Kerrostalo | 1h + kt + alkovi + kph / wc + lasitettu parveke

Tiililinnankatu 7 B, Kakola, Turku

Hinta

219 000 €

Koko

38,5 m²

Vuosi

2022

Tämä upea ja uudenveroinen, ylimmän kerroksen koti sijaitsee suositulla Kakolan asuinalueella. Asunto käsittää tilavan huoneen keittiöseinällä, makuualkovin, kylpyhuone/wc:n ja suuren lasitetun parvekkeen. Koti on yhtiöjärjestyksen mukaan virallisesti 1h+kt+alkovi, mutta erillisen makuualkovin ansiosta koti tuntuu lähes kaksiolta. Lasitettu parveke lisää tilantuntua ja siellä on mukava viettää aikaa keväästä pitkälle syksyyn. Asunnon varustelutasoa on paranneltu jo heti rakennusvaiheessa ja asuntoon on teetätetty useampi lisätyö. Keittiön kaapistot ovat tyylikkään tummat ja tuovat mukavasti kontrastia muutoin vaaleaan asuntoon. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy integroidut kodinkoneet; itsesulattava jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Asunnossa on laadukkaat parkettilattiat kauttaaltaan ja kylpyhuone-/wc-tila on laatoitettu. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2022. Yhtiön lämmitysmuotona toimii kaukolämpö ja huoneistot lämpenevät vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät sauna, kuivaushuone, asuntoihin kuuluvat kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja väestönsuoja. Puistomaisessa ja tyylikkäässä asuinympäristössä kohtaa kiehtova historia ja monipuoliset palvelut, kuten tasokas ravintola Kakolanruusu, leipomo Bakeri Å ja pienpanimo sekä lifestyle Hotel Kakola. Lisäksi Kakola Spa tarjoaa ainutlaatuisen irtioton arjesta sitä kaipaavalle. Alas jokirannan kauniiseen maisemaan ja palveluiden pariin johdottaa rinnehissi Funikulaari muutamassa minuutissa. Asunnon yhteydessä on mahdollisuus ostaa tolppa-autopaikka omana osakkeenaan. Autopaikkaan sisältyy sähköauton latauspiste. Autopaikka myydään vuokrattuna. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Weera Koski 044 2590382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567340
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + alkovi + kph / wc + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38,5 m²
Kokonaispinta-ala
38,5 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

63 795,35 €

Velkaosuus

155 204,65 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

5 688,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

163,95 € / kk

Pääomavastike

490,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

653,95 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksun peruste: Vesiennakko 20€/kk. Vesilaskun tasaus tehdään kerran vuodessa. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 15.5.2023 hallitukselle myönnettiin valtuutus periä ylimääräisiä hoitovastikkeita (maksimissaan 2 kpl), taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti. Osakeluettelo on Maanmittauslaitoksen ylläpitämässä sähköisessä huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa tolppa-autopaikka AP31 omana osakkeenaan. Osakenumerot: 9942-9943. Velaton hintapyyntö 12.000,00 euroa. Sähköauton latauslaite on varusteena ja sisältyy kauppaan. Yhtiövastike 14,80€/kk. Autopaikka myydään vuokrattuna.

Yhtiöjärjestys:
6 § Korjaus ja kunnossapitovastuu

Osakkeenomistajat vastaavat kukin oman parvekkeensa, terassinsa sekä asuntokohtaisen irtaimistovaraston hoidosta ja puhtaanapidosta.
Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevilla parvekkeilla, terasseilla, huoneistoissa ja irtaimistovarastoissa kaikki sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön, kiinteistön, rakennusten ja muiden tilojen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi.

Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja suorittamaan parvekkeillaan tai terasseillaan sellaisia korjaus tai kunnossapitotoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille laitteita ilman hallituksen lupaa. Mikäli joku osakkeenomistaja toimii tämän vastaisesti, on yhtiöllä oikeus suorittaa tarvittavat toimenpiteet tilanteen oikaisemiseksi osakkeenomistajan kustannuksella.

Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta, on korjaus, kunnossapito, huolto, vahinko ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Jos huoneistoon asennetaan huoneistokohtainen ilmalämpöpumppu, on korjaus, kunnossapito, huolto, vahinko ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Jos huoneistoon asennetaan huoneistokohtainen jäähdytys, on korjaus, kunnossapito, huolto, vahinko ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Teräsbetoni, tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti / maali. Olohuone: Parketti / maali. Makuuhuone 1: Parketti / maali. Kylpyhuone: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin itsesulattava, erillisuuni pyrolyysi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, induktioliesitaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. käsisuihku
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy, Olli-Pekka Ikonen, Postikatu 2, 20250 Turku
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

14 kpl, 9 kpl

Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiöllä ei ole kunnossapitotarveselvitystä laadittuna.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
5 786 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Turun Kakolankaari 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kakola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.