Omakotitalo | 6h, k, 3xkph, wc, 3xvh, khh, allas / takkah, s, parveke

Mukkulankatu 51, Kilpiäinen, Lahti

Hinta

299 000 €

Koko

327 / 385 m²

Vuosi

1978

Ihastuttava koti suurella tontilla, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lapsiperheelle, viherpeukalolle ja rentoutujalle. Tämä kaunis ja ajaton kokonaisuus mahdollistaa kodin muokkaamisen eri elämäntilanteisiin sopivaksi. Tilavassa kodissa on huonejako suunniteltu käytännöllisesti, neljä makuuhuonetta yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Tässä kodissa on kolme kylpyhuonetta, joissa jokaisessa on wc-istuin - tämä tekee arjen sujuvammaksi varsinkin suuremmalle perheelle. Lisäksi kolme vaatehuonetta ovat varmasti arvostettua säilytystilaa jokaisessa perheessä. Kodin pinnat ovat päivitetty vuosien saatossa ja lopputuloksena on aistittavissa kaunis tunnelma, joka tuo arkkitehtuurin kauniisti esille. Keittiö on tilava ja siellä mahtuu loistavasti kokkailemaan yhdessä. Olohuone ja ruokailutila ovat samassa avarassa tilassa ja niistä on käynti omalle suojaisalle pihalle. Terassilla on ulkotakka ja hyvin tilaa pihakalusteille, ruokapöydälle ja grillille. Alakerrassa on takkahuone, saunaosasto ja uima-allas, jotka muodostavat kauniin ja harmonisen tilan. Asunnosta pystyy hyvin erottelemaan työtilaksi sopivan kokonaisuuden, johon käynti myös ulkokautta. Tilassa on yksi iso huone ja vesipiste. Lämmitysmuotona on huoleton kaukolämpö. Tässä kodissa on tehty vuosien saatossa remontteja, mutta talon rakennusajan arkkitehtuuria on kunnioitettu. Asuinrakennuksen yhteydessä on lämmin autotalli ja lisäksi pihapiirissä on erillinen autokatos sekä pihavarasto. Kilpiäisten alue on kaunista ja vehreää ja tarjoaa monenlaista mahdollisuutta liikkumiseen opastetuilla ulkoilureiteillä tai viehättävällä Mukkulan kartanon alueella. Kävelymatkan etäisyydeltä löytyy mm. ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kirjasto, kauppoja, ravintola sekä kuntosali. Julkiset yhteydet Lahden keskustaan ovat hyvät. Omalla autolla olet niin keskustassa kuin moottoritielläkin noin kymmenessä minuutissa Tule ihastumaan tähän kauniiseen kotiin ja varaa oma esittelyaikasi! Sari 050 560 2259

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567434
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, 3xkph, wc, 3xvh, khh, allas / takkah, s, parveke
Asuintilojen pinta-ala
327 m²
Kokonaispinta-ala
385 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

319 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 448,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: n. 400 €/kk. Sähkö: kulutus v 2023 13701 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 100 €/kk. Kiinteistövero: 1448 €/v. . Sähkön kustannus käyttösähkön kulutusmäärän mukaan, riippuen kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 1448 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Pihalla mm. tyrni, pensasmustikka, puna- ja mustaviinimarjapensaat, karviaispensas, omenapuita ja raparperia.
Tehdyt remontit
Nykyisen omistajan toimesta on remontoitu seuraavat: 2015 uusittu keittiö, päämakuuhuoneen kylpyhuone ja vaatehuone. Yläkerran makuuhuoneiden pintojen ja lattioiden päivityksiä. Kodinhoitohuone. 2015-2016 uusittu sauna ja saunaosaston kylpyhuone. 2017 on remontoitu alakerran pukuhuone ja wc sekä yläkerran käytävän katto maalattu. 2018 on remontoitu alakerran makuuhuone ja käytävän katto maalattu. 2019 terassin laajennus ja muurinrakennus, sekä eteisen seinien ja katon maalaus. 2020 allashuoneen seinät maalattu ja osittain uusittu sekä katto maalattu. 2021 sisäänkäynnin betonikaton kunnostus. 2022 julkisivun puuosien maalaus. 2023 autokatoksen maalaus.10/2023 huopakaton paikkausta noin 4 m2 alueelta pintakerni ja uusittu alipainetuuletin (yläpohjan tuuletus)

Aiemmin tehty: 2007 yläkerran kylpyhuone. Keittiössä kylmiön poisto, lattialämmitys ja laatoitus. 2008 käyttövesiputket ja liitytty kaukolämpöön, uusittu allastilan vedenlämmitin ja pumpun venttiili, patteritermostaatit, käyttövesiputket, koneellisen ilmanvaihdon kaksi huippuimuria.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Voimassa 14.12.2032.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. johon liitytty v. 2008.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. rakennus on kaksikerroksinen ja perustettu maanvaraisesti betonianturoille. Rakennus on kellarikerroksen osalta betonirunkoinen ja toisen kerroksen osalta puurunkoinen ja pääsääntöisesti tiiliverhoiltu.
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät tapetoitu. Olohuone: parkettilattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laatoitettu. Sauna: laatoitettu, paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia ja kaakeliseinät. Wc: kaakeloitu. Makuuhuoneet: parkettilattiat, seinät maalattu ja osassa tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone 2023.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x 3, erillinen wc, suihku x 4, suihkukaappi, peilikaappi x 3, kaapit, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, sisävarasto x 2
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Vesikatepinnoite uusittu noin v. 2000

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-8-892-16
Tontin pinta-ala
2 457 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Oma suojaisa tontti, josta löytyy mm. omenapuita, musta- ja punaherukkaa, tyrniä, pensasmustikoita, karviaisia sekä raparperia. Erilaiset pihaa somistavat kukkaistutukset ruusuista perennoihin saavat pihan loistamaan värikkäänä koko kesän.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 400 m². Rakennusoikeus käytetty
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1976, 1986.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lahden kaupunki
Rakennukset
21 m2 pihavarasto/autokatos - valmistunut ja loppukatselmus ollut 1982.
Palvelut
Palvelut: Holman Prisma n. 2,5 km, S-Market Mukkula 1,3 km, Sale Kukkila 900 m, kirjasto 1,3 km. Koulut: Mukkulan koulu 1,3 km, Kivimaan koulu 3,5 km, Lahden Lyseo ja Yhteiskoulu n. 4,5 km, LUT yliopisto 2,3 km. Päiväkoti: Päiväkoti Touhula 800 m, Kilpiäisten päiväkoti 1,2 km. Mukkulan Apteekki 1,3 km, Kuntokeskus Liikku 1,3 km, Lahden kauppatori 5 km, Trio kauppakeskus 5 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 60 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Kilpiäinen, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Luomalahti

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.