OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitalo | 3h + k + kph + s + khh + eteinen + vh

Jalavatie 5, Perniö, Salo

Hinta

74 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1925

Omakotitalo Perniön keskustassa! Tämä mansardikattoinen talo sijaitsee mainiolla paikalla Perniön palvelujen läheisyydessä. Talo myydään keskeneräisenä remontoitavaksi. Vanhan talon remonttia on aloitettu ja tehty monia asioita viimeisen parin vuoden aikana. Remontit ovat monilta osin kesken ja uudella omistajallakin töitä talon kunnostuksen osalta riittää. Talossa on alakerrassa keittiö ruokailutila, olohuone, makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Yläkertaan on mahdollista rakentaa lisähuoneita. Talosta löytyy kaksi tulisijaa ja ilmalämpöpumppu. Talossa on viimeisten vuosien aikana remonttia tehty alakerran asuintilojen, keittiön ja pesutilojen osalta. Myös mm. julksivuverhoilu, putkistoja ja sähköjä, on uusittu sekä avatttu pääosin lattioita. Oma tontti, pinta-alaltaan 2125 m2. Länsisuuntaan avautuvalle tontille pääsee ilta-aurinkokin mukavasti paistamaan. Kiinteistöllä myös kaksi vanhaa purkukuntoista ulkorakennusta. Sijainti Perniön keskustassa on hyvä. Lähikauppaan, pankkiin ja ruokaravintolaan matkaa alle 400 m ja 800 metrin säteeltä löytyy mm. useampi ruokakauppa, huoltoasema ja rautakauppa. Salon palveluihin matkaa n. 22 km, Raaseporiin n. 33 km, Turkuun noin tunnin ajomatka, pääkaupunkiseudulle noin 1,5 tuntia. Ala-aste, yläaste ja lukio kaikki 400 metrin säteellä. Noin 500 m päässä on Perniön liikuntahalli, jossa myös kuntosali ja vieressä hyvät liikuntamaastot esim. pururadat sekä talvella ladut ja jäät. Kohteesta on tehty useita kuntoon ja tulevaan remonttitarpeeseen liittyviä tutkimuksia. Soita tai laita viestiä suoraan minulle, niin mielelläni kerron lisää tästä kohteesta. MInut tavoitat suoraan puhelimella numerosta 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
565755
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + khh + eteinen + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Rakennusvuosi
1925
Käyttöönottovuosi
1925
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

74 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

214,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Peruslämpö pidetty noin 15 asteessa myös talvella.
Kiinteistövero: Noin 214 euroa / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennuksessa on tehty viimeisten vuosien aikana tutkimuksia rakennuksen kuntoon ja havaittuun hajuhaittaan liittyen. Rakennuksessa havaitut erilaiset viat, vauriot ja puutteet ja tarvittavat korjaustoimenpiteet/ehdotukset on käyty läpi tehdyissä rakennuksen kuntoon liittyvissä tarkastuksissa. Olethan yhteydessä raporttien tutustumiseen liittyen kiinteistönvälittäjään.

Rakennuksessa on keittiön ja kylpyhuoneen paikkaa vaihdettu ja myös yhden ikkunan paikkaa on muutettu ja tehty ovi takapihalle. Kyseisille rakennuksen muutoksille on haettu rakennuslupa. Korjausten loppuunsaattaminen ja lopputarkastuksen tekeminen jää ostajan tehtäväksi.

Ryhdyttäessä remontoimaan ennen vuotta 1994 rakennettua rakennusta tai huoneistoa tulee ottaa huomioon vuoden 2016 alusta voimaan tulleet asbestilaki ja -asetus sekä niihin liittyen asbestikartoitus ja mahdollisen asbestipurkutyön vaatimukset.

Nykyisten omistajien teettämästä sähköjen uusimisesta löytyy tarkastuspöytäkirja, vesieristeiden tarkastuksesta löytyy pöytäkirja ja myös käytttövesiputkistojen uusimisen jälkeen on tehty painekoe.
Tehdyt remontit
Talossa tehty erilaisia remontteja ja korjauksia viimeisen kolmen vuoden aikana. Mm. uusittu julksivuverhoilu, käyttövesi- ja viemäriputket, sähköremontti, asuinkerroksen keittiötä, pesutiloja ja asuinpintoja. Aloitetut sisäremontit ovat pitkälti keskeneräisiä. Kysy tarkemmat tiedot kiinteistönvälittäjältä.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko, osin tolppa ja osin hirsi
Pintamateriaali: Keittiö, olohuone ja makuuhuone: lattiat vinyyliä. Kodinhoitohuone: Laattalattia. Sauna: Laattalattia. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laattaa. Wc: Seinät ja lattia laattaa. Eteinen: Lattia osin laattaa ja osin laminaattiia.
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteet uusittu. Varusteina jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso induktiotaso, liesituuletin sekä astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna ja kylpyhuone keskeneräinen. laudemateriaali ja seinäpaneelit valmiina, mutta asentamatta, sähkökiuas valmiina, mutta asentamatta. Saunan ovi, pikkuikkuna ja lasinen suihkuseinä valmiina, mutta asentamatta. Lattialämmitys kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyypin kuvaus
Mansardi
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikatteen alla on aikaisemman omistajan kertoman mukaan toinen peltikate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-619-2-102
Tontin pinta-ala
2 125 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kiviaho,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 750 m². Kaavamerkinta I-II, 750 eli kokonaisrakennusoikeus 750 k-m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Tonttilla asemakaavassa merkintä AR1, joka on rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Rakennukset
Kaksi vanhaa, purkukuntoista varastorakennusta.
Palvelut
Palvelut: Sijainti aivan Perniön keskustassa, palvelujen läheisyydessä. Esim. lähikauppaan, pankkiin ja ruokaravintolaan matkaa alle 400 m ja 800 metrin säteeltä löytyy useampi ruokakauppa, huoltoasema ja rautakauppa. Salon palveluihin matkaa n. 22 km, Raaseporiin n. 33 km, Turkuun noin tunnin ajomatka, pääkaupunkiseudulle noin 1,5 tuntia. Koulut: Ala-aste, yläaste ja lukio kaikki 400 metrin säteellä. Päiväkoti: Perniöstä löytyy myös päiväkoti. Noin 500 m päässä on Perniön liikuntahalli, jossa myös kuntosali ja vieressä hyvät liikuntamaastot esim. pururadat, talvella ladut ja jäät. Liikenneyhteydet: Linja-autoliikenne Salon, Raaseporin ja Kemiön suuntaan

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Perniö, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.