OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

Paritalo | 7h + k + 2s + 2kph

Kainuuntie 36 A, Keskusta, Sotkamo

Hinta

563 000 €

Koko

227 m²

Vuosi

1939

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen asuntoon Sotkamossa! Tämä historiallinen kohde on todellinen helmi, joka yhdistää menneen ajan charmia ja modernia mukavuutta. Alun perin vuonna 1939 valmistunut Sotkamon Säästöpankkitalo on kokenut laadukkaan kunnostuksen ja uudelleen rakentamisen vuosina 2004-2005. Talo sijaitsee upealla tontilla, joka rajoittuu kauniisti vesistöön. Tämä tarjoaa huikean näkymän ja mahdollisuuden nauttia järvimaisemista ympäri vuoden. Pääset veneellä omasta rannasta aina Kajaaniin saakka. Kohde on myös osa Sotkamon kunnan kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kiinteistöjen luetteloa, mikä tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman. Tänä päivänä kiinteistö toimii kahden asunnon asunto-osakeyhtiönä.Tälle huoneistolle kuuluu kellarivarastot (2kpl), kaksi lämmintä tallia ja talon pihalla on runsaasti tilaa myös pihaparkkeeraukseen. Talon täydellinen remontti on tehty vanhaa kunnioittaen ja käyttäen laadukkaita materiaaleja. Huoneistoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, hälytys/valvontajärjestelmä, kuituliittymä sekä Harman Kardon äänentoistojärjestelmä vahvistimineen molemmissa kerroksissa. Saunoja ja kylpyhuoneita on kaksi ja rentoutumiseen on myös iso poreamme sekä oma baari. Tule kokemaan tämän asunnon viehätys itse. Se tarjoaa mahdollisuuden elää perinteen ja nykyaikaisen mukavuuden yhdistelmässä, ja sen ainutlaatuinen sijainti tekee siitä todellisen helmen Sotkamossa. Kiinnostuitko? Ota pian yhteyttä, niin sovitaan käynti tässä upeassa kohteessa Riitta Mankinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja OP Koti Kainuu Oy +358 40 506 5027 riitta.mankinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
561751
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + 2s + 2kph
Asuintilojen pinta-ala
227 m²
Kokonaispinta-ala
227 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1939
Käyttöönottovuosi
1939
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

563 000,00 €

Velaton hinta

563 000,00 €

Neliöhinta

2 480,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

612,90 € / kk

Erityisvastike

56,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

668,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 2% kauppasummasta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: laatta, maali. Olohuone: Merbauparketti, maali. Makuuhuone 1: tammiparketti, tapetti/maali. Makuuhuone 2: tammiparketti, tapetti/maali. Makuuhuone 3: tammiparketti, tapetti/maali. Kodinhoitohuone: yläkerta laatta, maali ja alakerta laatta, maali. Sauna: laatta, paneeli (molemmat). Kylpyhuone: laatta, laatta (molemmat). Eteinen: laatta, maali. Wc: laatta, laatta/tapetti (4 kpl). Makuuhuone 4: tammiparketti, tapetti/maali. Makuuhuone 5: tammiparketti, tapetti/maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi v. 2022, pakastekaappi v. 2022, erillisuuni, induktioliesi v. 2022, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone v. 2019, kaapistot, irralliset kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna 2 kpl, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 4 kpl, suihku tuplasuihkut x 2, poreallas v.2020 350 ltr, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Konesaumattu pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Ilkka Tervonen, ilkka.tervonen@pp.inet.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, autotalli-/varastorakennus
Taloyhtiön autopaikat

3 kpl

Tehdyt remontit
Kiinteistö peruskorjattu 2005 (rakennuslupa 16.3.2005), Asunto 1 tuuletusparvekkeen peruskorjaus 2022.. Asunnon remontit: Asuinhuoneistot ovat rakennettu toimitiloista v. 2005 täysin uudelleen. Rakennustapaseloste, kysy välittäjältä.
Tulevat remontit
Suunnitellut: viisivuotissuunnitelmassa julkisivumaalaus
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
1 411 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sotkamon kunta, suojeltu rakennus

Asunto Oy Sotkamon Toivola

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Terveysasema 450 m. Koulut: Salmelan alakoulu 800 m, lukio 600 m, Tenetin yläkoulu 5 km. Päiväkoti: Päiväkoti Pilke Pajupilli 1 km, Tiilikankaan Päiväkoti 1,6 km. Lenkkipolut, hiihtoladut ja Hiukan hiekkaranta ovat lähietäisyydellä. Omasta rannasta on suora vesireittiyhteys sekä Vuokattiin, että Kajaaniin. Jos harrastat melomista, veneilyä tai kalastat, ovat paikkakunnan vesistöt reitteineen huikea lisä näihin harrasteisiin. Talvisin pääset rannasta hiihtämään aurinkoladulle, jolta on yhteys alueen muihin latuihin. Liikenneyhteydet: Kajaani 39 km, Kuhmo 62 km, Oulu 196 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sotkamo

Asuinalueena Keskusta, Sotkamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riitta Mankinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.