OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 6h, k, kph, s, 2xwc, et

Sauvomäentie 105, Sauvonmäki, Hankasalmi

Hinta

159 000 €

Koko

120 / 167 m²

Vuosi

1950

Hankasalmella, hyvien yhteyksien varrella, n. 2,5 ha tilakokonaisuus sinulle, joka joka kaipaat maaseudun rauhaan. Alunperin vuonna 1950 valmistunut ja 1980 -luvulla laajennettu, aurinkoisen keltainen päärakennus tarjoaa tilaa isommallekin perheelle tai vaikka majoitustoimintaan. Rakennuksesta on vuosikymmenten varrella pidetty huolta, mm. lämmitysjärjestelmä on vaihdettu taloudelliseen ilmavesipumppuun 2019 ja kylpyhuone on uusittu 2018. Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa, alakerrassa keittiö ja olohuone leivinuuneineen luovat oikean maalaistalon tunnelman, saunaosasto ja kolme makuuhuonetta ovat niin ikään alakerrassa. Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta, minikeittiö ja oma kylpyhuone. Talo on kuntotarkastettu 2023. Pihapiiri sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa peltojen ja metsän ympäröimänä. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hevosyrittäjälle, sillä pihapiirissä on valmiina viimeistelyä vailla oleva, 2019 rakennettu erillinen tallirakennus sekä lisää karsina- ja varustetilaa vuonna 1992 valmistuneessa talousrakennuksessa. Pihasta löytyy myös ratsastuskenttä. Talousrakennuksessa on lisäksi reilusti lämmintä autotallitilaa. Tilalla on aiemmin asunut suuri saunojen ystävä, joten lähes jokaiselle viikonpäivälle on mahdollisuus lämmittää eri sauna. Pihapiiristä löytyy mm. ihana tunnelmallinen savusauna metsän laidassa. Grillikodalla on kiva paistella makkaraa ympäri vuoden. Tämä koti vapautuu käyttöösi nopeasti, kuuletko jo korvissasi lupaavaa kavion kopsetta?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
564746
Sijainti
  • Hankasalmi Sauvonmäki
  • Sauvomäentie 105, 41580 SAUVAMÄKI
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, kph, s, 2xwc, et
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1950
Käyttöönottovuosi
1950
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

456,29 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 456,29 €/v.2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kylpyhuone 2018, ilma-vesilämpöpumppu 2019, porakaivon pumppu uusittu 2019, eteisen lattia uusttu ja eteisen seinät maalattu 2023, alakerran käytävän sekä kahden pienemmän makuuhuoneen seinät ja katot maalattu 2023, alakerran Wc:n lattia, käyttövesiputket ja wc-istuin uusittu 2023, vesikiertoiset pattereiden huoltomaalaus 2023
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilma-vesilämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia, tapetoidut seinät, paneelikatto. Olohuone: laminaattilattia, seinillä puolipaneeli/tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 1: laminaattilattia, tapetoidut seinät, haltex-kattolevy. Makuuhuone 2: laminaattilattia, seinillä tapetti/maali, paneelikatto. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinillä tapetti/maali, paneelikatto. Sauna: laattalattia, penloidut seinät ja katto. Kylpyhuone: laatoitettu lattia ja seinät, paneelikatto. Eteinen: laatoitettu lattia, maalatut seinät. Wc: laminaattilattia, laatoitetut seinät, paneelikatto. MH 1 Yläkerta: laminaattilattia, paneloidut seinät ja katto. MH2 Yläkerta: laminaattilattia, paneloidut seinät ja katto. Kylpyhuone yläkerta: lattiassa muovimatti, seinillä levy/paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
77-418-3-60
Tontin pinta-ala
25 130 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kieppi,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Alueella sallitaan maa- ja metsätalouteen liittyvä rakentaminensekä pysyvän asutuksen muodostaminen haja-asutuksena RAKL:N 135 pykälän perusteella. Täydennysrakentaminen sallitaan nykyisten teiden varsille ja maisemallisesti kestäville metsäisille vyöhykkeille. Rakennuspaikan minimikoko on 5000 m2. Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallttu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, maatalouskäytössä olevia maatiloja lukuun ottamattakuitenkin enintään 500 m2
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1.1.1950.
Lisätietoja kaavoituksesta: Hankasalmen kunta
Rakennukset
Saunarakennus 1987, talousrakennus 1993, Saunarakennus ja grillikatos 2003, saunarakennus 2005, savusauna 2008,
Palvelut
Palvelut: Jari-Pekka huoltoasema, jossa kauppa n. 1,3 km, Hankasalmen kirkonkylän kattavat palvelut n. 12 km, Häkärinteet n. 3km, Lomakeskus Revontuli ja Revontulen golfkenttä n. 5,8 km. Koulut: Hankasalmen kirkonkylällä, koulukyyditys taksilla ja bussilla. Päiväkoti: Hankasalmella. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hankasalmi

Asuinalueena Hankasalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Krista Virenius-Rantalaiho

Kiinteistönvälittäjä, LKV / Toimitilat

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.