OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 3h + k

Voionmaankatu 41, Rahola, Tampere

Hinta

219 000 €

Koko

89 / 125 m²

Vuosi

1962

Unelmana ikioma talo? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä tämä idyllinen, kaksitasoinen omakotitalo Raholan pientaloalueella etsii uusia asukkaitaan. Talo on rakennettu vuonna 1962 ja sitä on remontoitu laajalti vuosien varrella. Vuonna 2014 lämmitysmuodoksi on vaihdettu edullinen ja ekologinen maalämpö, joka pitää asukkaidensa lämmityskustannukset maltillisina. Kesän helteillä ilmalämpöpumppu takaa mukavat olosuhteet. Tämä neliöiltään kompakti, mutta superkäytännöllinen talo tarjoaa kodikasta asumista niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Kuistilta sisään astuessasi sinut vastaanottaa tilava ja käytännöllinen eteistila, joka helpottaa arjen sujumista esimerkiksi lapsiperheessä. Eteisaulasta on käynti reilun kokoiseen olohuoneeseen, jonka isot länsi-ikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan upeasti sisään. Kahden hyvänkokoisen makuuhuoneen välissä on tilava vaatehuone, jonka avulla makuuhuoneet yhdistyvät kätevästi toisiinsa. Käytännöllisyyttä lisää erillinen ruokailutila, jossa on mukava viettää aikaa ja illanistujaisia isommallakin porukalla. Ruokailutilan vieressä on keittiö, josta löytyy perusmukavuudet kokkailuun. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy vielä kylpyhuone ja laadukkaasti remontoitu sauna. Kellarin tilat on vuosien varrella muokattu harrastus- ja varastotiloiksi ja se tarjoaakin runsaasti lisäneliöitä asumiseen. Rahola on kodikas ja viihtyisä asuinalue länsi-Tampereella. Tämä koti sijaitsee Ala-Raholassa ja ihan kodin lähistöltä alkavat upeat lenkkimaastot. Alueen monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan etäisyydellä, S-Market Tesoma ja K-Supermarket Westeri ovat helposti saavutettavissa, samoin kuin Tesoman junaseisake. Myös Raholan ja Tesoman koulut ja eri päiväkodit löytyvät lähistöltä. Voionmaankadulta on erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan niin omalla autolla, julkisilla kuin pyörälläkin. Vehreällä ja suojaisalla pihalla nautit vapaa-ajasta omassa rauhassa. Näitä koteja on harvoin tarjolla, joten ota pikaisesti yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Tämän kodin kohdalla riittää, että muutat omat tavarasi sisään ja alat asumaan ikiomassa kodissasi! Yhteydenotot ja lisätiedot: Mia Oravala, 0500 537 222, mia.oravala@op.fi Jussi Ouni, 050 389 6805, jussi.ouni@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566111
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
Vapautuu: 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

167,78 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Maalämpö (sähkönkulutus sis taloussähkön 12347 kWh/v).
Kiinteistövero: 167,78

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kellariin johtavien rappusten alle on rakennettu wc, siihen ei ole haettu tarvittavaa rakennuslupaa. Rakennuslupaa ei ole haettu myöskään talon ja autotallin väliin rakennettuun varastoon.
Tehdyt remontit
Nykyisten omistajien toimesta:
Viemärisukitus 2023
saunaremontti 2021
Terassin rakennus 2020
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. 2014
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiön lattiassa on muovimatto ja seinät on maalattu. Olohuonessa, makuuhuoneissa ja eteisessä on laminaattilattia ja seinät on tapetoitu. Kodinhoitohuoneessa lattia on vinyylilankkua, seinät tapetoitu. Saunassa laattalattia, seinät ja katto on paneloitu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu. Wc:n lattia on vinyylilankkua ja seinät on maalattu. Tuulikaapin lattia on laminaattia ja seinät on maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja liesituuletin. Liäsksi astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on puukiuas, kylpyhuonessa suihku, erillinen wc, peilikaappi wc:ssä, kaapit, allaskaappi wc:ssä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph sähkövastuksilla, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-233-3056-7-L1
Tontin pinta-ala
860 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen kaupunki
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1962. AO, enintään kahden perheen omakotirakennusten korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Rakennukset
Pihavaja
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
1 790 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 30.4.2062
Palvelut
Palvelut: S-Market Tesoma, K-Supermarket Westeri. Koulut: Raholan koulu, Harjun koulu, Tesoman koulu. Päiväkoti: Raholan ja Villilän päiväkoti. Uimaranta 0,9 km, Raholan liikuntakeskus, Tesoman palloiluhalli, Tesoman jäähalli. Tesoman hyvinvointikeskus, kirjasto, ravintoloita, apteekki. Liikenneyhteydet: Bussit 15, 29, 7, 14, 26

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Rahola, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.