OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | Oh, k, 3mh, työh / takkah, kh, khh, 2wc, aula, 3vh, et, tk

Kaskiahonkuja 2, Iinatti, Oulu

Hinta

298 000 €

Koko

155 / 202 m²

Vuosi

1996

Tilava ja tilaratkaisuiltaan todella toimiva kokonaisuus. Kellarikerros upotettu rinteeseen, oleskelupiha tasamaata. Valm. 1996 ja oma tontti. Päärak. yht. 58 m2:n lämmin autotalli, lisäksi erillinen autokatos kahdelle autolle. Kaksi terassia ja parveke. Hyvät varastotilat. Kaksi varaavaa takkaa ja ilmalämpöpumput käytössä. Edustava julkisivu talossa ja muutoinkin hyväkuntoinen kauttaaltaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567250
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, 3mh, työh / takkah, kh, khh, 2wc, aula, 3vh, et, tk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
155 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1996
Käyttöönottovuosi
1996
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

668,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Kaupanvahvistus 120 € maksaa ostaja.
Kiinteistövero: ollut noin 668 euroa per vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Mielenkiintoinen kokonaisuus, joka on kellarikerroksen osalta upotettu rinteeseen, hyvin suunniteltu kokonaisuus, todella toimivat tilaratkaisut. Yläkerran olohuoneesta on käynti katetulle eteläparvekkeelle, kodinhoitohuoneesta on käynti länsipuolen päätyterassille ja takka/työhuoneesta on käynti takaterassille ja piha-alueelle. Talo on ns. rinteeseen rakennettu, mutta takapiha on tasamaata ja sen suunta on etelään puistoon rajoittuen. Kulkualueet on asfaltoitu. Talo on kuntotarkastettu 15.6.2022 ! Välirahana huomioidaan kerros- tai rivitalohuoneisto ja kokoluokka 1-3h+k !

Rakennuksen viralliseksi asuinpinta-alaksi lasketaan yläkerrasta 112 m2 ja kellarikerroksesta 43 m2 eli yhteensä 155 m2. Kellarikerroksessa on ns. taloustiloja 23 m2 (varastot) ja päärakennuksessa olen autotallin pinta-ala on 58 m2. Kerrosalaan on laskettu yläkerran osalta 136 m2 ja kellarikerroksen osalta 66 m2.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Voimassaoloaika 7.4.2033 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, betoni ja harkko.. Yläkerrassa puurunko ja kellarikerroksen runko tehty kevytbetoniharkoista.
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät ässätex/maali, levykatto. Olohuone: parkettilattia, seinät tapetti, levykatto. Makuuhuone 1: laminaattilattia, seinät maali, levykatto. Makuuhuone 2: laminaattilattia, seinät ässätex/maali, levykatto. Makuuhuone 3: muovimattolattia, seinät tapetti, maalikato. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli, panelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Eteinen: laattalattia, seinät ässätex/maali, levykatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Kellarin wc: kalusteet asentamatta. Takka/työhuone: graniittilattia, seinät maali/paneli, maalikatto. Kellarin aula: graniittilattia, seinät paneli, maalikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ovet Roosa-tammea, Puustellin mallistoa, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc kaksi erillistä wc:tä, suihku kaksi suihkua, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys kauttaaltaan, kiinteät valaisimet. Yläkerran yhden makuuhuoneen yhteydessä olevassa wc:ssä lattiakaivo, joten tämän voi halutessa muuttaa kylpyhuoneeksi, vedeneristys on laatoituksien alla. Kellarikerroksen wc on varauksena, täällä valmiina viemäri ja vesipiste.
Säilytystilojen kuvaus
Varastot, kolme vaatehuonetta
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-26-43-1
Tontin pinta-ala
955 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Kaavamerkintä AO-1 ja rakennusoikeus 220 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p. 08-558410.
Rakennukset
Päärakennuksen yhteydessä on lämmin noin 58 m2:n kahden auton talli, 2 kpl nosto-ovia, talliosan korkeus noin 320 cm ja toisen nosto-oven korkeus 300 cm, sähkötoiminen lattialämmitys talliosalla ja tänne myös asennettu ilmalämpöpumppu. Autokatos noin 30 m2, jossa tilat kahdelle autolle. Lisäksi pyörä/puukatos, tälle katokselle ei ole erikseen haettu rakennuslupaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Iinatti, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.