OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h + kt + et + s + kph + lähes huoneiston levyinen kulmaparveke

Mustanlahdenkatu 21 A, Amuri, Tampere

Hinta

359 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

2023

Ihanan valoisa kolmiokoti ihastuttaa asukkaansa loistavan sijainnin lisäksi huikean isolla lasitetulla kahteen suuntaan avautuvalla lasitetulla parvekkeella ja huolella suunnitellulla kokonaisuudella. Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa koko kotiin ja hyväksi havaitussa pohjaratkaisussa on huomioitu jokainen neliö asuinkäyttöön. Olohuone ja keittiötila muodostavat upean kokonaisuuden kotoisaan yhdessäoloon. Makuuhuoneet on sijoitettu mukavasti pohjaratkaisussa. Oma sauna on aina luksusta ja tilavassa kylpyhuoneessa on huomioitu arjen pyykkihuolto. As Oy Tampereen Sonetin moderni yhtiön on valmistunut kesällä 2023. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Sijainti on mitä parhain! Kotimaisemissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kaupunkiasuminen, monipuoliset palvelut, kulttuuritarjonta, harrastusmahdollisuudet, lenkkipolut, puistot ja helpot kulkuyhteydet myös julkisen liikenteen ratikalla ja bussilla. Tämä koti myydään vuokrattuna. Soita ja sovitaan esittely paikanpäälle! Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566649
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + et + s + kph + lähes huoneiston levyinen kulmaparveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

114 106,54 €

Velkaosuus

244 893,46 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Neliöhinta

6 648,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

410,40 € / kk

Pääomavastike

1 091,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 502,35 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen. Rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää ainostaan koron osuuden.

Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 07.12.2023. Kokouksessa päätettiin uudeksi pääomavastikkeeksi 1.1.2024 alkaen 1,196 €/osake lkm./kk.

Yhtiön rakennusaikaisen lainan kokonaiskorko on 4,318 %. Korontarkistuspäivä on vuosittain 30.1.
Lainan ensimmäinen maksuohjelman mukainen lyhennys tehdään 31.1.2027. (Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä). Laina on tasalyhenteinen. Lainan viimeinen maksuerä maksetaan 31.7.2048.


Taloyhtiöllä on kolme ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaata. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 31.1.2027. Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua (perustajaurakoitsijalta saadun tiedon mukaan 1,02€/osake, huoneistolla 913 osaketta) tälle asunnolle on 2023,21€/kk. Laina on sidottu Euribor 12 kk 3,368 % + marginaali 0,95 %, yhteensä 4,318 %, seuraava korontarkistuspäivä on 30.1.2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Reilunkokoinen lähes koko huoneiston levyinen kahdensuuntainen parveke (etelä-länsi) on yksi tämän kodin helmistä. Lasitettu parveke tuo mainiota lisätilaa. Parvekkeelta avautuu näkymät hienosti kahteen suuntaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Amuri on vehreä ja rauhallinen asuinalue, jossa viihtyvät myös lapsiperheet: lähistöltä löytyy päiväkoteja ja kouluja, mukaan lukien Tampereen kansainvälinen koulu. Alueella on useampia puistoja, joissa on tilaa rentoutua, leikkiä ja liikkua. Amurissa sijaitsevat pääkirjasto Metso, taidemuseo ja Pyynikin uimahalli.



Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiö Oodissa ja se toimii väestönsuojana myös Asunto Oy Tampereen Sonetin asukkaille. Talon saunaosasto ja oleskeluhuone sijaitsevat naapuriyhtiö Oodin alemmassa kellarikerroksessa. Molemmat tilat ovat Oodin ja Sonetin yhteiskäytössä. Yhteiset oleskelu ja saunatilat Asunto Oy Tampereen Oodin kanssa.


Lisätietoja vuokrasopimuksesta: Ensimmäinen vuokrasopimuksen irtisanomisajankohta on 11 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen päivä irtisanomiselle on 1.7.2024. (lisätietoja vuokrasopimuksessa)







Piha-alueet ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Tampereen Oodin kanssa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräs/betoni
Pintamateriaali: Huoneiston lattioita verhoaa kaunis kovapuulattia ja seinät on maalattu. Kylpyhuone on laatoitettu. Saunassa on laatta lattia ja seinät on paneloitu
Keittiön kuvaus
Tyylikkäässä keittiötilassa on kaapistot, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone. Keittiötila yhdessä olohuoneen kanssa muodostaa avaran kokonaisuuden. Keittiön välitilassa on ledvalo ja kulmapistorasia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas (Harvian Cilindro) ja kauniit haapalauteet. Saunan ja kylpyhuoneen välillä on tyylikäs lasiseinä. Kylpyhuoneessa on suihku ja kääntyvä suihkuseinä, peili- ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä (pesutornivaraus). Vesikiertoinen lattialämmitys koko kodissa.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, irtaimistovarasto yhtiön tiloissa
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Kermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Hanna Suoyrjö
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Tehdyt remontit
ei ole
Energialuokka
B (2018), E-luku: 85. Viimeinen voimassaolopäivä: 17.7.2028.
Tontin koko
2 078 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokraaja
Tampere Ev.lut srk yhtymä
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2066

Asunto Oy Tampereen Sonetti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki kaupungin keskustan monipuoliset kivijalkamyymälät, tavaratalot, lähikaupat, kahvilat, tori, kirjasto, puistot ja ravintolat lähellä kotia pienen kävelymatkan päässä. Lähikauppa naapurikorttelissa sujuvoittaa jokapäiväistä arkea. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta ja hienot harrastusmahdollisuudet lähellä kotia lisäävät asumismukavuutta. Päiväkoti: Lähialuella useita päiväkoteja ( mm. Ruotsinkielinen päiväkoti). Amuri on Tamperetta parhaimmillaan! Pohjoispuolella vastassa on Näsijärven rannassa sijaitsevat Mustalahden satama-alue, huvipuisto Särkänniemi sekä Onkiniemen virkistysalue. Idässä alue rajautuu Tampereen ydinkeskustaan ja historialliseen Finlaysonin tehdasalueeseen. Amuria kehystää vehreä Pyynikki kangasmetsineen ja harjumaisemineen. Pyhäjärven rantojen maisemiin ja lenkkipoluille lyhyt kävelymatka kotiovelta. Liikenneyhteydet: Ratikkapysäkki ja bussipysäkki ovat lähellä. Ratikalla ja bussilla matkaat helposti paikasta toiseen. Rautatieasemalla kuljet helposti ratikalla. Hyvät ja turvalliset fillarireitit kulkea ekologisesti paikasta toiseen!

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Amuri, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.