OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

Rivitalo | 3h + k + s + var + autokatos

Lukkarinpolku 1 A, Kuurna, Kajaani

Hinta

289 000 €

Koko

77 m²

Vuosi

2023

Tervetuloa unelmiesi kotiin Lukkarinpolulle, Kaukapuistoon! Tämä uusi, tänä kesänä valmistunut rivitalokoti on muuttovalmis ja tarjoaa sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden asua täysin upouudessa päätyasunnossa kaupungin parhaalla paikalla. Laadukkaassa kodissa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Arjen sujuvuuden takaa asunnon hintaan kuuluva autokatospaikka, josta kauppaostokset on helppo kantaa sisälle kotiin ja auto säilyy suojassa talven viimoilta. Sisäänkäyntikatoksesta löytyvä tilava lämmin varasto toimii kätevänä säilytyspaikkana esimerkiksi harrastusvälineille. Makuuhuoneita kodista löytyy kaksi. Toisen yhteydessä on kätevät liukuovikaapistot ja toisesta löytyy jopa oma vaatehuoneensakin. Tähän kotiin on saatu mahdutettua myös kätevä kodinhoitotila arjen toimintoja varten, josta on oma kulkuyhteytensä suoraan terassille. Tyylikkäässä ja avarassa keittiössä on Aution Keittiön laadukkaat kalusteet. Avokeittiössä voit seurustella vieraidesi kanssa samalla ruokaa laittaen. Kodinkoneiden väljä sijoittelu takaa mukavan ruoanlaiton ja saareke antaa kivasti lisää säilytystilaa. Iso ja valoisa oleskelutila isoilla lattiaan asti ulottuvilla ikkunoilla, yhdistyy mukavasti kodin terassiin ja mahdollistaa näin juhlien ja illanistujaisten vieton yhdessä ystävien kanssa isommallakin porukalla. Asunnon takapiha rajoittuu kivasti metsäiseen puistoon. Oma terassi kruunaa kodin. Siellä pääset nauttimaan kesäpäivistä grillaten, aurinkotuolissa lekotellen ja vaikkapa äänikirjaa kuunnellen. Terassilla on lasitusmahdollisuus, jolloin saat kotiisi ylimääräisen kesähuoneen, jossa kevät aikaistuu ja kesä pitenee mukavasti pitkälle syksyyn. Kodin kaikissa tiloissa on maalämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Kodista löytyy huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Ihana uusi koti sijoittuu suositulle Kuurnan asuinalueelle ja näin ollen kaunis jokiranta, ulkoilureitit sekä luonto ovat lähellä. Kävelymatkan päässä sijaitsevat uimahalli, kaupungin palvelut, koulut, päiväkodit. Alueella yhdistyvät luonnon rauhallisuus ja palveluiden läheisyys. Kesäpäiviä voit viettää vaikkapa perheen yhteisten lenkkeily- ja uintiretkien merkeissä kauniin joen rannalla. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen rivitaloasuntoon jo tänään. Unelmiesi koti odottaa sinua!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
561544
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + var + autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Neliöhinta

3 753,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

202,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

202,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesi kulutuksen mukaan (kylmävesi 4,60 €/m3, lämminvesi 9,00 €/m3).
Varainsiirtovero 2%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Mahdollisuus ottaa myös taloyhtiön yhtiölainaa 60 % velattomasta kauppahinnasta, jolloin myyntihinta 110 560 € ja yhtiölainaosuus 173 400 €. Mahdollinen rahoitusvastikearvio tällöin 739,20 €/kk. Yhtiölainaa ei ole nostettu.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylilankku, maali. Olohuone: vinyylilankku, maali. Makuuhuone 1: vinyylilankku, maali. Makuuhuone 2: vinyylilankku, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Wc: laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, kaapistot. Aution Keittiöt
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl, 3 kpl

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 403 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kajaanin kaupunki

As. Oy Kajaanin Kaukapuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kajaani

Asuinalueena Kuurna, Kajaani

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Tervonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani
OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

Väinämöisenkatu 17,
87100 KAJAANI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.