OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Mökki tai huvila | 4h, k, kph, s, 2x wc, ter

Joutsenentie 5 F, Himos, Jämsä

Hinta

315 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

2013

Nyt myynnissä hyvätuottoinen ja energiatehokas yhden tai kahden huvilan kokonaisuus Himoksen ytimestä! Tämä JettaTalo -malliston matalaenergiarakenteinen huvila on rakennettu laatua, viihtyisyyttä, yksityisyyttä, energiatehokkuutta, kustannustehokkuutta, pitkää elinkaarta ja toimintavarmuutta sekä vuokratuottoa huomioiden. Joutsenentie 5 sijaitsee loistavalla paikalla aivan Himoksen tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä, rauhallisella metsään rajoittuvalla tontilla päättyvän tien varrella. Himos Areena, festivaalialue, ravintola, kauppa, Himos Center ja juuri valmistunut Villi Länsi monitoimihalli hupi-, liikunta- ja ravintolapalveluineen sijaitsee vain 500 metrin päässä ja alle kahden kilometrin etäisyydeltä löytyy mm. Länsi-Himoksen rinteet sekä Golfkenttä. Huvila on varustettu Ouman Plus -taloautomaatiolla, jonka ansiosta mm. rakennuksen lämmitystä, ilmanvaihtoa, valaistusta, kulunvalvontaa sekä veden käyttöä voidaan ohjata, valvoa ja säätää etänä käyttötarpeen mukaisesti. Automaation ja käyttötarpeeseen mukautuvan ohjauksen ansiosta energiatehokkuus on loistava, esimerkiksi vuosittain sähkönkulutus huvilassa on vain noin 7.700 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön! Huvilan lämmitys tapahtuu sähköllä ja jakotapana on alakerran sähköinen lattialämmitys sekä yläkerran sähköpatterit. Rakennuksen lisälämmönlähteenä on Tulikiven varaava takka sekä molemmista kerroksista löytyvät etäohjattavat energiatehokkaat ilmalämpöpumput. Myös kulunvalvonta on sähköinen ja etäohjattava, joten avainten kanssa säätämisestä ei täällä tarvitse murehtia. Huvilan sisätiloihin on myös panostettu näyttävillä ja ajattomilla valinnoilla, pintamateriaalit ja varusteet ovat laadukkaita, kestäviä ja huoltovarmoja. Huvila pitää sisällään yhteensä 8 makuupaikkaa, yksi kahden hengen makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja yksi kahden hengen ja yksi neljän hengen suuri makuuhuone ovat yläkerrassa. Molemmista kerroksista löytyy oma erillinen wc. Alakerrassa on myös tyylikäs kylpy/kodinhoitohuone ja sauna. Korkean ja avoimen olohuoneen yhteydessä on käynti suurelle katetulle terassialueelle ja patiolle, joka on ilta-auringon suuntaan. Piha-alueet ovat kivetetyt ja helppohoitoiset, sen valli kiveykset ja istutusaltaat joita koristaa havupuut sekä kartiotuijjat muodostavat helppohoitoisen edustavan kokonaisuuden. Huvila myydään kokonaisuutena irtaimistoineen, laitteineen ja majoitusvarauksineen. Vuosittainen vuokratulo n. 30.000+ euroa ilman HimosLomien sopimusta. Kysy rohkeasti lisätietoja ja omaa esittelyäsi välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
567170
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, 2x wc, ter
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

315 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

500,17 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 500,17 €/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ulkoporeallas on huomioitu siten, että huvilan pation alle on asennettu ryhmäkeskukselta oma syöttökaapeli, joka mahdollistaa alueen sähköistyksen ja liittämisen Ouman Plus taloautomaatioon.

ILP etäohjaus ja tilatiedot tekstiviestillä.
Ouman Plus Wi-Fi tai gsm ohjauksella
Tehdyt remontit
Huoltomuistion mukaiset huoltotyöt, saunan kiuas uusittu 2023. mikroaaltouuni uusittu 2023, huoltomaalauksia terassille ja julkisivuun.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. 2x ilmalämpöpumppu, Varaava takka Tulikivi Ksenia, lämmitysjärjestelmässä aurinkovoimalaitos varaus.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Jetta SPU matalaenergiarakenne
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laatta, seinät paneeli ja välitila levy. Olohuone: lattia vinyyli, seinät paneeli. Makuuhuone 1: lattia vinyyli, seinät paneeli. Makuuhuone 2: lattia vinyyli, seinät paneeli. Makuuhuone 3: lattia vinyyli, seinät paneeli. Sauna: lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: lattia laatta, seinät paneeli. Wc: lattia laatta, seinät laatta ja paneeli.
Keittiön kuvaus
Jenkkikaappi, erillisuuni mikroaaltouunitoiminto, liesitaso induktio, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
182-040-4105-001
Tontin pinta-ala
3 301 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0.15
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 26.6.2012.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jämsän kaupunki
Palvelut
Palvelut: Himos Areena 0,5 km, Himos Center 1,0 km, Länsi-Himoksen rinteet 1,5 km, Himos Golf 2 km, Patalahden liikenneasema 5,0 km, Jämsän keskusta 6,0 km, Elonen Oy Leipomo 5,0 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Himos, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ville Töyrynen

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.