Rivitalo | 4h + k + s + kph, 2 x wc, 2xvh (yj. mukaan 4h + k + takkah + sauna + pesuhuone + kodinhh + varasto )

Puutarhurintie 1 C, Järvenperä, Espoo

Hinta

348 000 €

Koko

129 m²

Vuosi

1990

Tämä hurmaava 4-5 huoneen rauhallinen rivitalon päätyhuoneisto sijaitsee suositulla Järvenperän pientaloalueella. Päiväkodit, koulut, lähikauppa ovat kävelyetäisyydellä ja alueella on erinomiaset harrastusmahdollisuudet. Uimarannalle on pyöräilymatka ja lähellä on hyvät ulkoilumaastot. Tämän asunnon pohja mukautuu erilaisten perheiden tarpeisiin. Virallisia makuuhuoneita on kolme ja alakerran takkahuone toimii tarvittaessa vierashuoneena tai makuuhuoneena. Makuuhuoneita on näin ollen 3-4. Yläkerrassa on valoisa olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta sekä erillinen wc. Olohuoneesta pääset aurinkoiselle eteläparvekkeelle ja täällä nautit vaikka aamukahvin ennen töihin lähtöä. Alakerrassa on takkahuone, josta on kulku suojaisalle eteläpihalle. Ikkunoista ja eteläparvekkeelta on vehreät näkymät. Takapihalla nautit aikaa perheen ja ystävien kanssa. Molemmissa kerroksissa on reilunkokoinen vaatehuone mikä helpottaa arkea. Alakerrassa on lisäksi lämmin varasto, jota kautta on myös kulku ulos. Tämä on harrastavan perheen pelastus, sillä varastoon mahtuu niin golfbägit kuin jääkiekkovarusteetkin. Taloyhtiön etupihalla on tilaa perheen pienimpien leikeille ja täältä löytyy keinu ja hiekkalaatikko. Asunnon sijainti on erittäin hyvä. Alueella on useita päiväkoteja, kouluja ja kaupat ja harrastukset ovat nekin kaikki kävelymatkan päässä. Lähimmälle bussipysäkille on vain noin 100 metriä ja Leppävaaraan on suora bussilinja (vain 20 minuuttia). Leppävaarasta Helsinkiin pääset junalla 10 minuutissa. Järvenperästä on myös suora bussiyhteys Elielinaukiolle, Espoon Keskukseen, Martinlaaksoon ja Kalajärvelle. Omalla autolla yhteydet ovat myös erittäin hyvät moneen eri suuntaan. Tämä koti on nähtävä! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän toimivaan kotiin! Varaa oma yksityisesittelysi. You can reserve a private viewing to see this lovely home! Petra Mantere 050 365 1765 / petra.mantere@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562371
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + kph, 2 x wc, 2xvh (yj. mukaan 4h + k + takkah + sauna + pesuhuone + kodinhh + varasto )
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
129 m²
Kokonaispinta-ala
129 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

348 000,00 €

Velaton hinta

348 000,00 €

Neliöhinta

2 697,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

283,80 € / kk

Erityisvastike

70,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

354,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 48 €/kk, tasaus kerran vuodessa huoneistokohtaisen mittarin perusteella. Lisäautopaikka 20 eur/kk. Sähkönkulutus ollut keskimäärin 100-320 euroa/kk, sisältäen sähkön siirtomaksun. Sähkölasku ollut talvikuukausina, joulu-helmikuu, noin 300€/kk, keväällä ja kesällä noin 100-150€/kk, 2-3 hengen talous. Yhtiöllä hoitolainaa yhteensä 14.600 eur/31.12.2023. Hoitolainaa maksetaan tällä hetkellä hoitovastikkeen yhteydessä. Yhtiökokous voi päättää hoitolainan muuttamisesta rahoituslainaksi, jolloin jäljellä oleva lainapääoma tulee osakkaiden maksettavaksi.
Yhtiökokouksen 3.4.2024 päätöksellä hallituksella on valtuudet päättää enintään 2 kuukauden suuruisen ylimääräisen hoitovastikkeen keräämisestä.
Yk 31.1.2022 päätös: Hallitus valtuutettiin päättämään enintään 20 000 euron hintaisesta katon kiinnikkeiden vaihdosta ja huoltokorjauksesta, sen toteuttamisesta, ajankohdasta ja rahoituksen järjestämisestä (tehty).

Valtuutettiin hallitus / isännöitsijä järjestämään rahoitus vesivahinkokorjauksia (asunnot C & I) ja katon kunnostustöitä varten. Valtuutettiin hallitus / isännöitsijä ottamaan tarvittaessa enintään 20 000 euroa lainaa, sopimaan rahoituksen yksityiskohdista ja panttaamaan rahoituksen vakuudeksi tarvittavan määrän taloyhtiön kiinteistöön kiinnitettyjä ja haettavia panttikirjoja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon MML:n Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puu/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:paneeli. Olohuone: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:paneeli. Makuuhuone 1: Lattia:parketti /seinä: maalattu/ katto: paneeli. Makuuhuone 2: Lattia: parketti / seinä:maalattu / katto:paneeli. Makuuhuone 3: Lattia:parketti /seinä:maalattu / katto:paneeli. Kodinhoitohuone: Lattia:laatta / seinä: maalattu / katto:paneeli. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli + laatta / katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä: laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia:laatta /seinä:maalattu / katto:paneeli. Wc: Lattia:laatta /seinä:laatta / katto:paneeli. Takkahuone: Lattia:parketti / seinä: maalattu ja tapetti/ katto:paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin uusittu 4/2020, keraaminen liesi Siemens, liesituuletin, astianpesukone uusittu 2/2020, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kalusteuuni. Puustellin keittiö, remontoitu vuonna 2008
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc Ylä-ja alakerrassa, suihku, amme, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, sauna, khh, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Harja/pulpetti, katemateriaali: muovipinnoitettu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kai Suojalehto, Taloasema
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

13 kpl

Tehdyt remontit
2023: vesikourujen korjauksia & puhdistus, 2022: vesikaton korjaustoimet (kiinnikkeet), 2021: vesikaton tiivistystöitä, paloluukkujen rakentaminen palokatkoihin, H-huoneiston kylpyhuoneen vesivahinkokorjaus, 2020: kattojen kulkusillat, tikkaat katolle ja tikkaat välipohjiin, sadevesikaivojen puhdistus, 2019: koneellisten ilmanvaihtokanavien puhdistus, tarkistus ja säätö, 2018: pihapuiden kaato, 2017: lämmityspattereiden vaihtoa, E- ja G - huoneistojen vesivahinkokorjaukset, 2016: piha-aitojen kunnostusta, A-huoneistojen vesieristys, 2015: pihatien kunnostus, 2013: puuosien maalaus ja räystäskourujen vaihto, 2011: puhallusvillan lisäys yläpohjiin, 2010: aitojen kunnostus, 2008: 11 vesivaraajien vaihdot. Asunnon remontit: 12/2022: kevyttakan asennus, + yläkerran tuulikaapin laatoitus, 06/2021: alakerran wc uusittu, 2018: ilmalämpöpumppu asennettu
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023-2024: suluissa arvio €.
- Maalaustarpeiden kartoitus ja tarvittava maalaus.
- asfaltoinnin/kiveytyksen tarveselvitys. Hulevesien ohjaus (kartoitus)
- autosähköinfran kartoitus 700 euroa
- lämpökuvaus 1500 euroa
- ilmastointiputkien ja tuuletusviemäreiden eristäminen välikatolla 3000 euroa

2025-2031:
- salaojien kuntokartoitus
- ikkunoiden ja ovien säätö 6000 euroa

Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistus voimassa 23.11.2024 asti
Tontin koko
2 861 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus

Asunto Oy Puutarhurintie 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-market Aurora n. 1 km, K-market Lippajärvi 1,6 km, posti K-market Ravioli Lippajärvi 1,6 km, kirjasto Viherlaakso, kirjasto 4,2 km, terveysasema Viherlaakson terveysasema. Koulut: Auroran koulu 1,6 km, Järvenperän koulu 0,750 km. Päiväkoti: Puutarhurin päiväkoti 0,060 km, Järvenperän päiväkoti noin 0,700 km. Leikkipuisto 400 metriä, Vilniemen uimaranta noin 2 km, jalkapallohalli noin 4 km. Selloon noin 10 minuutin ajomatka, tekonurmikenttä, koirapuisto noin 200 m, Pitkäjärven rantaan 500 m, Träskändan puisto 700 m. Alueella hyvät harrastusmahdollisuudet. Liikenneyhteydet: Suora bussiyhteys Leppävaaraan, vain noin 20 minuuttia, josta 10 minuutin junamatka Helsinkiin. Lisäksi suora bussiyhteys Espoon Keskukseen, Martinlaaksoon ja Kalajärvelle. Bussipysäkille noin100 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Järvenperä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.