OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h, kt, s

Nauhatehtaanraitti 25 C, Lamminpää, Tampere

Hinta

269 000 €

Koko

69,5 m²

Vuosi

2024

Muuttovalmiita kerrostalokoteja Lamminpäässä, omalla tontilla! Saat -10 % alennuksen huoneiston velattomasta hinnasta, kun teet kaupat 30.4.2024 mennessä! Asunto Oy Lamminpään Hillassa asuntokokoja on useita ajatellen tämän päivän etätyötarpeita; yksiöitä, erilaisia kaksioita sekä toimivia kolmioita. Hillasta löytyy myös saunallisia koteja. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke, jonne voit toteuttaa juuri sellaisen yrtti- tai kukkaruukku-viherkeitaan kuin toiveissasi siintää ja jatkaa kesää pitkälle syksyyn. Hissillisen 5-kerroksisen Hillan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee pyykinkuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto. Asuntokohtaiset varastot ja väestönsuoja sijaitsevat viereisessä taloyhtiössä. Taloyhtiöllä on käytössä lukittava kylmä polkupyörävarasto sekä piha-alueella pyörätelineitä. Erillisinä osakkeina ostettavia hidaslatauspistorasioilla varustettuja autokatos- ja autopihapaikkoja on Hillassa yhteensä 22 kpl. Hilla sijaitsee ihanteellisesti päättyvän kadun päässä rajoittuen puistoalueeseen. Pihapiiriä leimaa vehreys lukuisine puu- ja pensasistutuksineen, sekä autopaikkojen nurmikivineen. Hillan katolle on istutettu viherkatto ja liito-oraville on huomioitu kulkureitti. Rauhallisena pientaloalueena tunnettu Lamminpää houkuttelee viihtyisällä puutarhamaisella olemuksellaan ja omanlaisellaan tunnelmallaan. Lenkkeile ihastuttavilla Horhan valaistuilla metsäpoluilla, vietä rantapäivää parin kilometrin päässä Tohlopin rannalla tai hurauta polkupyörällä rantatietä pitkin tai Pispalan läpi Tampereen keskustaan. Lamminpäästä kuljet näppärästi myös julkisilla. Lähikaupoista nappaat pikaiset ostokset, ellet lähde läheiseen Lielahden kauppakeskittymään shoppailemaan. Asunto Oy Tampereen Lamminpään Hilla on valmistunut 31.1.2024, joten muuttamaan pääset heti! Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi Minna Kivimäki p. 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi Pauliina Paananen p. 050 389 6826, pauliina.paananen@op.fi HUOM, ESITTELYYN TULIJAT! Rakennusaikana ajo tontille tapahtuu Suonsivunkadun kautta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 10:00 - 10:30
Esittelijänä Minna Kivimäki
p. 050 389 6823

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
565246
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69,5 m²
Kokonaispinta-ala
69,5 m²
Kerrokset
1/5 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

80 729,00 €

Velkaosuus

188 271,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

3 870,50 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

271,05 € / kk

Pääomavastike

789,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 060,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 12kk Euriborkorolla (arvioitu korkotaso 4,2 % vuodelle 2024) + 0,83 % marginaalilla. Laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua tälle asunnolle (sis. lyhennysarvio + korkoarvio) on 1519,23 €/kk. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Teräsbetoniset paaluperustukset tehdään rakennepiirustusten mukaan. Rakennuksen alapohja on pääosin tuuletettu, kantava ontelolaatta-alapohja. Rakennuksen välipohjat ovat ontelolaattarakenteiset. Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteisia. Kerrostalon ulkoseinät ovat pääosin tiililaattapintaisia julkisivuelementtejä tai puuverhottuja sandwich-betonielementtejä.
Pintamateriaali: Asuintilojen seinät maalataan, lattioihin asennetaan laminaatti sekä sävytetyt mäntyjalkalistat.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on 60 cm leveä kalusteuuni, keraaminen liesitaso ja liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Yli 60 m2 asunnoissa on erilliset täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi. Muissa asunnoissa on jää-/pakastinkaappi. Keittiökalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiöissä työpöydän ja yläkaappien välitilaan asennetaan välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat laatoitetaan. Saunan seinät ja katto paneloidaan. Löylyhuoneiden ovet ovat kokolasiovia. Kylpyhuoneissa on pistorasialla ja valaisimella varustettu peilikaappi ja allaskaappi sekä kääntyvä suihkuseinä pohjakuvien mukaisesti. Kylpyhuoneissa on 2 kpl pyyheliinakoukustoa, wc-paperiteline sekä liitännät ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermikate. Kolmekerroksisen osan vesikattona on kumibitumikermikatteen päälle asennettu viherkatto.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pamis Oy / Janne Hannu p. 0440 475 016
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki

Asunto Oy Tampereen Lamminpään Hilla

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Lamminpää, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.