OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Kerrostalo | 2h + k + s

Uudenmaankatu 53-55 C, Kirjavatolppa, Hyvinkää

Hinta

99 000 €

Koko

54,5 m²

Vuosi

1985

Mahdollisuuksien asunto Hyvinkään Kirjavatolpassa, kävelymatkan päässä Hyvinkään keskustassa. Kauppakeskus Willaan matkaa noin 1,5 km ja rautatieasemalle hieman yli kilometri. Sijainniltaan erinomainen. Linja-autopysäkki heti Uudenmaankadulla vieressä, joten julkisilla pääsee kulkemaan sujuvasti, ellei omaa autoa omista. Lähikauppoina K-Market Ukko-Pekka ja Alepa Hyvinkää. Huoneiston 54,5 m2 sopii yksinasuvalle tai pariskunnalle, joka omaa intressejä kunnostaa huoneisto omannäköisekseen. Huoneiston ylin kerros ja kulmahuoneisto takaa oman rauhan ja hissittömyys takaa arkiliikunnan toteutumisen joka päivä. Ylellisyyttä asuntoon tuo oma sauna, jossa voi saunoa oman aikataulujen mukaan niin usein kuin haluaa ilman varauksia tai aikataulujen järjestelyitä. Erillinen keittiö, joka mahdollistaa ruuan laiton sekä ruokailun omaksi toiminnakseen. Valoisa olohuone oleskeluun ja rentoutumiseen yhdessä lasitetun parvekkeen kera. Parvekkeelle mahdollista toteuttaa ihastuttava oleskelutila. Ota yhteyttä ja mennään katsomaan, kuinka toteuttaisit tähän omanlaisesi uuden kodin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562859
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54,5 m²
Kokonaispinta-ala
54,5 m²
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 816,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

234,35 € / kk

Erityisvastike

10,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

245,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laminaattia. Olohuone: seinät maalattu ja lattia laminaattia. Makuuhuone 1: seinät maalattu ja lattia laminaattia. Sauna: lattia laatoitettu. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: lattia laminaattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, pakastekaappi, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
komeroita
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Hyvinkään Kiinteistöisännät Oy/ Laura Borgenström p. 019 212 2400
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl, 29 kpl

Tehdyt remontit
Käyttövesi- ja kaukolämpösiirtimien uusinta 1998. Pyöräsuojan lattian maalaus, yhteisten tilojen patteritermostaattien asennus 1999. VSS-materiaalin hankinta, kosteusvauriokorjaus C 31, patteriventtiilien vaihtoja osittain 2000. Kph vesieristyksiä osassa huoneistoista 2001. Piha-asfaltoinnin paikkakorjaus 2003. Elementtisaumausten uusinta, ulkorappukaiteiden maalaus, sadevesikaivon sähkösaattolämmityksen asennus, jätekatoksen verkotus ja lukitus, raja-aita takapihalle 2004. Parvekkeiden peruskorjaus, autolämmitysrasioiden uusiminen ajastinkellollisiksi 2006. Sadevesien johdatuksen parantaminen kourutuksin takapihalla 2008. Porraskäytävien maalaus, autokatosten ja jätekatoksen kunnostus 2009. Ikkunoiden huoltomaalaus 2010. Lämmönjakoverkoston venttiilien uusinta ja verkoston tasapainotus, kph vesieristyksiä, B-portaan iv-koneen korjaus 2011. Katon peruskorjaus, vuotovahingon korjaus B-portaassa 2012. Kaikkien kph-tilojen kosteuskartoitus, savunpoistoluukkujen sähköistykset, huon. A 10 kattovaurion korjaus, tontin taka-aidan huoltomaalaus, sisääntulojen kaiteiden ja puuritilöiden huoltomaalaus 2013. Lukoston uusiminen ja lukkojen perushuolto, kellaritilojen palokatkotiivistykset, antennijärjestelmän vahvistinkeskuksen uusiminen, lämmitysverkoston säätöventtiilin ja moottorin uusiminen 2014. Vesikaton takuutarkastus 2015. Käyttövesiputken vuotovahinkokorjaus A 8 ja A 4. Putkistojen kuntotutkimus 2016. Ovipuhelimet uusittu, ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö 2017. Keittiöiden ruttuputkien poisto, tilalle asennettu peltikanava, ilmanvaihtokoneen pääkello, lämmönsiirrinpaketti uusittu 2018. Kaukolämmönsiirrin uusittu, sadevesikaivoihin asennettu lämpökaapeli, autokatosten kattojen vuotokorjaukset ja peltien oikominen, julkisivusaumojen korjaukset sekä sokkelin maalaus, B-portaan IV-kone uusittu 2019. Ikkunat ja parvekeovet uusittu, ulkovaloja lisätty 2022.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: Rakennuksen sisäisten vesijohtojen ja viemäreiden kuntotutkimuksen päivitys 2024. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2027. Sähköpääkeskuksien tarkastus 2023-2024. Yleisten tilojen valaistuksen vaihto led-valoihin 2023. Salaojajärjestelmän tarkistus ja huuhtelu 2025. Asfalttialueiden uusiminen 2026.
Energialuokka
E (2018), Energiatodistus on voimassa 26.9.2028 asti.
Tontin koko
3 632 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Hyvinkään kaupunki/ kaavoitusosasto p. 019 45 911

Asunto oy Hevosmiehenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut ja Kauppakeskus Willa n. 1 km. Lähikauppa 300 m. Koulut: Hyvinkään lukio 1,3 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki vieressä. Rautatieasema 1,2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Kirjavatolppa, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Korpinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.