OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 2h + kk + kph + s + p (yj.2h + kk + s)

Leinelänkaari 2 A, Leinelä, Vantaa

Hinta

224 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

2012

KODIKAS ja VALOISA, saunallinen kaksio Leinelän uudella asuinalueella. MUUTTOVALMIS koti, jossa on vaaleat ja ajattomat sisustussävyt. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avaraa tilaa, joka jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Erityisen tilava parveke on kuin yksi ylimääräinen huone. Olohuoneen yhteyteen mahtuu tarvittaessa työpiste ja kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle. OMA TONTTI Vuonna 2012 valmistuneessa omalla tontilla sijaitsevassa taloyhtiössä on maltillinen hoitovastike, eikä suuria ja kalliita remontteja ole odotettavissa vuosiin. Tämän huoneiston hankinnan yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikkaan oikeuttavat osakkeet, velaton hintapyyntö 5 000 euroa. Leinelässä on päivittäispalvelut lähellä ja hyvät kulkuyhteydet mm. kehärataa pitkin. Kehittyvän alueen viereen on nousemassa Elmon Urheilupuisto sekä Vantaan suurin uimahalli. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567151
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + kph + s + p (yj.2h + kk + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Vapautuu: 1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

224 000,00 €

Velaton hinta

224 000,00 €

Neliöhinta

4 226,42 €/m²

Vastike

Hoitovastike

222,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

222,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Varsinainen yhtiökokous 7.6.2023 myönsi hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Todella reilunkokoinen, lounaan suuntainen lasitettu parveke, josta näkymät yhtiön piha-alueelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Mahdollisuus ostaa huoneiston hankinnan yhteydessä myös autopaikka AP59, velaton hintapyyntö 5 000 euroa.

Osakkaalla on yhtiökokouksen päättämä mahdollisuus asennuttaa vastuullaan ilmalämpöpumppu annettujen reunaehtojen puitteissa.

Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta."
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
U-mallisen keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesikupu, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi,kaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys -sähköinen ja kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Koivu isännöinti Oy, Sami Sakko p. 050 475 0083
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

28 kpl

Tehdyt remontit
2023 10-vuotistarkastusten suorittaminen ja kunnostus.
2022 VSS-tilojen kunnostus.
2022 Piha, latausinfran rakentaminen, selvitys. Asunnon remontit: Parvekkeelle seinälle ja lattialle laudoitus, makuuhuoneen seinä maalattu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023

-Vuosikorjauksia
2023 12 000 euroa (huoneistojen sisäpuoliset korjaukset, ilmanvaihto)
2024 10 000 euroa
2025 10 000 euroa
2026 10 000 euroa
2027 10 000 euroa
Energialuokka
C (2018), E-luku 119, voimassa 8.12.2032 asti.
Tontin koko
2 652 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan Kaupunki/Kaavoitus

Asunto Oy Vantaan Menninkäinen

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakauppa Alepa. Lähialueella sijaitsee mm. Citymarket, S-market ja Lidl. Koulut: Ilolan koulu luokat 1-4, Simonkylän koulu luokat 5-9. Lähin lukio on Tikkurilassa. Päiväkoti: Alueella useita, joista kaksi aivan vieressä. Lähellä sijaitsevassa kehittyvässä Elmon Urheilupuistossa valmistellaan v. 2026 avautuvan Vantaan suurimman uimahallin rakentamista. Elmoon on suunniteltu monipuolisia lähiliikuntapalveluita palloilusta luisteluun ja kuntoiluun. Tulevaisuudessa alueella voi harrastaa kaikenikäiset monipuolisia liikuntaharrasteita. Liikenneyhteydet: Alueelta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin pääkaupunkiseudulla, niin julkisilla kulkuvälineillä että henkilöautolla. Leinelän juna-asema ja kehärata, sekä bussilinjat kulkevat alueella, lisäksi on hyvät pyöräilyreitit.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Leinelä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.