OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Luhtitalo | 3h, k, s

Peltolankaari 22 A, Peltola, Oulu

Hinta

153 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

1997

Tämä ihastuttava toisen kerroksen kolmio on vapautumassa tammikuussa alkuperäisiltä asukkailta. Asunnon huonejako on toimiva ja tilava, ja se tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen. Oma sisäänkäynti on luhtikäytävän kautta ja hissi tuo asumiseen helppoutta. Rakennusvaiheessa on muutostöinä parannettu säilytysratkaisuja. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017 taloyhtiön toimesta. Asunnossa on myös erillinen wc sekä sauna. Todella iso lasitettu parveke etelään, josta on suojaisat näkymät sisäpihan puolelle. Lisäksi autokatospaikka kuuluu asuntoon. Asuinalue on erittäin suosittu ja tarjoaa erinomaiset palvelut. Lähistöltä löytyy niin päiväkodit, koulut kuin kaupatkin. Lisäksi Oulun yliopistollinen sairaala on vain 600 metrin päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja Oulun keskustaan on helppo päästä. Tämä koti sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä ja isompia remontteja ei ole tiedossa. Tämä koti on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tilavaa ja viihtyisää asumisratkaisua suositulla alueella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567057
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

153 000,00 €

Velaton hinta

153 000,00 €

Neliöhinta

2 095,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

312,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

312,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike sisältää korjausvastiketta (piharemontti) 21,90 €/kk ja laajakaistavastiketta 6,20 €/kk.

Vesimaksuennakko 12 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 3,90 €/m³ ja lämmin vesi 8,90 €/m³). Autopaikkavuokra, sähkö 8 €/kk. Kuivauskaapin käyttömaksu 1 €/kuivauskerta.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta, mikäli ei ole ensiasunnon ostaja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke etelän suuntaan, parvekkeella on sälekaihtimet
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. /tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti, maalattu tapetti/välitilalaatta. Olohuone: Parketti, tapetti. Makuuhuoneet: Parketti, tapetti. Sauna: Laatta, paneeli. Kylpyhuone: Laatta, laatta (uusittu 2017). Eteinen: Parketti, maalattu tapetti. Wc: Laatta, laatta. Tuulikaappi: Muovimatto, maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, jääkaappipakastin sekä keraaminen liesi uusittu 2022, astianpesukone uusittu 2017, kaapistot, kiinteät valaisimet/työvalot, kivitasot (Puolangan graniitti).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Asuinrakennusten katoille on tehty huoltokorjauksia 2007 ja 2013-2014 ja 2019, sekä kattojen pesu on suoritettu vuonna 2019. Autokatosten kattojen harjapeltien tiivistykset suoritettiin 2019 ja 2020.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
OIT Isännöinti, Annemari Mustonen, p. 08 4152 5000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, kuivauskaappi A-talossa, laajakaista (50 M/huoneisto), pyöräkatos
Taloyhtiön autopaikat

26 kpl, 3 kpl

Tehdyt remontit
Ilmastointihormien säätö ja puhdistus 2006. Vesikaton huoltokorjaukset 2007/2013. Autonlämmityskotelot uusittu 2011. Parvekkeiden ja luhtikäytävien teräspilarit maalattu 2013. Julkisivujen puuosien huoltomaalaus ja ilmastointikanavien nuohous 2016. Kaikki yhtiön märkätilat on saneerattu, viimeisimmät saneerauksen tehtiin vuonna 2017. Rappukäytävä huoltomaalattu 2017. Pihan puuaidat on uusittu vuosina 2017-2019. Vesikaton pesu 2019. Postilaatikot uusittu ja ulkovarastojen-ovia uusittu 2018. Sähköautojen latausselvitys (hybridi-autojen latausasema on mahdollista asentaa käyttäjän omin kustannuksin) tehty, A-talon porrasvalaistus sekä ovipuhelinjärjestelmä uusittu, lämpökeskus uusittu ja jätepisteeseen on asennettu lukittava ovi sekä ikkunaverkotukset 2020. Huoneistojen parvekeovet uusittu, vieraspaikkojen laajennus sekä yläpohjan viemärin tuuletusputkien eristäminen 2021. Pihaurakka, A 13 viemärivahinko sekä väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe 2022.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kts. kunnossapitotarveselvitys: A-talon pystyviemärin kuntotutkimus ja kaikkien viemäreiden rassaus, luhtikäytävien maalaus/pinnoitus (A-talo 2. ja 3. kerros sekä B- ja C-talot), asuinrakennusten puuosien huoltomaalaus, IV-kanavien nuohous, A-talon pystyviemärin uusiminen ja tiiliverhouksien puhdistusta.
Energialuokka
F (2013), E-luku 218, todistus voimassa 28.1.2025 saakka
Tontin koko
5 348 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
9 650 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2065

Asunto Oy Oulun Peltolan Timjami

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-market n. 750 m, K-Market Kastelli n. 1 km ja Raksilan marketit (Citymarket ja Prisma) n. 3 km. Koulut: mm. Kastellin peruskoulu ja lukio n. 1,5 km ja Raksilan lukio n. 2 km. Päiväkoti: mm. Värtön päiväkoti n. 1 km. Oulun yliopistollinen sairaala n. 600 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Peltola, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapani Kippo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, EMBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.