OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Kerrostalo | 2h + k

Keskikatu 6 A, Keskusta, Kerava

Hinta

159 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

1975

Tarjolla siistikuntoinen kaksio keskustan tornitalosta! 62m2 takaa sen, että tässä kodissa on tilaa. Eteisessä on runsaasti kaappeja käytävän molemmin puolin ja talon erikoisuutena sekä arkea helpottavana tekijänä on häkkikomerot samassa kerroksessa. Keittiö ja muut pinnat ovat uusittu n. 2008 ja ovat vielä siistissä kunnossa. Kylpyhuone uusittiin kokonaan taloyhtiön toimesta putkiremontin yhteydessä. Suihkun vieressä on hyvin tilaa pesutornille. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, kirjahylly tai vaikka kotiteatterijärjestelmä! Myös makuuhuone on aikakaudelle tyypilliseen tapaan iso. Esteettömyyteen panostavaa taloyhtiötä on remontoitu ja päivitetty suunnitelmallisesti jo vuosien ajan ja käynnissä oleva julkisivu- ja kattourakkakin alkaa olla loppusuoralla. Keskustan lähipalvelut ovat kaikki parin sadan metrin säteellä ja asemalle kävelet muutamassa minuutissa. Muuttamaan pääset suoraan kaupoilta! Tervetuloa katsomaan miltä sinun nimesi näyttäisi postiluukussa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563619
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Kerrokset
3/15
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

112 117,51 €

Velkaosuus

46 882,49 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

2 564,52 €/m²

Vastike

Hoitovastike

260,40 € / kk

Pääomavastike

380,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

641,08 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Autopaikka lämmin 24,00€/kk ja kylmä 12,00€/kk. Vesimaksu on ennakko ja lasku tasataan mittarilukeman mukaan kerran vuodessa tai osakkaan vaihtuessa. Laajakaista- ja kaapeli-tv-maksu peritään kaikilta huoneistoilta, vaikka palvelua ei käyttäisikään. Taloyhtiönetti 25MB.

Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike sekä valtuudet muuttaa rahoitusvastikkeita korontarkistuksen jälkeen korkotasoa vastaavaksi.

Huoneistoa rasittava lainaosuus 46 882,49€/31.10.2023 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja.

Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Asemakaava 2367 (Länsi-Kauppakaari) on ehdotusvaiheessa:
Kaavamuutoksen päätarkoituksena on mahdollistaa asuinkerrostalojen, liiketilojen ja uuden pysäköintitalon rakentaminen tyhjillään olevan liikekiinteistön ja vanhan huonokuntoisen pysäköintitalon paikalle. Samalla muutetaan viereisten asuinkerrostalojen pysäköintinormia vastaamaan yleiskaavan määräystä.

Asemakaava 2279 (Kaupungintalon kortteli) on luonnosvaiheessa.
Suunnittelualue sijaitsee Keravan keskustassa Kauppakaaren pohjoispuolella. Alueeseen kuuluu kortteli 7, kortteli 2 ja osa korttelia 222 sekä osa Kauppakaaren jalankulkualuetta, osa Paasikivenkatua, Otavankuja sekä liikennealuetta. Suunnittelualueen pinta-ala on noin 1,4 ha.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. ja poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: parketti. Olohuone: parketti. Makuuhuone 1: parketti. Kylpyhuone: laatta. Eteinen: parketti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi uunin luukussa vikaa, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkikomero samassa kerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Keravan isännöinti Oy/Jaana Kvist
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, häkkikomerot
Taloyhtiön autopaikat

57 kpl

Tehdyt remontit
2022: Turvavalokeskuksen ja portaikon merkkivalovalaisimien vaihto. Väestösuojan tiiveyskoe ja varusteiden täydennys. Julkisivu-urakan toteutussuunnittelu ja urakan kilpailutus.
2021:Vesikaton huoltotoimenpiteet. Kellarin väestösuojatilan korjaustyöt ja verkkomeroiden uusiminen vahingon takia. Julkisivun hankekuvauksen teettäminen.
2020: Julkisivun kuntotutkimus. Vesikaton kuntotarkastus. Esteettömän kulun parantaminen (Residential Flow).
2019: Hissien uusiminen. Huoneistojen rappuun johtavien ovien tiivistäminen ja säätö.
2018: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Tuloilmaventtiileiden asennus (ikkunoiden yhteydessä).
2017: Yhtiön omistuksessa olevan huoneiston A21 remontti. 6 krs:n ja 15 krs:n saunojen uusiminen. Linjasaneeraus (käyttövesiputket, viemärit, kylpyhuoneet, sähkö- ja telejärjestelmät). Lämmöntalteenottojärjestelmän asentaminen.
2016: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. Lukostojen uusiminen iLOQ-lukitusjärjestelmäksi. Tehtiin julkisivujen rakenteiden lämpökuvaus. Linjasaneerauksen hankesuunnittelu valmistui.
2015: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu käynnistyi. Jätehuoneen laajentaminen. Lasikon uusiminen (Keskikadun puoli).
2014: Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous ja säätö. Loppujen parvekelinjojen elementtisaumojen ja mahdollisten lohkeamien korjaaminen.
2013: Yhden parvekelinjan elementtisaumojen ja lohkeamien korjaus. Lasittamattomien parvekkeiden lattian ja sivuseinien välinen saumaus. Kiinteistön kuntoarvion ja PTS-suunnitelman teettäminen. Pihan kunnostus ja lasikon uusiminen (pääsisäänkäynti). Ikkunoiden (ulkopuolet) maalausten loppuun saattaminen.
2012: Ikkunoiden maalaustyö aloitettu.
2011: Toisen hissin koneisto uusittu. Piha aidattu. Patteriventtiilit uusittu.
2005: Hissit peruskorjattu.
1998: Lämmönjakohuone uusittu.
1997: Julkisivut, parvekkeet ja vesikatto kunnostettu.. Asunnon remontit: Keittiö ja pinnat uusittu n. 2008.
Tulevat remontit
Päätetyt: 14.6.2022 pidetyssä yhtiökokouksessa päätettiin, että katto- ja julkisivu-urakka toteutetaan ja se käynnistyy alkuvuodesta 2023. Yhtiölle avataan marraskuussa 2022 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen mukaan luotollinen remonttitili alkuvuodesta 2023. Tilin limiitti on 1 750 000 €. Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 23.10.2023, jossa hallitus esitti, että limiittiä korotetaan 250 000€:lla urakan edetessä eteen tulleiden yllätysten ja niiden ratkaisujen myötä nousseiden kustannusten kattamiseksi. Yhtiökokous vahvisti tämän eli limiitin kokonaismäärä on 2 000 000 €. Nyt myytävälle asunnolle urakan kokonaiskustannus on arvion mukaan n. 27 570,87€ tai 204,25€/kk.. Suunnitellut: Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta seuraavan viiden vuoden ajalle ovat:

2023: Julkisivu-urakka ja vesikaton uusiminen. Palovaroittimien paristojen vaihto.
2023-2024: Ikkunoiden suodattimien vaihto. Sokkelin ja patolevyjen sekä salaojien tarkastus.
2023-2025: Huoltomaalauksia.
2023-2026: Kiinteistön 10-vuotisstrategian laatiminen.
2025-2026: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö.

Käynnistettävien toimenpiteiden toteutus ja rahoitus päätetään yhtiökokouksissa erikseen.
Energialuokka
C (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 28.12.2029.
Tontin koko
4 497,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki

Asunto Oy Keskikatu 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki Keravan keskustan palvelut n. 300 metrin säteellä. Koulut: Sompion koulu (lk. 1-9) n. 600m. Päiväkoti: n. 600m. Liikenneyhteydet: Rautatieasema n. 500m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Keskusta, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Niemistö

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.