OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 2h + k

Århusinkatu 3 E, Suikkila, Turku

Hinta

124 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

1971

Kiva koti hyvien palveluiden äärellä! Tämä asunto mahdollistaa modernin ja tyylikkään asumistyylin. Asunnon huonejako on toimiva ja tilava, ja se tarjoaa erinomaiset puitteet niin arjen askareisiin kuin vapaa-ajan viettoon. Parvekkeelle on käynti olohuoneesta ja se on lasitettu. Keittiö on varustettu kaikilla tarvittavilla laitteilla ja kylpyhuoneessa on sekä suihku että amme. Asuinalue on rauhallinen ja viihtyisä, ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja bussipysäkille on lyhyt kävelymatka. Suikkilan valaistu pururata on heti pihan tuntumassa. Asuntoon kuuluu myös kellaritila ja jäähdytetty kellari. Asukkaiden käytössä on myös uima-allas sekä sauna. Tämä tilava ja siistikuntoinen koti on erinomainen valinta niin vaikkapa ensikodiksi. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan kohteeseen tarkemmin! Pia Willberg 044 5933 104 pia.willberg@op.fi Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566866
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

110 006,38 €

Velkaosuus

13 993,62 €

Velaton hinta

124 000,00 €

Neliöhinta

2 384,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

186,10 € / kk

Pääomavastike

122,72 € / kk

Erityisvastike

1,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

310,32 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu sisältyy yhtiövastikkeeseen. Taloyhtiö laskuttaa sähkön kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Taloyhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Huoneiston osakekirjat ovat paperiset, ostaja vastaa sähköisen omistajamerkinnän rekisteröinnistä aiheutuvista kustannuksista.
Lisätietoja kunnosta
Siistikuntoinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Aluekaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiön lattiassa, muovi, seinissä maali. Olohuoneen lattiassa parkettia, seisissä maalia. Makuuhuoneen lattiassa muovia, seinissä maalia. Kylpyhuoneen lattiassa muovia, seinissä laattaa ja maalia. Eteisen lattiassa parkettia seinissä maalia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, amme, peili, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Suikkilan lämpö Oy/Sari Saarenpää
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

251 kpl

Tehdyt remontit
Suoritetut: 1995-99 kattojen vesieristyskermit uusittiin, 2001: patteriventtiilit uusittu ja lämmitysverkosto tasapainoitettu,2002:parvekekaiteet uusittu ja parvekkeet laatoitettu, 2009: käyttövesiputkisto uusittu, 2010: poistoilmakanavat nuohottu ja tasapainoitettu, 2011: tutkittiin ja korjattiin vaurioitunut osuus pihaviemäreissä talojen A-C välissä, 2012: katoilla olevat pystyviemäreiden valurautaputket sukitettiin, 2012-13: pohjaviemärit sukitettiin, 2014 lämmönvaihtimet A ja D-taloissa uusittiin ja verkosto tasapainotettiin, B,C,E,F-kylmäkoneiden uusinta ja A,D,G-kylmiökoneiden huolto, rappukäytävät varustettiin palovaroittimilla, A,B,E ja G-taloissa uusittiin savunpoistoluukut sähköisiksi ja C,D,F taloissa huolto, 2016: B-talon käyttövesiviemärit ja sadevesiviemärit sukitettiin, kylpyhuoneitten vesieristekorjaukset valmistuivat, kaikki lukot uusittu iLoq-älylukoiksi, kaikki huonot ikkunat uusittu, kaikki parvekeovet uusittu, parvekkeet kunnostettu 2017: hissien ovet kunnostettiin ala-auloissa, julkisivukorjaukset valmistuivat, 2018: kellaritilojen valaistusta uusittu, uudet valaisimet toimivat liiketunnistimilla, huoneistojen ilmanvaihtoventtiilien korjaukset, poistoilmakanavien nuohoukset.
Talo A:n katon vesieristyskermin ja eristeiden uusinta 2018. Kellaritilojen käytävät; seinien, kattojen maalaus. Pesutuvat ja kuivaushuoneet seinien ja kattojen maalaus 2019:Talojen C ja E vesieristyskermin ja eristeiden uusinta. Taloyhtiön talojen kattojen bitumipäällysteen korjaus/uuden bitumipäällysteen asennus. Tehdään kattojen kuntoarvioon pohjautuen. C- ja E-talon katon korjaus. 2020:Taloyhtiön talot A, B, C, D, F, ja G hissit kannatusköysien uusinta. Taloyhtiön talot kattojen bitumipäällysteen korjaus; B ja D talon katon korjaus - vrt. kuntoarvioraportti. C-, D ja F-talot savunpoistoluukkujen uusiminen sähköisiksi. Saunalliset talot, pesuhuoneiden lattialaattojen uusintasaumaus. Vanhat saumalaastit poistetaan jyrsimällä ja saumataan uudelleen. Taloyhtiön hissit, hissikorien käyttököysistön uusiminen, talot A, B, C, D, F, ja G. 2021: Taloyhtiön talot bitumipäällysteen korjaus; 2 katon korjaus -F-ja G-talot. Saunalliset talot saunojen kunnostus; lauteet ja kiukaan vaihto. Taloyhtiön pihapuiden hoitotoimet, Kuivien oksien poisto, lahojen puiden kaato. G-talon ilmastointikonevaihto.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Korjaussuunnitelma 2023-2028:
Taloyhtiön lämmönjakohuoneet lämmönvaihtimet kuntotarkastus 2023
Taloyhtiön saunat A-, C-, E- ja G-talot. Saunatilat seinien ja kattojen paneloinnin uusiminen 2023 / 2024
Taloyhtiön A-talon saunaosasto kunnostussiivous 2023
Taloyhtiön hissit kuntokartoitus 2024
Iso parkkipaikka; Hybridi- ja sähköautot latauspaikkakartoitus 2024 / 2025
Hybridi- ja sähköautopaikat – latausinfran rakentaminen 2026
LTO-ratkaisut kartoitus talokohtaiset toimenpiteet 2027
Selvitys taloyhtiön talojen sisäsähköverkon kunnostuksen käynnistämiseksi 2028
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
24 403 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun Kaupunki

As Oy Jussintornit

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa, Suikkilan kauppakeskus noin 1 km. Länsikeskus noin 1,5 km. Liikenneyhteydet: Hyvät bussiyhteydet, bussipysäkille noin 300 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Suikkila, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Willberg

yhteyspäällikkö, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.