OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Omakotitalo | 3mh, oh, k, kph, s, tkh, kodinhoitotila, pukuhuone, kellari, varasto

Kontiomäentie 3 B, Itä-Hakkila, Vantaa

Hinta

259 000 €

Koko

100 / 134 m²

Vuosi

1963

Laajasti remontoitu, kytketty omakotitalo Itä-Hakkilan halutulla pientaloalueella. Tämän rinteessä sijaitsevassa talon sisääntulokerroksen sydän on avara olohuone, johon kettiö yhdistyy saumattomasti. Olohuone jatkuu parvekkeelle, josta on maisemat piha-alueelle. Makuuhuoneiden välissä on lisäksi toinen talon kylpyhuoneista. Alakerrassa on todella monikäyttöiset tilat. Erillisiä huoneita siellä on kaksi, joista toisesta on uloskäynti pihalle. Tiloista löytyy myös takka. Lisäksi on panostettu kylpytiloihin, jossa on muuten puilla lämpiävä kiuas. Tilavan kylpyhuoneen ja saunan lisäksi on pukeutumishuone ja sen vieressä baari, siinä pitkä baaritiski ja oma viinikellarinsa! Kohteessa on uusittu mm. sähköt ja putket sekä viemärit on sukitettu. Tiloja on asuinkäytössä peräti noin 100m2, tämän lisäksi on varastotilaa noin 34m2 sekä kylmä autotalli noin 21m2. Piha-alueella on reilusti tilaa viettää aikaa isollakin porukalla. Vuonna 1963 rakennettu rakennus on kuntotarkastettu, raportin saa välittäjältä. Pientalovaltainen itä-Hakkila on etenkin lapsiperheiden suosiossa, lähistöllä on Sipoonkorven kansallispuisto, muutaman kilometrin päässä on kuusijärven ulkoilualue. Alueella on alakoulu ja sujuvat yhteydet pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566179
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, kph, s, tkh, kodinhoitotila, pukuhuone, kellari, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
134 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1963
Käyttöönottovuosi
1963
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

517,60 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 517,60€

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Pinta-alatiedot perustuvat Vantaan kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen. Rahu-otteella kellarin pinta-alaksi on kirjattu 78m2 (kerrosala), eli yhteensä 156m2. Rakennusluvan mukaan pohja on 78 m2. Kellaritilat eivät täytä korkeuden ja ikkunapinta-alan puolesta asuinhuoneen määritelmää, mutta ovat täysin asuinkäytössä. Asuinkäytössä olevat tilat on arvioitu n.100m2 ja sen lisäksi on varasto ja muuta tilaa n.34m2.

Vantaan kaupungilta saadun tiedon mukaan asuinrakennuksesta ei ole katselmuspöytäkirjoja.

Kyseessä on siis kytketty omakotitalo, joten talon toinen pääty sijaitsee toisella tontilla (naapurin).

Kaavan mukainen käyttötarkoitus: Asuinrakennusten korttelialue A4. Jokaisella asunnolla on oltava tarkoituksenmukaisesti näkösuojattu, asuntoon liittyvä ulko-oleskelutila, jonka lyhimmän sivun on oltava vähintään 3 m.
Tehdyt remontit
Keittiötä päivitetty 2023, vesiputket uusittu 2014, viemärit sukitettu 2016, sähköt uusittu 2013, katto uusittu-21, ikkunat uusittu-16 (ei pukuhuone, eteinen ja yk wc),
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
  • 31.7.2022 Justus Kilpinen / Energiakilpi Oy
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. 2xilmalämpöpumppu, takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili, puu. Kuntotarkastajan mukaan: Ulkoseinät ovat betonirakenteisia kellarissa, tiilirakenteisia yläkerrassa ja kuistin osalla osin puurakenteisia.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maalattu, lattia laminaatti. Olohuone: seinät maalattu, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: seinät maalattu, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät maalattu, kovapuulattia. Makuuhuone 3: seinät paneeli, lattia laminaatti. Sauna: seinät paneeli, lattia laatoitettu. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maalattu, lattia laminaatti. Wc: seinät ja lattia laatoitettu, yläkerran wc, lattia marmoria. Kodinhoitotila: seinät ja lattia laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma, liesitaso induktio, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, viinikaappi 7 pullon, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali graniitti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone ylä- ja alakerta, erillinen wc ylä- ja alakerta, suihku, suihkukaappi yläkerran kph, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ei ole kytketty, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu-21

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-96-72-4
Tontin pinta-ala
882 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 72:4
Rasitteet
Oikeutettu 3 A -naapurilta saamaan vesi- ja viemärijohto ja määräaikainen sähköjohto-oikeus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 132 m². e-luku=0,15, Vantaan Kaupunki antaa lisätietoja.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1961. Vantaan Kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan Kaupunki
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa K-Supermarket Honkatori. Hakunilan ostoskeskus, Porttipuiston erikoisliikkeet ja Tikkurilan keskustan palvelut muutamien kilometrien päässä. Koulut: Itä-Hakkilan alakoulu. Päiväkoti: Alueella. Pientalovaltainen itä-Hakkila on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Lähistöllä on Sipoonkorven kansallispuisto, muutaman kilometrin päässä on kuusijärven ulkoilualue. Liikenneyhteydet: Bussit Pohjolantietä Tikkurilan, Hakunilan ja Sotungin suuntaan, omalla autolla liikkuvalle valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Itä-Hakkila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.