Rivitalo | 2h, k, kph, s, erill.wc, 2x vh

Petäjätie 2 A, Valhoja, Salo

Hinta

93 000 €

Koko

65 m²

Vuosi

1989

Rauhallisella pientaloalueella tilava saunallinen kaksio. Hyvin suunniteltu pohjaratkaisu, jossa keittiö ja olohuone muodostavat hyvän kokonaisuuden. Keittiö on täysin uusittu 2018. Reilu makuuhuone ja poikkeuksellisen runsaat säilytystilat. Kodin pesutilat ja sauna on remontoitu 2014. Säilytystiloina kiinteiden kaapistojen lisäksi löytyy kaksi vaatehuonetta ja kaksi tarvikevarastoa, joista toinen on sisäänkäynnin yhteydessä, sekä autokatospaikka. Tilava huoneisto, josta saa pienellä päivityksellä loistavan kodin ja ihan oman näköisensä! Hyvin hoidettu yhtiö, jossa remontteja tehty tarpeen mukaan. Yhtiössä kaukolämpö. Hoitovastike 260,00 € pitää sisällään huoneiston lämmityskustannukset. Vedestä ja sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Sijainti on täydellinen rauhaa arvostavalle, kuitenkin kohtuullisella etäisyydellä keskustan palveluihin. Paikallisliikenne kulkee läheltä. Ulkoilumaastot löytyvät ihan vierestä! Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen Puh 044 770 1334 tai petri.nieminen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566486
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, s, erill.wc, 2x vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

91 256,83 €

Velkaosuus

1 743,17 €

Velaton hinta

93 000,00 €

Neliöhinta

1 430,77 €/m²

Vastike

Hoitovastike

260,00 € / kk

Pääomavastike

61,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

321,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Huoneiston lämmityskustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen (kaukolämpö). Vesi kulutuksen mukaan. Tarkistus mittareista/vesiennakkomaksu 20 €/hlö/kk. Nykyisellä asukkaalla sähkön kulutus ollut n.2300 kWh/v (73 eur/kk).
Kuitumaksu 100/50M 15,80€/kk/huon.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneistossa 100/50M taloyhtiön valokuitukaista. Valokuituliittymään voi tehdä oman sopimuksen lisänopeuksista suoraan Lounean kanssa. Asunnon pesutilat ja sauna on uusittu kauttaaltaan 2014. Keittiö remontoitu 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät maalattu/välitila kaakeli. Lattia laminaatti. Olohuone: Seinät tapetti. Lattia laminaatti. Makuuhuone 1: Seinät tapetti. Lattia laminaatti. Sauna: Seinät paneeli. Lattia laattaa. Kylpyhuone: Seinät kaakeli. lattia laattaa. Wc: Seinät maalattu. Lattia laattaa.
Keittiön kuvaus
Viileäkaappi Uusittu 2018, pakastekaappi Integroitu, Uusittu 2018, erillisuuni Uusittu 2018, liesitaso Uusittu 2018, induktioliesi Uusittu 2018, liesituuletin Uusittu 2018, astianpesukone Integroitu, Uusittu 2018, kaapistot Vaaleat siistikuntoiset kaapit, uusittu 2018, kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu "Puustellin" kaapistolla ja samalla uusittu myös kodinkoneet ja tasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Uusittu 2014, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä Pesuhuoneessa, lattialämmitys Pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone ja sauna on remontoitu taloyhtiön toimesta v. 2014.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, 2 kpl vaatehuoneita, kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Salon Tilipalvelu / Harri Nurmi
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, 100/50M valokuituliittymä.
Taloyhtiön autopaikat

5 kpl

Tehdyt remontit
- Talotuulettimet uusittu 2011
- Vesikatto uusittu 2016
- Kaukolämmön alajakokeskus uusittu 2018
- Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen sekä verkoston tasapainoitus 2018
- IV-järjestelmien puhdistus ja säätö sekä korvausilmaventtiilien pudistus, suodattimien uusiminen ja rikkoutuneiden/toimimattomien venttiilien uusiminen 2022. Asunnon remontit: Kylpyhuone/sauna remontoitu taloyhtiön toimesta 2014. Keittiö remontoitu 2018.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana:

-Sokkelin kunnostus ja maalaus/levytys
-Puuosien maalaus
-Terassiovien uusiminen ja etuovien huoltolakkaus
-Silikonien uusiminen
-Salaojien kunnostus takapihalla

Kevään yhtiökokouksessa tullaan keskustelemaan käyttövesiputkistosaneeraushankkeen aloittamisesta.
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus on laadittu 12.7.2023
Tontin koko
3 208 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon Kaupunki p. 02 7781
Tontin vuokra
1 609,71 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Salon Kaupunki p. 02 7781
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2028

Asunto Oy Salon Petäjätie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvä sijainti rauhallisella asuinalueella noin 3 km päässä Salon keskustasta. Lähimmät kaupat Ollikkalan kaupunginosassa minne matkaa n.1 km. Hyvät kulkuyhteydet Salon keskustaan kävellen ja polkupyörällä, paikallisliikenne vierestä. Salon keskustan palvelut autolla noin 5 min ja pyörällä 10 min. Ulkoilumaastot lähellä. Nopea ja vaivaton tieyhteys moottoritieliittymään (E18, Turku - Helsinki). Koulut: Lähin Ala-aste Ollikkalassa, muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Lähimmät Ollikkalassa, Salon keskustassa. Asuntoon kuuluu autokatospaikka ja 2 kpl varastoja (toinen lämmin). Nopean tiedonsiirron mahdollistaa Kuitu-liittymä. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne vierestä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Valhoja, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.