OP Koti Satapirkka Oy LKV, Sastamala

Kerrostalo | 2h, k, s

Marttilankatu 43 D, Keskusta, Sastamala

Hinta

82 000 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

1983

Tervetuloa uuteen kotiisi Sastamalan sydämessä - Marttilankatu 43, Asunto Oy Talolanpiha! Etsitkö asuntoa, joka tarjoaa helppoa ja huoletonta asumista aivan kaupungin keskustassa, mutta silti rauhallisella Marttilankadulla? Tässä se on! Tämä ihastuttava koti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustan palveluista, torista, linja-autoasemasta, ja Kaalisaaren upeista lenkki- ja kuntoilumahdollisuuksista. Sairaala ja uusi Prismakeskus ovat myös kätevän lähellä. Asunto Oy Talolanpiha tarjoaa sinulle kodin, joka on helppokulkuinen ja vaivaton. Asunnon sijainti on sisäänkäynnin puolelta maan tasossa, joten sinun ei tarvitse huolehtia portaista. Asunnossa on tilava olohuone, joka antaa tilaa luovuudelle ja kodikkaalle sisustukselle. Lisätilaa tarjoaa oma, reilun kokoinen lasitettu parveke, joka sijaitsee mukavasti omissa suojissaan. Pesuhuone on myös tilava ja jatkona löytyy oma sauna. Asunnon pinnat ovat alkuperäisessä asussaan ja saat mahdollisuuden tehdä tästä kodista juuri oman näköisesi. Asunnossa on erittäin edullinen vastike ja nykyaikaiset valokuituyhteydet, joten saat nauttia modernista asumismukavuudesta. Tämä koti on loistava valinta kaupunkielämää etsivälle. Sijainti on vertaansa vailla, ja Talolanpiha on hyvin hoidettu taloyhtiö, joten voit asua huoletta. Ota yhteyttä ja varaa aika näyttöön, jotta voimme esitellä sinulle tämän kodin lähemmin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
561598
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Kerrokset
Alin kerros
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

82 000,00 €

Velaton hinta

82 000,00 €

86 000,00 €

Neliöhinta

1 426,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

155,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

155,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava parveke Puistokadun suuntaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Asunto alkuperäiskuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Tiiliverhoiltu betoni
Pintamateriaali: Keittiö: muovimatto lattiassa, maali seinässä. Olohuone: muovimatto lattiassa, tapetti seinässä. Makuuhuone 1: muovimatto lattiassa, tapetti seinässä. Sauna: muovimatto lattiassa, paneeli seinässä. Kylpyhuone: muovimatto lattiassa, muovitapetti seinässä.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi, sähköliesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Vartti. Vesikatot A ja B taloista painepesty vuonna 2021, C talosta pesty 2022.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Vammalan Isännöintipalvelu / Jari Ojanen
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl, 21 kpl

Tehdyt remontit
2001 - Kaukolämpöön liittyminen, 2002 - Patterien termostaatit, sulku- ja säätöventiilit uusittu, 2004 - Antenniverkon saneeraus digiaikaan ja laajakaistayhteydet lisätty. A-taloon asennettu turvatikas, 2005 - A-talon lämmön- ja vedensyöttöjohdot uusittu, B-talon autolämmitinrasiat uusittu, C-talon liiketilan kattopinnoite uusittu, 2007 - C-talon ovien sisäpuolinen lukitus uusittu, 2008 - A-talon vesikourut uusittu ja roskakatos rakennettu, 2009 - A- ja B-talon auringonpuoleisten ikkunoiden puuosat maalattu ja kunnostettu, ilmastointijärjestelmä nuohottu ja säädetty. Toimimattomat saunan ja pesuhuoneen patteriventtiilit uusittu, A-talon kylmäkellarin jäähdytyslaitteet korjattu ja lisätty A-talon huippuimuriin kierrosnopeussäädin. 2010 - Liiketila laajennettu ja sen piha asfaltoitu, 2011 - C-talon lämpökanava ja A-talon huippuimuri uusittu, vesimittari uusittu ja kaukolämpölaitteita korjattu. 2012 - B-talon sadevesiviemäröintiä lisätty, asfaltointia korjattu, 7 kylpyhuoneen vesieristeet korjattu, sekä pihasuunnitelma toteutettu. Pesuhuoneiden kosteusmittaukset tehty. 2016 - Paneloitu ja maalattu autotallien ovet, maalattu sokkelit, päivitetty antennijärestelmä ja uusittu taloyhtiön lukot. 2017 - Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe. 2018 - Pihavalot ja käytävävalot uusittu tunnistevaloiksi. Valokuituun liitytty, antenniverkko (kuitu) ja pesuhuoneiden sähköpatterit uusittu, ikkunat, parvekeovet ja käyttövesijohdot uusittu ja vesimittarit asennettu. 2019 - Liiketilan nosto-ovi uusittu ja parveketupakointikielto asetettu. 2020 - Vesimaksut mittarien mukaan 1.3.2020 alkaen, 2021 - Vesikatot (A- ja B-talo) painepesty, kylmiön puhallinmoottori uusittu. 2022 - IV-hormit puhdistettu ja säädetty, vesikatto (c-talo) pesty. Asunnon remontit: Alkuperäiskuntoinen asunto.
Tulevat remontit
Suunnitellut: C-talon vasemman kulman pintavesien hallinta ja koivun kaato, sekä asfalttipaikkauksia. Autotallien ovien ja parvekkeiden lautaosien maalaus sunnitteilla jakson aikana. Huoneistojen vesieristeiden korjausta jatketaan. Tarvittavia huoltomaalauksia tehdään, jätekatoksen muutos toteutetaan.
Energialuokka
F (2013), Iskitek Oy
Tontin koko
5 528 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sastamalan kaupunki

Asunto Oy Talolanpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sastamala

Asuinalueena Keskusta, Sastamala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Teppo Oras

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, kaupanvahvistaja

OP Koti Satapirkka Oy LKV, Sastamala

OP Koti Satapirkka Oy LKV, Sastamala

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.