OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Omakotitalo | 3mh, oh, th, k, khh, kph, s, wc / kph, askarteluhuone, at

Myrskyläntie 486, Särkijärvi, Askola

Hinta

163 000 €

Koko

119 / 198 m²

Vuosi

1985

Kuntotarkastettu 25.3.2024. Tiiliverhoiltu kaksitasoinen omakotitalo, jonka varsinaiset asuintilat käsittävät 3 makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, takkahuoneen ja kaksi kylpyhuonetta, saunan ja erillisen wc:n. Askarteluhuone alakerrassa maakellarin kanssa tuo lisää työtilaa ja lisänä vielä autotalli varasto-osan kera. Pihapiirissä sijaitsee erillinen talousrakennus, jossa kaksi eri varastotilaa. Takapihalla niin ikään huvimaja, jossa voit grillata ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Onko tässä sinun uusi kotisi? Esittelyt ja lisätiedot Jukka Karppinen 050 306 1823 tai jukka.karppinen@op.fi Onko nykyinen kotisi vielä myymättä? Autan mielelläni myös sen myymisessä. Ota yhteyttä, minulta saat maksuttoman arvion sekä henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562596
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, th, k, khh, kph, s, wc / kph, askarteluhuone, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

163 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

412,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 1.700 € on viimeisen 12 kk:n kulutus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on nykyisellä perheellä (2-4 henkilöä) viimeisen 12 kk aikana ollut noin keskimäärin 12000kWh/v sisältäen lämmitys ja kulutussähkön.
Kiinteistövero: 412,00 € (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2017 pintojen maalaus ja tapetointi, laminaattilattiat alakertaan, yläkerran lattia hiottu ja lakattu
2020 yläkerran kph:n lattia uusittu ja seinät saumattu, lämminvesivaraaja uusittu
2022 alakerran kph uusittu kokonaan
2024 Kuntotarkastus
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Voimassa 30.03.2034 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka, ilmalämpöpumppu, 2 kpl puuliesi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko, tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: lautalattia, seinät tapetti. Olohuone: lautalattia, seinät tapetti. Makuuhuone 1: lautalattia, seinät tapetti (master). Makuuhuone 2: laminaattilattia, seinät tapetti. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinät tapetti. Kodinhoitohuone: muovimattolattia, seinät maali. Sauna: laattalattia, seinät paneeli. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta. Eteinen: laminaattilattia, seinät maali. Askarteluhuone: laminaattilattia, seinät maali. Wc: laattalattia, seinät laatta. wc/kph: laattalattia, seinät laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesikupu (huuva), leivinuuni (puuliesi/leivinuuni), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilikaappi (wc/kph), pesukoneliitäntä (kph yk), lattialämmitys kph, wc/kph, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, maakellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
18-409-8-140
Tontin pinta-ala
3 110 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Vanhala, 8:140
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle rakennettava kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Kerrosalaan luetaan kerrosten alat ulkoseinien ulkopintojen mukaan mitattuina. Myös rakennuksen pääkäyttötarkoituksen mukaiset tilat, jotka sijaitsevat kellarikerroksessa tai ullakolla, luetaan kerrosalaan. Alle 1,6 m korkeita tiloja ei lueta kerrosalaan.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 1983. Ei kaavaa, rakentaminen rakennusjärjestyksen mukaan. Kiinteistö sijaitsee alueella, joka on maankäyttö- ja rakennuslain 16 §:n mukaista suunnittelutarvealuetta. Suunnittelutarvealueilla rakentamiseen liittyvä päätöksentekomenettely on kaksivaiheinen siten, että rakennusluvan myöntämisen edellytyksenä on myönteinen ja lainvoimainen suunnittelutarveratkaisu. Suunnittelu-tarveratkaisu koskee pääasiassa uutta rakentamista ja jo olemassa olevan rakennuksen merkittävää laajentamista. Rakennusluvan myöntämiselle on suunnittelutarvealueiden osalta säädetty erityiset lisäedellytykset, joiden on täytyttävä rakennusluvan yleisten edellytysten lisäksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Askolan kunta puh. (019) 529 100
Rakennukset
Talousrakennus, rv 1985
Palvelut
Palvelut: Sale Askola n. 11 km, Porvoon keskustan palvelut n. 18 km. Koulut: Särkijärven koulu n. 1160 m. Päiväkoti: Ryhmäperhepäiväkoti Kuusilinna n. 990 m. Liikenneyhteydet: Linja-auto n. 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Askola

Asuinalueena Särkijärvi, Askola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Karppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.