OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitontti

Sanginsaarentie 11, Madekoski, Oulu

Hinta

195 000 €

Koko

2 323

Unelmista totta, haluatko asua Oulujoen rantamaisemissa? Nyt sinulla on mahdollisuus rakentaa mieleisesi koti Oulujokivarteen Madekoskelle, jossa rakennuspaikka koostuu kahdesta tilasta, yhteensä 2323m2. Alueella sijaitsee purkukuntoinen rakennus. Kiinteistöllä on jo valmiiksi sähköliittymä. Kiinteistö sijaitsee suunnittelutarvealueella eli mahdollista uudisrakentamista varten pitää hakea suunnittelutarveratkaisua kaavoituksesta. Upeat maisemat ja rauhallinen sijainti mahdollistaa upeat puitteet asumiselle. Oulun keskustaan on erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisia palveluita hyödyntäen. Turkansaari sijaitsee parin kilometrin etäisyydellä historiallisine nähtävyyksineen ja onhan Sankivaaran golfkenttä kuin myös hiihto- ja ulkoilumaastot lähettyvillä. Jokivarsipaikkoja näin läheltä Oulua on harvoin tarjolla, soita niin kerron lisää.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564251
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostaja maksaa varainsiirtoveron voimassaolevan varainsiirtoveroa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-404-41-119
Tontin pinta-ala
2 323 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
LEPPÄRANTA ja LEPPÄRANTA II,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus määräytyy rakennusjärjesyksen mukaan uuden käyttötarkoituksen mukaisesti. (10% rakennuspaikan pinta-alasta).
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava. AT, kyläalue. Alue on varattu pääasiassa erillispientaloille. Alueelle voi tarpeen mukaan sijoittaa myös muuta maankäyttöä kuten palveluita ja viheralueita. Nykyinen loma-asunnon rakennuspaikka voidaan uudistaa. Vanha loma-asunto puretaan ja uusi rakennus voidaan rakentaa vakituiseksi asuinrakennukseksi. Tähän tarvitaan poikkeamispäätös.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Suunta: Etelärantainen
  • Oulujoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Madekoski, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Rantasuo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.