Omakotitalo | 3h + k + kph + wc + aula + alkovi

Yöviläntie 13, Huhmari, Vihti

Hinta

248 000 €

Koko

56 / 99 m²

Vuosi

1958

Tervetuloa Yöviläntielle! Tämän kodin veranta ottaa sinut kutsuvasti vastaan. Ripaus vanhaa ja uutta sekoittuu viehättävästi kotoisaksi kokonaisuudeksi. Keittiön kivitasot ja puuhellan tunnelma näkyvät 2003 remontoidussa keittiössä. Isosta olohuoneesta on napsaistu mukavan kokoinen makuuhuone omaksi tilaksi. Olohuoneessa takka ja ilmalämpöpumppu tasaavat kodin lämmityskustannuksia. Kylpyhuone remontoitu kauniisti vuonna 2017. Yläkerrassa alkovi ja huone vaikkapa lasten tarpeisiin. Yläkerrassa käytössä myös hyvin säilytystilaa. Erillisestä rakennuksesta löytyvät lisäksi iso autotalli ja varasto sekä kodinhoidolliset tilat ja sauna sekä wc ja oleskelutila, joka toimii hyvin etätyöpisteenä, toimistona tai itsenäistymistilana. Pihapiirissä ihastuttava leikkimökki sekä viehättävä terassialue. Huhmarin kylä sijaitsee Vihdin kunnan eteläisessä kärjessä. Monipuoliset palvelut löydät Nummelasta, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä. Huhmarin alueelta on hyvät kulkuyhteydet ja Helsinkiin matkaa Turunväylää pitkin vain alle 40 km. Tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564529
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + wc + aula + alkovi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
99 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1958
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

248 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

220,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Likakaivojen tyhjennys nykyisellä käytöllä 2-3 kertaa vuodessa. Kaivojen tyhjennys n. 120 €/kerta.

Kiinteistölle johtavan tien ylläpidosta vastaa nyt myytävän kiinteistön omistaja.

Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 220 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Ikkunaremontti 2003
Keittiöremontti 2003
Peltikatto 2011
Veranta 2013
Jätevesijärjestelmään uusittu asuintalosta tulevat putket 2016
Wc/kph+viemäri 2017
Koko yläkerta 2019

Rakennukseen on vuosikymmenten saatossa saatettu tehdä muutostöitä, jotka olisivat edellyttäneet rakennuslupaa ja luvan edellyttämiä katselmuksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. ilmalämpöpumppu ja takka olohuoneessa. Puuhella keittiössä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Pystyhirsirunkoinen ja lautaverhoilu. Yläkerrassa pystyhirsirunko noin 80 cm saakka. Tämän jälkeen puurunkoinen.
Pintamateriaali: Keittiö: Puu,seinälaatta,maali. Olohuone: Puu, maalattu kipsilevy. Makuuhuone 1: Puu,maalattu kipsilevy. Makuuhuone 2: Puu,maalattu kipsilevy. Kodinhoitohuone: Sijaitsee erillisessä talousrakennuksessa, puu,maalattu kipsilevy,lattiassa laatat. Sauna: Sijaitsee erillisessä talousrakennuksessa, puu,kivi,. Kylpyhuone: Puu,latti+seinälaatta,kivihormi kiukaalle. Eteinen: Puu,maalattu kipsilevy,lattialaatat. Wc: Puu,seinä+lattilaatat,lavuaari,wc istuin.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali graniittitasot. Keittiö remontoitu vuonna 2003.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna talousrakennuksessa, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit khh kaapisto, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Pelti Ruukki classic D. Katon kunto hyvä v. 2011.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-406-3-131
Tontin pinta-ala
1 750 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
KANERVIKKO,
Rasitteet
Kiinteistörekisteriotteen mukaiset rasitteet ja oikeudet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuksesta ei aikakaudelle tyypilliseen tapaan ole saatavilla rakennuslupadokumentteja eikä loppukatselmus- tai muita katselmuspöytäkirjoja. Tämän vuoksi esitteen pinta-alatiedot ja rakennus- ja käyttöönottovuosi voivat poiketa todellisesta. Esitteellä olevat tiedot pinta-alasta ja käyttöönottovuodesta perustuvat epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa päärakennuksen osalta ei tiedossa. MTH Haja-asutusalue Alue on pääasiallisesti tarkoitettu maaseutumaiseen asumiseen, jolla sallitaan haja-asutusluonteinen rakentaminen. Maa- ja metsätalouden harjoittamiseen liittyvä rakentaminen on sallittu. Alueelle voi lisäksi sijoittua matkailua tai virkistystä palvelevia toimintoja, ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia työ- ja harrastetiloja sekä talousrakennuksia. Alueiden tehokkaampi rakentaminen voi tulla ajankohtaiseksi asemanseudun osayleiskaavan mukaisen toteutumisen jälkeen. Alueen huomattava lisärakentaminen edellyttää asemakaavallista tarkastelua. Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vihdin kunta kaavoitus 044 467 5583 / kaavoitussihteeri
Rakennukset
Talousrakennus (autotalli, varasto, sauna, kph, khh, wc ja oleskelutila), rakennettu v. 2013-2016, lopputarkastus 2016. Kokonaisala 108 m2.
Palvelut
Palvelut: noin 5km. Koulut: noin 2 km. Päiväkoti: noin 2 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki 300m,Turun moottoritie noin 2km,Pori-Nummela tie noin 1km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Huhmari, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.