläpidon. Matkaa on kävellen K-Citymarkettiin ja JUST- sosiaali- ja terveysasemalle n. 350 m, Kinnarin kouluun n. 500 m ja Järvenpään rautatieasemalle n. 700 m. Tämä huoneisto on harvoin tarjolla, muuttovalmis ja -varusteltu koti! Esittelyt ja yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Uusimaa huippumyyjä 2022

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560239
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / khh / wc, erill.wc, lasitettu terassihuone, akp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

392 000,00 €

Velaton hinta

392 000,00 €

Neliöhinta

4 558,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

344,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

344,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallitukselle annettu valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden
hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa.
Sähkönkulutus arviolta on n. 4500 kWh/v ilman poreallasta ja auton latausta. Viimeiset 12 kk 8600 kWh/v. ml. poreallas (ollut käytössä 8 kk sekä auton lataus). Verisure hälytysjärjestelmä on asennettu. Oma sopimus tulee tehdä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Arkkitehti Konsta Lehti, Arkkitehtitoimisto Lehti Oy, rakennuttaja Adeltek Oy.
Terassihuone: Teetetty 11/2020, 2,7 m korkeat lukittavat liukuovet ja kattolasit, teräspalkit ja ruuvipaaluperustus, alumiinirunko. Lattialaatta TAU Portloren Black 120x120 cm kiillotettu RET marmorilaatta. Tilassa on mittatilauksesta valmistetut lämpöeristävät talviverhot ja ilmavat läpikuultavat valoverhot kahdella eri kiskolla ja kattoverhot (erikseen neuvoteltavissa). Varaus porealtaalle terassihuoneen sisällä.
Piha: Antiikkikivi Lakka60 musta, muurikivi Benders Labyrint graffiti. Loimureunakivi Lakka musta. Poreallas (ei kuulu kauppaan, mutta on neuvoteltavissa) Hotspring Limelight Flash, 3x16A FreshWater -toiminnolla ja kansimekanismillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali/tapetti, lattiat parkettia. Olohuone: seinät maali/tapetti, lattiat parkettia. Makuuhuone 1: seinät maali, lattiat parkettia. Makuuhuone 2: seinät maali, lattiat parkettia. Makuuhuone 3: seinät maali/tapetti, lattiat parkettia. Sauna: seinät panelia, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: lattia laatta. Wc: seinät laatta, lattiat laatta. Makuuhuoneissa ja eteisessä Puustellin liukuovikomerot. Seinäpinnoissa Japanilainen Oriental Coat nestemäinen kangastapetti.
Keittiön kuvaus
Puustellin korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot. Laskutasot kiveä. Varusteina: täyskorkeat integroidut jää- ja pakastekaapit, induktioliesi ja kiertoilmauuni, liesituuletin, mikroaaltouuni tasoon upotettu, integroitu astianpesukone. Saareke, jossa kivitaso, verhoilukiveä taustalla. Kodinkoneet Siemens, kivitasot Labdador blue gray, välitilalaatta Newport dark grey, keittiöallas Blanco, liesituuletin rosterinen Lapetek.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kiintokaapistot kylpyhuoneessa ja erilliswc:ssä myös Puustellia. Sauna, sähkökiuas, kylpyhuoneessa 2 kpl:tta suihkuja, suihkuseinä, liinavaatekaappeja, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä. Erilliswc:ssä peili- ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
liukuovikaapistot, puolilämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Oy/ Jari Nieminen
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Roskakatos
Tehdyt remontit
2018 Rakennukset valmistuneet
2019 Rakentajan vuosikorjaukset
2020 Pihan asfaltointi
2020 Postilaatikoiden uusinta
2020 Maalämpöpumpun huolto
2021 Lumiesteet autotallin katolle. Asunnon remontit: 2020 Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumput keittiö/olohuone sekä ulkoporeallas, piha-alueen kivetykset, terassihuone lasituksineen ja laattalattiat tähän tilaan, seinät tapetoitu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeesta seuraavalle viidelle vuodelle:
- Rakennukset ovat uudehkoja ja varsinaisia käyttöiällisiä kunnossapitotoimia seuraavan viiden vuoden aikajaksolla ei ole näköpiirissä.
- Säännöllisinä huoltotoimina ilmanvaihtosuodattimet vaihdetaan keskitetysti 2 kertaa vuodessa.
- Vuosittain tehdään huoltokirjan mukaiset tarkastus- ja huoltotoimet: katon sekä ala- ja yläpohjien tarkastus, pihavalaisinten ja pihan kunnon tarkastus ja huolto (talkoilla),
maalämpöpumpun toiminnan tarkastus ja suodattimen vaihto, ilmanvaihtokoneen kunnon tarkistus sekä mahdollinen huolto, hajulukkojen ja viemärikaivojen puhdistus,
yhteisten viheralueiden huolto.

Suunnitelma seuraavan viiden vuoden aikana tulevista remonteista ja huoltotoimista:
2023 Katon ja alapohjan tarkastus
2023 Tontin rajalla olevan puuaidan kunnostus
2023 Rappujen ja terassien huoltokäsittely (osakkaat)
2023 Maalämpöpumpun huolto (2 v välein)
2023 Jätekatoksen laajentaminen/uudet ovet
2024- 2026 Ei suunniteltuja korjauksia
2027 Kuntoarvion teettäminen ennen 10-v (sisältää märkätilat)
2028 Salaojajärjestelmän huuhtelu ja kuvaus
2028 IV-kanavien puhdistus (10 v välein, suodatinten tarkkailu huomioiden)
2030-2033 Julkisivujen huoltomaalaus
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 28.11.2026
Tontin koko
1 748 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki

Asunto Oy Järvenpään Pöytäalhonpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Matkaa K-Citymarkettiin ja JUST- sosiaali- ja terveysasemalle on kävellen n. 350 m. Koulut: Kinnarin koulu n. 500 m. Liikenneyhteydet: Rautatieasema n. 700 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Pöytäalho, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.