OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 6h, k, khh, 5 x vh, 2 x wc, kph, s, et, aula, kuisti

Kuivaspääntie 149, Ahtiala, Lempäälä

Hinta

467 000 €

Koko

222 / 274 m²

Vuosi

1992

Lempäälän upeissa maalaismaisemissa, lähellä tulevaa asuntomessualuetta, on tarjolla harvinainen kokonaisuus. Omalla yli 8000m2 tontilla jykevästi seisova vuonna 1992 valmistunut omakotitalo tarjoaa asuintilat isollekin perheelle. Tämä yli 200-neliöinen talo kätkee sisäänsä viisi makuuhuonetta, ison olohuoneen, tupakeittiön, pesutilat ja viisi vaatehuonetta. Kodin sydän on olohuoneessa sijaitseva suuri takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä. Keittiössä on normaaleiden varusteiden lisäksi leivinuuni ja puuhella, joilla on ihana kokkailla koko perheelle. Arjen sujuvuuden varmistaa kodinhoitohuone ja kaksi erillistä wc-tilaa. Tämän kodin sauna on puulämmitteinen. Olohuoneesta on käynti terassille, josta voi ihailla metsämaisemia. Pihapiiristä löytyy noin 70-neliöinen varasto/autotallitila, jota voi hyvin hyödyntää niin säilytystilana kuin harrastushuoneenakin. Lisäksi pihalla on uima-allas, terassialue ja valaistu nurmipelikenttä esimerkiksi lentopallon tai sulkapallon pelailuun. Kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Aikaisemmin vesi on tullut porakaivosta, joka on edelleen hyödynnettävissä esimerkiksi uima-altaan täyttöön tai autonpesupuuhiin. Sijainti Lempäälässä on mitä mainioin. Ideaparkin kattaviin palveluihin on vain muutaman kilometrin matka. Tämä kiinteistö sijaitsee tulevan asuntomessualueen lähettyvillä, joten tulevaisuuden kehitys alueella on taattua. Asuntomessualueelle on kaavailtu esimerkiksi uuden koulu- ja päiväkotikeskuksen rakentamista, joka tulisi sijaitsemaan vain noin muutaman kilometrin päässä tästä kodista. Alueelta on kätevät kulkuyhteydet niin Tampereelle kuin Etelänkin suuntaan. Tampereen keskustaan hurauttaa autolla noin vartissa. Tämä kokonaisuus on nähtävä paikan päällä! Kodissa järjestetään yksityisesittelyitä, sovithan oman aikasi. Lisätiedot ja esittelyt: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi Markku Mäkiselkä, p. 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
565558
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, khh, 5 x vh, 2 x wc, kph, s, et, aula, kuisti
Asuintilojen pinta-ala
222 m²
Kokonaispinta-ala
274 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1992
Käyttöönottovuosi
1992
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

467 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

562,23 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön vuosikäyttöarvio vuodelle 2023 on 19 481 kWh. Euromääräisesti tämä on sähkön siirron osalta arviolta 1800€/vuosi. Myyjillä on pörssisähkösopimus, pörssisähkön keskihinta on vuonna 2023 ollut 6,9snt. Energian osalta kustannusarvio vuodelle 2023 on 1350€. Kokonaisuudessaan sähkön kustannusarvio on vuodelle 2023 3150€, eli 262,50€/kk. Huoneistossa asuu kaksi henkilöä.
Kiinteistövero: Vuonna 2023 562,23€

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Talossa on kaksi terassia. Ulkona on talousrakennuksen lisäksi leikkimökki, uima-allas ja pelikenttä. Uima-altaan yhteydessä on reilunkokoinen terassialue.
Muut lisätiedot: Pihapiirissä uima-altaan yhteydessä on lentopallo/sulkapallokenttä. Altaan yhteyteen on tehty laaja terassialue.
Tehdyt remontit
Puustoa on harvennettu ja uima-altaan yhteydessä oleva terassi on rakennettu vuonna 2012. Uima-allas on maalattu 2012. Talon yhteydessä olevat terassit on rakennettu vuonna 2013. Vaatehuoneet on remontoitu ja säilytysjärjestelmät uusittu. Kahden makuuhuoneen tapetit on vaihdettu. Katto on pesty noin kymmenen vuotta sitten.
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 130 kWhE/m2vuosi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Olohuone/tupakeittiössä on varaava takka, leivinuuni ja keittiön puolella puuhella.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiössä ja olohuoneessa on parkettilattia, seinät tapetoitu ja maalattu panelikatto. Makuuhuoneissa on parkettilattia, tapetoidut seinät ja maalattu panelikatto. Alakerran vaatehuoneessa on muovimatto ja maalatut seinät, yläkerran vaatehuoneissa on laminaattilattia ja maalatut seinät. Molempien kerroksien kylpyhuoneet ja alakerran wc, sekä kodinhoitohuone on laatoitettu. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu, tehosteseinä on kiveä. Eteisen lattia on laatoitettu ja seinät on maalattua lasikuitutapettia. Kuistilla on laattalattia ja maalatut paneliseinät.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on vuonna 2023 uusitut jääkaappi, keraaminen liesi ja astianpesukone. Lisäksi keittiössä on liesituuletin, kaapistot, irrallinen saareke ja kiinteät valaisimet. Bonuksena tästä keittiöstä löytyy leivinuuni ja puuhella. Vaatehuoneessa on pakastekaappi, joka kuuluu kauppaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, poreallas ja sauna puukiukaalla. Alakerran wc:ssä on allaskaappi, peili ja kaapisto. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, allaskaappi ja peili. Kodinhoitotilassa on pesukoneliitäntä ja kaapistot. Laatoitetuissa tiloissa on lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
vaatehuoneet 5 kpl, kaapistoja ja piharakennuksen varastotila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Katto on puhdistettu ja maalattu noin 10 vuotta sitten.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-437-2-10
Tontin pinta-ala
8 100 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontti on aivan omassa rauhassaan ja ihapiiri rajoittuu osittain koivikkoon ja metsikköön.
Tontin nimi
Koivumäki, 2:10
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Lempäälän kunnalta saadun tiedon mukaan: Alueella on voimassa Kuljun-Marjamäen-Moision-Keskustan osayleiskaava. Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentamisen määrää ohjaa Lempäälän rakennusjärjestys, 25 §: "Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2. Mikäli alueella on yhteinen vesihuoltojärjestely, rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 12 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2." Mikäli asemapiirros pitää paikkaansa ja rakennuspaikan koko on 8000 m2 ja siellä on rakennettu 294 kem2, on rakennettavaa kerrosalaa jäljellä vielä 500 kem2 - 294 kem2 = 206 kem2. Rekisterissä omakotitalon kerrosala on 271 kem2 ja talousrakennuksen kerrosala 47 kem2, näiden mittojen mukaan jäljellä on 182 kem2. Rakennuslupaa ennen tehdään suunnittelutarveratkaisu, jossa rakentamisen enimmäismäärä päätetään hakemuksen pohjalta. Suunnittelutarveratkaisu valmistellaan kaavoituksessa ja päätöksen tekee yhdyskuntalautakunta.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1992, poikkeamispäätös. Alueella on voimassa Kuljun-Marjamäen-Moision-Keskustan osayleiskaava. Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentamisen määrää ohjaa Lempäälän rakennusjärjestys.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lempäälän kunta
Rakennukset
Talousrakennus, jossa on autotalli ja lämmin varasto/työtila. Talousrakennukseen tulee sähkö ja vesi ja siellä on viemäröinti. Lisäksi pihalla on leikkimökki. Talousrakennuksen pinta-ala on ulkomittojen mukaan 70m2. Lupakuvissa piharakennus käsittää autotallin, varaston ja autokatoksen. Todellisuudessa rakennuksessa on kaksi varastoa ja ovellinen autosuoja. Muutokselle ei ole haettu lupaa.
Palvelut
Palvelut: Ideaparkin kauppakeskuksen kattavat palvelut ovat lähettyvillä. Lempäälän keskustaan on alle viiden kilometrin matka. Ideaparkilta on kattavat bussiyhteydet. Moision koululle ja Moision päiväkodille on noin kolmen kilometrin matka. Yläaste on Hakkarin koululla, jonne on noin neljä kilometriä. Rauhallinen maalaismainen miljöö ympärillä. Pihapiiri rajoittuu osittain koivikkoon ja metsikköön.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Ahtiala, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Mäkiselkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.