Omakotitalo | 5h, k, kph, s, wc

Mäkituvantie 5, Perniö, Salo

Hinta

118 000 €

Koko

117,5 / 157,5 m²

Vuosi

1978

Mukavasti remontoitu neljän makuuhuoneen omakotitalo rauhallisella asuinalueella. Asuintilat yhdessä tasossa ja kellarikerroksessa omalla sisäänkäynnillä varasto-/harrastetilaa. Perniön palvelut kaupat, päiväkoti ja koulut kohtuullisella etäisyydellä. Talossa uusittu mm. katto, ikkunat, lämmitysputkisto, kylpyhuone, keittiö... Autotalli ja reilusti varastotiloja. Kiinteistöllä kaupungin vesi- ja viemäröinti. Sijainti päättyvän tien varrella omalla 1321 m2 tontilla. Omakotitaloa on viimeisen 20 vuoden aikana remontoitu kiitettävästi. Kylpyhuone, sauna ja käyttövesiputket on uusittu 2000-luvun alussa. Keittiö on remontoitu kokonaisuudessaan 2008 ja öljypannu lämmönsäätöjärjestelmineen uusittu 2011. Vuonna 2011 vaihdettu ikkunat ja ulko-ovet. Omakotitalon ulkokatto on uusittu 2016 ja lämmitysputkisto pattereineen 2017. Kellarikerroksessa patteriputkisto on myös uusittu, mutta patterit ovat alkuperäisiä (puhdistettu). Omakotitalossa on lisäksi tehty tasaisesti pienempiä huoltokorjauksia. Talossa tarvittavat neljä makuuhuonetta. Tilavan olohuoneen jatkeena oleva makuuhuone toiminut nykyisellä omistajalla ruokailuhuoneena. Siistikuntoinen remontoitu keittiö kivitasoineen omana erillisenä tilanaan erillään olohuoneesta. Toiminnalliset mukavan kokoiset pesutilat ja erillinen wc kolmen makuuhuoneen läheisyydessä. Pesutiloista luonnikas käynti vilvoitteluparvekkeelle, josta portaat takapihalle. Kellarikerroksessa omalla sisäänkäynnillä kolme erillistä harraste-/varastotilaa, joissa kahdessa pienet ikkunat. Kellarikerroksessa vesikiertoinen patterilämmitys ja varaus vesipisteelle. Sijainti kohtuullisella etäisyydellä Perniön keskustan palveluista. ABC-liikennemyymälä ja kaksi kauppaa 2 km säteellä. Päiväkoti, ala-, ylä-aste ja lukio 2,7 km säteellä. Perniön liikuntahalli, valaistu kuntorata ja kentät 2,8 km. Saloon matkaa 25 km ja Tammisaareen 35 km. Saloon noin 20 min ajomatka ja Tammisaareen 35 min. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Myynti : Tino puh.044 7701 335/ tino.salminiemi@op.fi Kerron mielelläni tästä kodista lisää ja näyttö onnistuu sovittaessa. Kaikki tiimimme 7 välittäjää ovat myös käytössäsi tämän asunnon myynnissä. Oletko myymässä kotiasi? Soita tai laita sähköpostia ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
562966
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
117,5 m²
Kokonaispinta-ala
157,5 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

118 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

245,90 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Öljyä kulunut noin 1500L/vuodessa. Taloussähkö noin 4000 kwh/vuosi. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito sopimuksen mukaan (hakukertojen mukaan). Kiinteistövero 245,90 €/vuodessa, vuonna 2022.
Kiinteistövero: 245,90 €/vuodessa, vuonna 2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hyvin ylläpidetty ja mukavasti remontoitu omakotitalo neljällä makuuhuoneella ja loistavilla varastotiloilla. Kellarikerroksessa omalla sisäänkäynnillä ikkunallisia varasto-/harrastetiloja. Perniön palvelut kohtuullisella etäisyydellä mm. kaupat 2 km säteellä. Talossa uusittu mm. kylpyhuone ja sauna, käyttövesiputket, keittiö, ikkunat ja ulko-ovet, öljypannu , ulkokatto ja lämmitysputkisto.
Tehdyt remontit
Kylpyhuone ja sauna remontoitu 2000-luvun alussa. Käyttövesiputket uusittu 2002. Keittiö remontoitu 2008. Ikkunat ja ulko-ovet uusittu 2011. Öljypannu ja poltin uusittu 2011. Öljysäiliö puhdistettu/tarkastettu 2015. Kattoremontti 2016. Salaojien tarkistus 2016. Piharemontti, puiden kaato, kantojen poisto, nurmikon istutus ja puiden sekä kasvien istutus 2016. Lämmitysputkisto ja asuintilojen patterit uusittu 2017 (myös kellarikerroksen lämmitysputket uusittu, vanhat patterit puhdistettu). Yläpohjan lisälämmöneritys (puhallusvilla) 2018. Öljypolttimon huolto ja suodattimien puhdistus 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Lämmitysputkisto ja patterit uusittu 2017. Kellarikerroksen lämmitysputkisto uusittu, alkuperäiset puhdistetut patterit. Öljypannu ja poltin uusittu 2011, asennettu Ouman lämmönsäätöjärjestelmä. Öljysäiliö sisätilassa kellarissa, joka tarkastettu/puhdistettu 2015.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Rakennuksessa puurunko ja julkisivumateriaalina puupaneeli sekä tiili. Rakennuksen osittainen kellarikerros betoni/tiili. Talo Puutalon-mallistosta.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät laatta/tapetti, lattia korkki. Olohuone: seinät tapetti, lattia parketti. Makuuhuone 1: seinät tapetti, lattia parketti. Makuuhuone 2: seinät tapetti, lattia muovimatto. Makuuhuone 3: seinät tapetti, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät kaakeli, lattia laatta. Eteinen: seinät tapetti, lattia parketti. Wc: seinät kaakeli, lattia laatta. Makuuhuone 4: seinät tapetti, lattia muovimatto. Kellarikerroksen varasto-/harrastetilat: seinät maalattu, lattia muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi uusittu 2012, pakastekaappi uusittu 2012, erillisuuni kiertoilma, liesitaso keraaminen, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Kivitasot. Vuonna 2008 remontoitu siistikuntoinen ja tilava keittiö. Keittiö remontoitu kokonaisuudessaan kaapistoinen, kivitasoineen ja pintoineen. Reilusti kaapistoja ja mukavasti laskutilaa. Hyvä paikka suuremmallekin ruokapöydälle. Olohuoneen jatkeena oleva makuuhuone toiminut nykyisellä omistajalla ruokailuhuoneena.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi erill.wc ja kylpyhuone, kaapit, allaskaappi erill.wc ja kylpyhuone, pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa, lattialämmitys kylpyhuoneessa (sähkö), kiinteät valaisimet. Tilavat 2000-luvun alussa remontoidut kylpyhuone ja sauna. Kylpyhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys. Saunassa puu- ja sähkökiuas. Ikkunallinen kylpyhuone suihkukaapilla ja peilikaapilla sekä allaskaapistolla. Hyvä paikka pesukoneelle. Kylpyhuoneesta käynti ulos vilvoittelu parvekkeelle, josta portaat takapihalle. Erillinen wc, jossa kiintokalusteet uusittu.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, ulkovarasto, kaapistoja, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu peltikate (hyvä), rännit ja syöksyt 2016 (Poimulevykate, tekninen tomintatakuu 50 v ja visuaalinen takuu 15 vuotta).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-561-1-156
Tontin pinta-ala
1 321 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
, 1:156
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 264 m². Tontin koko 1321 m2 ja tehokkuusluku 0,20. Rakennusoikeutta yhteensä 264 m2. Tontilla rakennusoikeutta käyttämättä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1976.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, rakennusvalvonta, vaihde puh. 02 7781
Rakennukset
Autotalli-/varastorakennus valmistunut 1978.
Palvelut
Palvelut: Sijainti kohtuullisella etäisyydellä Perniön keskustan palveluista. ABC-liikennemyymälä ja kaksi kauppaa 2 km säteellä. Päiväkoti, ala-, ylä-aste ja lukio 2,7 km säteellä. Perniön liikuntahalli, valaistu kuntorata ja kentät 2,8 km. Saloon matkaa 25 km ja Tammisaareen 35 km. Saloon noin 20 min ajomatka ja Tammisaareen 35 min. Koulut: Perniön uudehko ala-aste 2,5 km ja ylä-aste sekä lukio 2,3 km. Päiväkoti: Lampolan päiväkoti 2,7 km. Rauhallinen omakotitaloalue päättyvän tien varrella. Ulkoilumaastot lähtevät tontin rajalta ja leikkipuisto löytyy taloa vastapäätä. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet Salon ja Tammisaaren suuntaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Perniö, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.