OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Kerrostalo | 3h + k + kph + parveke

Kaukolantie 17, Laajalahti, Espoo

Hinta

398 000 €

Koko

63 m²

Vuosi

1952

Harvoin tarjolla Espoon Laajalahdessa! Espoon Pukstaavi on kahdeksan asunnon yhtiö vankassa vuonna 1952 rakennetussa ja 2021 kattavasti saneeratussa talossa. Rakennuksen on suunnitellut Toivo Pelli ja se rakennettiin alun perin opettajien asuintaloksi. Rakennuksessa on kaksi asuinkerrosta sekä runsaasti muuta tilaa kellarissa ja vintillä. Rakennuksessa on paikalla muuratut massiiviset käsin rapatut tiiliseinät, ja tänä päivänä rakennus lämpiää maalämmöllä. Muutenkin rakennuksen kunnostaminen tukee hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamista ja kestävää kehitystä. Asemakaavassa rakennus on suojeltu kaupunkikuvallisesti ja paikallishistoriallisesti arvokkaana rakennuksena. Nyt myynnissä oleva persoonallinen ja kaikin puolin ihastuttava 63 neliön kolmio sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Rakennus sijaitsee maastossa korkeammalla ja asunnon näkymät ovatkin avarat ja vehreät, sisällä suojaisat. Kodista löytyy kauniita yksityiskohtia mm. syvät ikkunapenkit ja lautalattiat. Jokaisella asunnolla on sekä kellari- että vinttikomero. Toimiva ja kaunis keittiö on Puustellin mallistoa. Omalla osakkeella oleva autopaikka sähköauton latausmahdollisuudella sisältyy asunnon hintaan. Taloyhtiö on lunastanut tontin. Laajalahti on pientalovaltainen ja rauhallinen asuinalue. Yhtiön ympäristö on valmiiksi rakennettu, siisti ja arvokas. Laajalahdessa asuvaa lähellä ovat luonto, meri ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Edellisten lisäksi kattavat palvelut löytyvät kohtuullisen matkan päästä Tapiolasta, Leppävaarasta ja Laajalahden omasta kauppakeskuksesta Brediksestä. Raide-Jokeri, hyvät pyörätiet ja nopeat yhteydet Kehä I:lle ja Turun moottoritielle tekevät arjen liikkumisesta sujuvaa. Täällä viihdytään. Ole yhteydessä, pyydä lisätietoja ja sovi oma aika kohteeseen tutustumiselle! Leena Pikkusaari p. 050 464 5112, leena.pikkusaari@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565084
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63 m²
Kokonaispinta-ala
63 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1952
Käyttöönottovuosi
1952
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

309 711,19 €

Velkaosuus

88 288,81 €

Velaton hinta

398 000,00 €

Neliöhinta

6 317,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

371,70 € / kk

Pääomavastike

648,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 020,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Rahoitusvastike, tonttilainan. Kph säköinen lattialämmitys omaan laskuun, auton latauspisteen laskutus jälkikäteen kulutuksen mukaan. Ollut 15 cnt/kvh. Saunamaksu 5 €/krt, tunnin vuoro. Vesimaksuennakko 20€/hlö. Hallitus määrää kulloinkin perittävän vesimaksun määrän huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Kylmä vesi 5 €/m3 ja lämmin vesi 10€/m3.

Hallitukselle on annettu valtuus periä enintään 2 kk ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike tai jättää perimättä enintään 2 kk hoito- ja/tai rahoitusvastike.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ulostyönnetty parveke, ei lasitusta. Parvekkeen ilmansuunta noin etelään.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: HUOM! Huoneiston hintaan sisältyy omalla osakkeella oleva autopaikka, jossa sähköauton latausmahdollisuus. Hinta 6 000 euroa.

Asunnon ikkunat ovat kolminkertaisia puurakenteisia ikkunoita ja ne on varustettu korvausilmaventtiileillä. Asunnoissa on painovoimainen ilmanvaihto. Betonivälipohja on paikalla valettu, ja sen päällä puukoolaus, jonka päällä lattialaudoitus. Huoneistojen väliset seinät ovat kivirakenteisia, huoneiston kevyet väliseinät on muurattu.
Muut lisätiedot: As Oy Espoon Pukstaavi on 8 osakehuoneiston yhtiö, ja se sijaitsee vuonna 1952 valmistuneessa rakennuksessa, jonka on suunnitellut v. 1951 aikansa merkittäviin arkkitehteihin lukeutuva Toivo Pelli. Pienkerrostalo rakennettiin alunperin opettajien asuintaloksi samanaikaisesti viereisen Laajalahden koulun kanssa. Rakennus on suojeltu ja se on mittavasti saneerattu v. 2021 vanhaa kunnioittaen tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi asuintaloksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Yhtiön saneerattu 2021, kunto hyvä, pientä kulumaa pinnoissa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Öljy varalämmitykseen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Tiilimuuratut ulkoseinät. Ulkoseinän pintamateriaalina on rappaus, maalattu.
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Olohuone: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Makuuhuone 1: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Makuuhuone 2: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatta, malli hiekka, joka on ollut lisävalinta, katto tervaleppäpaneli.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi 2021, Gram. Erillisuuni 2021 Electrolux ja induktioliesi 2021 Electrolux, jossa 4 x Boost toiminto. Liesituuletin 2021 Faber, aktiivihiilisuodatin. Mikroaaltouuni 2021 Electrolux, integroitu yläkaappiin. Astianpesukone 2021 Electrolux, 600 leveä, sis. mm. eco-ohjelman. Keittiön kaapistot ovat Puustellin mallistosta. Hyllyt seinällä kuuluvat kauppaan, ovat myyjän asentamat. Led-valot kaapiston alla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku on sadesuihku Oras, Kaksi kääntyvää suihkuseinää, Tammiholman mallisto, peilikaappi PVC - Tammiholma, allaskaappi PVC - Tammiholma. Kylpyhuoneessa on tilaa pienelle pesukoneelle. Lattialämmitys, kiinteät valaisimet: Lippa led-valo, katossa upotettu led-valo. Lisäksi korkea kaappi ja seinällä oleva pieni kaappi, väri valkoinen, kuuluvat kauppaan.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Tiilikatto, rännit sekä syöksyt uusittu 2010-luvulla. Katon lumiesteet uusittu ja asennettu v. 2022.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
TALOTILI OY, Kirjanpitotoimisto
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarasto, valokuitu
Taloyhtiön autopaikat

9 kpl

Tehdyt remontit
Tilikaudella 2022 suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä, sekä lukitusremontti.
Tulevat remontit
Päätetyt: Alkaneella tilikaudella 2023 tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapito toimenpiteitä.. Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys

Yhtiössä on valmistunut vuonna 2021 erittäin mittava peruskorjaushanke ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

2023: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.
2024: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.
2025: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.
2026: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.
2027: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta.
Tontin koko
1 733 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki

As Oy Espoon Pukstaavi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa Alepa 300 m, kirjasto 300 m, Pääposti löytyy Tapiolasta, Alepassa Matkahuolto, Bredis-kauppakeskuksessa useita noutopisteitä. Terveysasemat Tapiola ja Leppävaara. Koulut: Laajalahden koulu. Päiväkoti: Laajalahden päiväkoti. Laajalahti on rauhallinen pientalovaltainen asuinalue, jossa viihdytään. Luonto ja meri ovat lähellä mm. Villa Elfvikin luonnonsuojelualue, Laajalahden luontopolku ja Ruukinrannan venesatama. Laajalahdestä pääset Espoon rantaraitille ja pyörällä hurautat helposti Helsinkiin ja Otaniemeen. Laajalahden länsiosassa sijaitsee Tapiola Golf ja kauppakeskus Bredis, josta puolestaan löytyvät Rusta, Tokmanni, Jysk, Lidl, Plantagen, Power, Stadium Outlet, Peten Koiratarvike, Puuilo ja Leo's leikkimaa. Liikenneyhteydet: Pikaraitiovaunu Jokeri n. 200 m, bussit 212 Kamppiin ja 113 Tapiolaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laajalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leena Pikkusaari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, MKT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.