OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 3h + k + kph

Raskinpolku 9 B, Runosmäki, Turku

Hinta

100 000 €

Koko

81 m²

Vuosi

1975

Tämä asunto toivottelee sinut tervetulleeksi tutustumaan ja ihastumaan! Runosmäen asuinalueella hissillisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa sijaitsee tämä tilava kolmio, jossa on tilaa 81m². Asunnossa on isot ja valoisat huoneet ja maisemat yli kattojen. Tässä kodissa voit nauttia mukavasta ja laadukkaasta asumisesta, sillä asunnon kunto on hyvä eikä remonttia ole tarvetta tehdä. Sinulle jää ainoastaan kodiksi laittaminen ja persoonallisen hengen puhaltaminen. Asunnon keittiö on vaaleasävyinen ja mukavan tilava, ja siihen mahtuu mainiosti ruokailuryhmä ikkunan eteen. Keittiössä on modernit kiintokalusteet, kuten jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilellä ja astianpesukone. Myös olohuone ja molemmat makuuhuoneet ovat avaria ja moniin sisustusratkaisuihin taipuvia. Toisen makuuhuoneen päädystä on kulku lasitetulle parvekkeelle. Kodin kylpyhuone on kaakeloitu ja laatoitettu tyylikkäin harmain ja vaalein sävyin, ja siellä on mm. suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Olo- ja makuuhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia ja keittiössä lattia on Saima-lautaparkettia. Seinät on tapetoitu tai maalattu, ja huoneistossa on uusittu eteisen kalusteovet ja maalattu seinät vuosina 2019-2020. Taloyhtiön puolesta tehtyjä huoltoja ja korjauksia lähivuosina ovat olleet mm. ikkunoiden uusiminen vuonna 2008 ja ovien lukituksen uusiminen vuonna 2017. Taloyhtiössä on myös suoritettu ilmanvaihdon peruskorjaus vuonna 2018. Taloyhtiön tiloista löytyy sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja ja kaapeli-TV laadukkaan asumisen varmistamiseksi. Osakkaalla on myös mahdollisuus autopaikkaan. Runosmäen alueelta löytyy mm. ruokakauppoja, kirjasto, terveysasema, kuntosali ja apteekki. Nuorisotalokin alueella sijaitsee, samaten kuin monet lasten leikkipaikat. Päiväkoteja ja koulujakaan unohtamatta. Ja jos liikkuminen luonnossa on sydämesi aarteistoa, on tämä oiva asumispaikka senkin takia. Metsäinen ympäristö kutsuu liikkumaan kuntoradoilla tai samoilemaan vaikkapa Nunnavuoren muinaisrannalle eli pirunpellolle. Lähellä ovat myös Impivaaran liikuntakeskuksen palvelut, kuten uimala ja palloiluhallit. Koiranomistajia ja heidän koiriaan ilahduttaa varmaankin pienen matkan päässä sijaitseva koira-aitaus. Tämä asunto vapautuu sopimuksen mukaan pikaisestikin. Ota rohkeasti yhteyttä välittäjään ja tule katsomaan kohdetta. Ehkäpä juuri tästä kodista tulee hyvä tunne? Lisätiedot ja esittelyt: Merja Hakala, puh. 044-9863 358, merja.hakala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565879
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Kerrokset
6/6 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

100 000,00 €

Velaton hinta

100 000,00 €

Neliöhinta

1 234,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

354,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

354,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesi ja sähkö sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: saima lautaparketti / tapetti ja maali. Olohuone: tammilautaparketti / tapetti. Makuuhuone 1: tammilautaparketti / tapetti. Makuuhuone 2: tammilautaparketti / tapetti. Kylpyhuone: kaakeli / laatta. Eteinen: tammilautaparketti / tapetti ja maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiili) astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiikun Huolto Oy Raskinpolku 9 E, Turku Joel Heinonen puh. 044 733 1196
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

118 kpl

Tehdyt remontit
Vesikatto uusittu v.1989
Lukitus v.1995
Julkisivujen saumaus ja huolto v.2000–2001
Ikkunat uusittu v.2008
Ilmastointi nuohottu v.2009
Lämmitysverkoston säätö v.2009
Lukitus uusittu v.2017
Ilmanvaihdon peruskorjaus v.2018. Asunnon remontit: keittiön kalusteovet, lattiat hiottu ja lakattu, katot maalattu, eteisen kalusteovet uusittu, seinät maalattu 2019 - 2020.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys perustuu hallituksen näkemykseen sekä vuonna 2017 tammikuussa tehtyyn kuntokartoitukseen.
Kunnossapitotarpeet seuraavalla viidelle vuodella 2023-2027.
Rakennusten ja ulkotilojen normaalia ylläpitohuoltoa. Vuonna 2022 myönnetty lupa jatkaa Kiikku-hankkeen eteenpäin viemistä (rakennuslupa ja energia-avustushakemukset jätetty 01/2023). Rakennusvaihe kestää urakoitsijan koosta riippuen n. 1,5 vuotta vuosien 2024-26 aikana. 23.11.2022 päivätyn hankesuunnitelman mukaisesti suoritettavat työt ovat : - LVI-tekniikka: lämmönsiirrin ja vesijohdot, pohjaviemärit, iv-nuohous/säätö - sähkötekniikka: kph sähköiset lämmittimet nykyisten vesikiertoisten tilalle - rakennustekniikka: julkisivut, parvekkeet ja vesikatot uusitaan, hissit peruskorjataan - energiasaneeraus: huoneistokohtaiset ilmalämpöpumput, aurinkokennot, automatiikka.
Energialuokka
D (2018), voimassa 10.05.2033
Tontin koko
10 215,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun Kaupunki

Asunto-Oy Kirjavalintu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Runosmäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Merja Hakala

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.