OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 1h + kk + kph

Pohjolankatu 2 C, Tammela, Tampere

Hinta

148 500 €

Koko

32 m²

Vuosi

1979

Ensiasunnon ostaja, onko tämä sinun uusi ihana kotisi? Avara ja valoisa yksiökoti huippusijainnilla suositussa Tammelassa on nyt vapautunut uudelle asukkaalleen. Pohjolankadun maisemissa yhdistyvät hienosti upea kaupunkimaisema ja lähellä oleva kaunis luonto sekä helpot kulkuyhteydet ja hyvät lähipalvelut. Kodin helmiä ovat järkevästi käytetyt asuinneliöt, toimiva pohjaratkaisu ja ihanan iso lasitettu parveke. Parvekkeelta avautuvat puistomaiset kaupunkimaisemat kohti Tampereen keskustaa. Olohuoneen alkoviin mahtuu mainiosti sänky ja tilaa jää reilusti kodin sisustamiseen. As Oy Pohjankulman omatonttinen yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiössä tehty paljon isoja remontteja. Asumiskustannukset ovat maltilliset ja yhtiö hyvin hoidettu. Tammela on yksi Tampereen keskustan suosituimmista asuinalueista. Kaupunginosan keskeltä löytyy Tammelan tori, joka palvelee asiakkaita ympärivuotisesti. Tammelan sijainti kaupungissa on mitä parhain. Tampereen keskustan palvelut, loistavat liikenneyhteydet, monipuoliset harrastemahdollisuudet ja useat eri oppilaitokset ovat lähietäisyydellä kotoasi. Omalla autolla lähdettäessä, pääset hurauttamaan kotipihasta suoraan rantatunnelin suulle ja bussipysäkillekin matkaa on vain 100 metriä. Kaupin upeat metsämaastot, ladut ja lenkkipolut sekä uimaranta ovat pienen kävelymatkan päässä. As. Oy Pohjankulma on taloyhtiö, joka sijaitsee keskustan läheisyydessä, Tammelan paraatipaikalla, aivan Osmonpuiston vieressä. Yhtiö seisoo tukevasti omalla tontillaan ja se on liitetty kaukolämpöverkkoon. Huoneistot lämpiävät vesikiertoisten pattereiden avulla. Yhtiössä tehty laajalti isoja remontteja ja näin pidetty taloyhtiöstä hyvää huolta. Maltilliset asumiskustannukset ja hyvin hoidettu yhtiö. Loistava mahdollisuus ensiasunnoksi tai sijoittajalle. Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin! Esittelyt ja lisätiedot: Mia Oravala, 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
565787
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

148 500,00 €

Velaton hinta

148 500,00 €

Neliöhinta

4 640,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

116,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

116,65 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä.
Vesimaksu on kiinteä maksu, ei tasata.
Pihatolppapaikka 12,00e/kk, pihatolppapaikka sähköautolle 25e/kk. Autotallit ovat omina osakkeinaan, siellä sähköauton latauspaikka 13,00e/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke avautuu etelän suuntaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Pintamateriaali: Keittiössä on lattiassa laminaatti, seinät ja katto on maalattu. Olohuonessa lattiassa parketti, seinät on maalattu/tapetoitu ja katto on maalattu. Kylpyhuoneessa on muovimatto, seinät osittain kaakeloitu, osittain maalattu ja katto maalattu. Eteisessä on lattiassa parketti, seinät ja katto on maalattu. Vaatehuoneessa on muovimatto, seinät ja katto on maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä jenkkikaappi, lattialiesi ja liesikupu, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Mika Kuhalampi, mika.kuhalampi@pamisoy.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

14 kpl, 26 kpl

Tehdyt remontit
2008 lukituksen uusiminen, käyttövesiputkien uusiminen, 2009 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, pihakeinut ja laatat, iv-nuohous, 2010 kylmäkoneistot uusittu, lämmönsiirtimen uusiminen, 2012 julkisivun ja parvekkeiden kunnostus, kylmien autotallien ovet, 2014 pihavalojen uusinta, huonokuntoisten pesutilojen kunnostus, 2016 ulko-ovien ja ulko-ovien lukituksen uusinta, vesikaton kunnostus, pohjaviemärin huuhtelu, syväkeräysastiat, 2017 ovipuhelimien uusinta, 2018-2019 patteriverkoston perussäätö ja tasapainotus, termostaatit ja linjasäätöventtilit, 2018 iv-kanavien nuohous ja venttilien säätö, 2019 pyörävaraston kaide uusittu ja portaiden rappauskorjaus, 2020 autotallien ovien ja sadevesikourujen uusiminen, 2021 hissien uusiminen ja porrashuoneiden esteettömyyskorjaukset, 2021 Porrashuoneiden ala-aulojen lattioiden ja seinien kunnostus, 2022 Pihavalaistuksen lisäys. Asunnon remontit: Ei ole
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2023-2024 Kiinteistön kuntokartoitus, porrashuoneiden korjaukset 1. kerroksesta ylöspäin sekä kellaritilojen kunnostus, kylmäkellareiden jatkokäytön selvittäminen ja suunnittelu, pohja- ja pystyviemäreiden huuhtelu ja kuvaus kuntokartoituksen perusteella
2025-2028 Sähkösaneerauksen hankesuunnittelu, pysäköintialueen korjaussuunnittelu
Energialuokka
F (2013), E-luku 206 kWhE/m²vuosi. Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 18.07.2024.
Tontin koko
3 360 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki

As. Oy Pohjankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Sale Osmonmäki, K-Supermarket Kalevan puistotie, posti K-Market Vellamonkatu, kirjasto Sampolan kirjasto, terveysasema Tammelan terveyskeskus. Koulut: Tammelan koulu, Juhannuskylän koulu. Päiväkoti: Tammelan päiväkoti. Kaupin urheilupuisto. Liikenneyhteydet: Bussi nro 26

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tammela, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.