OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Luhtitalo | 2h, avok, s, p

Väinämöisentie 22 A, Viirinkangas, Rovaniemi

Hinta

145 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2006

Yläkerran kulmahuoneisto luhtitalosta. Hyvin ylläpidetty saunallinen kaksio, jossa on tilavat huoneet. Kävelymatkan päässä mm. yliopisto, eteläkeskuksen palvelut, keskusta ja lähikauppana n.200 metrin päässä toimii K-Market Viirinkangas. Tämä rakennus on omalla tontilla ja kaukolämmössä. Huoneisto on heti vapaa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563541
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

138 824,98 €

Velkaosuus

6 175,02 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

2 543,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

188,10 € / kk

Pääomavastike

256,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

444,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu kulutuksen mukaan (kylmä vesi 6,50 €/m³ ja lämmin vesi 12 €/m³).

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Avoparveke, ulospäin suuntautuva, päällä valokate
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. /betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: laminaatti, seinät: laatta. Olohuone: Lattia: laminaatti, seinät: maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone: Lattia: laminaatti, seinät: maalattu lasikuitutapetti. Sauna: Lattia: laatta, seinät: paneeli. Kylpyhuone: Lattia: laatta, seinät: laatta. Eteinen: Lattia: laatta, seinät: maalattu lasikuitutapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen taso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Rovaniemen Isännöinti Oy, Matti Kierivaara, p. 0400 695 951, matti.kierivaara@gmail.com
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, tekninen tila, telia yritysinternet
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl

Tehdyt remontit
2006 Home pna internetyhteyden asennus, 2008 autolämmitysrasiat uusittu kahden tunnin kellolla varustettuihin, digivalmiuden korjaaminen kuntoon huoneistoon B2, 2009 pihakiveyksen oikaisu ja kunnostus, 2010 Home pna yhteyden uusiminen Sonera Yritys-internet yhteydeksi, 2011 hankittu ilmanvaihtosuodattimia huoneistoihin, muutoin tehty normaaleja kunnossapitotoimenpiteitä, 2012 rakennuksen ruskeiden parvekeosien ja ulkopuolen puuosien huoltomaalaus, 2013 tehty vuoden aikana esiin tulleet tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet, huoneiston A2 olohuoneen ja makuuhuoneen sisäkaton korjaus, 2014 uusittu valopylvään lamppu, uusittu lämpimän käyttöveden säätöventtiili, räystäiden vesikourujen puhdistus ja korjaus, 2015 tehty normaaleja huolto- ja korjaustoimenpiteitä, taloyhtiön oma internetyhteys lopetettu, huoneiston A4 olohuoneen ja makuuhuoneen sisäkaton korjaus, 2016 sisäänkäynnin ja parvekelattian puusuoja, jätekatoksen siirto, kivetyksen korjaus, 2017 tehty normaaleja huolto- ja korjaustoimenpiteitä, 2018 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, voimassa olevan uuden lain mukaisen
energiatodistuksen teettäminen, lisäksi normaaleja vuoden aikana eteen tulleita korjaus- ja huoltotoimenpiteitä, huoneiston B1 olohuoneen ja makuuhuoneen sisäkaton korjaus, 2019 varaston oven uusiminen, lisäksi normaaleja huolto- ja korjaustoimenpiteitä, tuholaistorjunta, rännin korjaus, palotikkaiden alapään lyhentäminen määräysten mukaisesti lapsiturvalliseksi, 2020 rännien puhdistus, A1 ja A2 suihkusekoittajan vaihto, lisäksi normaaleja huolto- ja
korjaustoimenpiteitä, 2021-22 normaaleja vuoden aikana esiin tulleita korjauksia ja huoltoja.. Asunnon remontit: Keittiöhanan sekoittaja ja suihkusekoittaja vaihdettu. Olohuoneen ja makuuhuoneen sisäkatto remontoitu takuutyönä.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: rakennuksen ruskeiden puuosien huoltomaalaus, lämpö-, vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtorakenteiden tarpeelliset vuosittaiset kunnossapitotoimenpiteet, autolämmitysjärjestelmän päivittäminen/kaapelien vahvistaminen, muut tarpeelliset vuosittaiset kunnossapitotoimenpiteet.
Energialuokka
C (2018), E-luku 145, todistus voimassa 27.4.2028 saakka
Tontin koko
980 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Rovaniemen Väinämö

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Viirinkangas n. 200 m, Sale Rantavitikka n. 900 m, keskustaan n. 2,5 km. Koulut: Yliopisto ja Rantavitikan peruskoulu n. 1 km, Lapin ammattikorkeakoulu ja REDU n. 1,5 km. Päiväkoti: Kaarnikkametsän päiväkoti n. 500 m, päiväkoti Ninnikka n 700 m, Rantavitikan päiväkoti n. 1 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Viirinkankaantieltä ja Väylätieltä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Viirinkangas, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho-Wille Helppikangas

Myyntineuvottelija

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.