OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Rivitalo | 2h, k, kph / wc, s, ak, lämmin var

Yrittäjänkatu 46 A, Nummenkylä, Järvenpää

Hinta

239 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

2023

Uudiskohde. 2023 lähes muuttovalmis rivitalon päätykaksio Järvenpään Nummenkylässä. Taloyhtiössä on 2 rivitaloa ja 8 huoneistoa 1-tasossa. Jokaiselle asunnolle on lämmityspistorasialla varustettu autokatospaikka ja yhtiöllä on lisäksi 4 autopaikkaa pihalla. Yhtiön kaunis ja tilava pihapiiri sijaitsee omalla 2509 m2 tontilla. Asunnoissa on lämmitysjärjestelmänä moderni ja monipuolinen huoneistokohtainen poistoilmalämpöpumppu PILP, jossa koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO:lla. Koti on laadukas, yksilöllinen ja valoisa. Kaksion neliöt ovat erittäin avarat, esim. etätyöllekin on oma paikka eteisen yhteydessä. Neliöiden kylpyhuone/wc:ssä on kodinhoidollista tilaa ja lisäksi löytyy erilliswc. Keittiö/olohuoneen isot ikkunat johtavat katetulle terassialueelle. Oma varasto/tekninen tila sijaitsee terassin yhteydessä. Hieno keittiö on varusteltu tämän hetken trendien ja toiveiden mukaan. Kiintokomeroita löytyy runsaasti eteisestä ja makuuhuoneesta. Astu tyylikkääseen kotiin, rauhallisen Nummenkylän syleilyyn, luonnon äärelle, pienen matkan päähän Järvenpään keskustasta ja moottoritiestä. Pyydä oma näyttöaikasi uutuuttaan tuoksuvaan kotiin: Tiina Winqvist-Kukkonen, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Uusimaa Huippumyyjä 2022

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562826
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph / wc, s, ak, lämmin var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Neliöhinta

4 085,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

102,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

102,38 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vastikearvio pitää sisällään huoneistolle jyvitetyn maksun isännöinnistä, kiinteistöveron, kiinteistön vakuutuksen, jätemaksut, autopaikan ja kaapeli-TV:n. Oma sähkösopimus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Sisäänkäynnin yhteydessä on katettu kuisti.
Terassi ja rappuset on kestopuurakenteiset. Terassi on katoksella suojattu, käynti omalle varastolle terassin kautta. Huoneistokohtainen lämmin varasto/tekninen tila on 5,3 m2.

Huoneistossa on sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet 3 kpl/hsto.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Huoneistokohtainen poistoilmalämpöpumppu PILP
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Julkisivu on puuverhoiltu, vaakapaneeli. Mineraalivillaeristys ja kipsilevyverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, vinyylilattiat. Olohuone: seinät maali, vinyylilattiat. Makuuhuoneet: seinät maali, vinyylilattiat. Sauna: seinät käsitelty paneeli, lattiat laatta, laudetasot tervaleppää, runkorakenteet havupuuta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Erilliswc: seinät maali, lattiat laatta. Eteinen: seinät maali, lattiat laatta. Kuivissa asuintiloissa kattopintana on maalattu kipsilevy. Märkätiloissa kattopintana on puupaneeli. Eteinen ja makuuhuone: kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalusteita. Ovet maalattua mdf-levyä tai kuvioitua melamiinia. Antennipisteet sijaitsevat olohuoneessa ja makuuhuoneessa.
Keittiön kuvaus
BOSCH- kodinkoneet. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia ZACUS Oy kalusteita. Ovet maalattua mdf-levyä tai kuvioitua melamiinia. Työtasot on laminaattia, johon upotettu pesuallas. Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi tuulettimella, mikroaaltouuni, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, pilarikiuas, kylpyhuoneessa sade- ja tavallinen suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi, kaapisto, pesukoneliitäntä. Isompien asuntojen erilliswc:ssä peili, allaskaappi ja wc-istuin. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalusteita. Ovet maalattua mdf-levyä tai kuvioitua melamiinia.
Säilytystilojen kuvaus
kaapistot, lämminvarasto/tekninen tila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
TJ-Isännöinti Oy/ Toni Leppäpuska
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl, 4 kpl

Energialuokka
B (2018), Todistuksen laatimispäivä 2.5.2022. Viimeinen voimassaolopäivä 2.5.2032.
Tontin koko
2 509 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki

As Oy Järvenpään Yrittäjänkatu 46

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa n. 2 km, Järvenpään keskusta n. 4 km. Koulut: Anttilan koulu ja Koivusaaren koulu n. 2 km. Päiväkoti: Nummenkylän päiväkoti n. 150 m. Hki-Lahti pohjoiseen moottoritien liittymään n. 4 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 30 m, Saunakallion junaseisake n. 3 km, Haarajoen junaseisake n. 4 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Nummenkylä, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.