Erillistalo | 5h, k, ask, kph, psh, s, wc, khh, 2 var, ak

Ymmerstanrinne 2 B, Ymmersta, Espoo

Hinta

579 000 €

Koko

122 / 167 m²

Vuosi

2004

Upea erillistalo Ymmerstassa laadukasta asumista arvostavalle perheelle! Tämä koti tarjoaa perheelle tasokkaat puitteet mukavaan asumiseen. Kaikki huoneet ja asuintilat ovat väljiä ja tilan tunnetta lisää yläkerran korkea viisto katto. 122 m2 asuintilojen lisäksi pohjakerroksessa on n. 45 m2 kellaritilaa käsittäen saunaosaston, kodinhoitohuoneen ja askarteluhuoneen. Asuntoon on tehty täydellinen pintaremontti v. 2017, jolloin myös keittiö uusittiin. Asuintilat ovatkin erittäin hyvässä kunnossa ja tämä koti on täysin muuttovalmis. Saarekkeella ja tasokkailla kodinkoneilla varustettu tyylikäs keittiö tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja hyvät puitteet kokkailuun. Kaikki asunnon neljä makuuhuonetta ovat tilavia ja varustettu kunnollisilla vaatekaapeilla. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi vaatehuone. Alakerran tyylikäs saunaosasto tarjoaa runsaat tilat kylpemiseen. Saunaosaston vieressä on kodinhoitohuone, jossa on runsaasti kaappitilaa ja paikka pesutornille. Arjen kannalta on hyvä, että kummassakin asuinkerroksessa on kylpyhuone. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc. Mikäli olet haaveillut kotiteatterista, niin tässä kodissa on sellainen! Alakerran askarteluhuone toimii tässä kodissa elokuvateatterina. Terasseja löytyy kaksin kappalein, toiseen on käynti alakerrasta ja isompi terassi on yläpihalla. Suojaisa ja osin katettu yläterassi tarjoaa todella upeat puitteet grillailuun perheen ja ystävien kanssa! Pysäköintitilaa on mukavasti, sillä talon asukkaiden käytössä on 2-auton autokatos ja myös talon edessä parkkitilaa. Säilytystilaa tarjoaa talon sisäänkäynnin yhteydessä oleva ulkovarasto sekä autokatoksen yhteydessä oleva n. 8 m2 ulkovarasto. Lisätilaa tarjoaa käyttöullakko. Lisälämpöä tarjoaa takka ja ilmalämpöpumppu. Tervetuloa esittelyyn tutustumaan tähän upeaan kotiin! Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP Koti, p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562601
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, ask, kph, psh, s, wc, khh, 2 var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
122 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Viimeistään 6 viikkoa kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

550 364,10 €

Velkaosuus

28 635,90 €

Velaton hinta

579 000,00 €

Neliöhinta

4 745,90 €/m²

Vastike

Hoitovastike

200,00 € / kk

Pääomavastike

400,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

600,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastikkeella peitetään juoksevat kiinteistökulut kuten vesi ja jätehuolto, osan pihavalaistuksesta, As Oy:n vakuutukset ja kiinteistövero. Vesimaksu tasataan vuoden lopussa. Osakkaat vastaavat itse hallitsemiinsa asuinhuoneistoihin kohdistuvista lämmitys- ja sähkökuluista huoneistokohtaisten mittausten mukaisesti.

Sähkönkulutus on ollut vuosina 2019-2022 keskim. 25560 kWh/v. Kulutukseen sisältyy sähkö/hybridiauton lataus n. 2800 kWh/v. Sähköenergian kustannus on ollut vuosina 2021-2022 keskim. 1171 €/v. Sähkön siirron kustannus perusmaksuineen on ollut vuosina 2021-2022 keskim. 1450 €/v. Sähkönkulutus on ollut v. 2023 6.10. saakka 18 228 kWh, sähköenergian kustannus 983,14 € ja sähkönsiirron kustannus perusmaksuineen 1108 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Asunnon käyttöön kuuluu kahden auton autokatos ja kaksi kylmää ulkovarastoa, joista toinen on pääsisäänkäynnin vieressä ja toinen on autokatoksen yhteydessä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu ja takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Olohuone: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Makuuhuone 1: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Makuuhuone 2: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Makuuhuone 3: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Kodinhoitohuone: Mikrobetonia lattia ja seinät, puupanelikatto. Sauna: Mikrobetonia lattia ja paneloidut seinät, puupanelikatto. Kylpyhuone: Mikrobetonia lattia ja seinät, puupanelikatto. Eteinen: Yläkerrassa ja alakerrassa laattalattia, maalatut seinät. Askarteluhuone: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Wc: Mikrobetonia lattia ja seinät, puupanelikatto. Makuuhuone 4: Lautaparketti, maalatut seinät ja katto. Pesuhuone: Mikrobetonia lattia ja seinät, puupanelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Bosch uusittu 2023, pakastekaappi Bosch uusittu 2023, integroitu erillisuuni Bosch, induktioliesi Bosch, liesituuletin huippuimurilla, integroitu mikroaaltouuni Bosch, astianpesukone Bosch. Kaapistot, saareke, kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu v. 2017, valmistaja Epoq.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa sauna, jossa heti valmis Harvian sähkökiuas, pesuhuone, kiinteät valaisimet ja lattialämmitys. Alakerrassa lisäksi erillinen wc, jossa kiinteät valaisimet, peili, allaskaappi ja lattialämmitys. Yläkerrassa suihkukaapilla varustettu kylpyhuone, jossa kiinteät valaisimet, peili, allaskaappi ja lattialämmitys. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä, allas, kiinteät valaisimet, kaapisto ja lattialämmitys. Sauna ja kaikkien märkätilojen pinnat (asennettu mikrobetoni vanhojen pintojen päälle) ja kalusteet uusittu v. 2017.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaksi ulkovarastoa, käyttöullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jan Thorström
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, jätekatos, ruohonleikkuri, tekninen tila
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl, 2 kpl

Tehdyt remontit
2021: Ilmalämpöpumpun asennus (Daikin)
2017: Keittiön uusiminen, lattiapintojen uusiminen (puulattiat), pesu- ja kodinhoitotilojen uusiminen, terassin rakentaminen.. Asunnon remontit: Vuonna 2017: Kaikki pinnat uusittu, keittiökalusteet ja kodinkoneet uusittu. Autokatoksen puuosat maalattu ja parvekkeen kaideosat uusittuja maalattu. Märkätilat pinnoitettu mikrobetonilla. Sähkömittauspöytäkirja ja suunnitelma löytyy keittiöremontista. Ilmalämpöpumppu Daikin v. 2021 (lämmittää ja viilentää) huollettu 24.5.2023.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiöllä ei ole kunnossapitosuunnitelmaa.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 440 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki

Asunto Oy Espoon Kuusihovi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähin kauppa Kuurinniityn K-market on n. 400 m kävelyetäisyydellä. Kauppakeskus Grani ja Kauniaisten palvelut ruokakauppoineen n. 1,6 - 2 km etäisyydellä. Koulut: Ymmerstan koulu (ala-aste) kävellen n. 7 min / 550 m etäisyydellä. Kasavuoren koulu (yläaste) ja Kauniaisten lukio kävellen n. 2 km etäisyydellä. Espoon keskuspuisto ulkoilu- ja hiihtoreitteineen n. 500 m. Targa arena sijaitsee kävellen n. 800 m etäisyydellä ja siellä voit harrastaa monipuolisesti mailapelejä: Tennis, padel, sulkapallo, squash, pingis ja pickleball. Liikenneyhteydet: Koivuhovin juna-asema kävellen n. 1 km etäisyydellä, bussipysäkki n. 100 m päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Ymmersta, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anders Ågren

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.