OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Erillistalo | 5h + avokeittiö + kph + khh + sauna

Maavallintie 8b, Maununneva, Helsinki

Hinta

465 000 €

Koko

114 m²

Vuosi

2023

Valmis (12/2023), uusi erillistalo halutulta Maununnevan asuinalueelta. Tässä kodissa on modernia talotekniikkaa poistoilmalämpöpumpun sekä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta. Huoneistoon tulvii valoa joka ilmansuunnasta. Tilaa on isommallekin perheelle. Pohjaratkaisu on avara ja erittäin toimiva. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, joten tonttiosuus on lunastettavissa. Varaa oma esittelyaikasi, kiitos! Esittelyt, lisätiedot ja asiakirjat: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743 / Leena Burgman, leena.burgman@op.fi, 050 535 0259.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567617
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + avokeittiö + kph + khh + sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114 m²
Kokonaispinta-ala
114 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

165 402,60 €

Velkaosuus

299 597,40 €

Velaton hinta

465 000,00 €

Neliöhinta

4 078,95 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

129 926,12 €

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

568,86 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

129 926,12 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

342,00 € / kk

Pääomavastike

1 236,06 € / kk

Tontin vuokravastike

568,86 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 578,06 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kohde on taloyhtiölainoitettu. Hoitovastike sisältää muun muassa hallinnoinnin, kiinteistöveron, jätehuollon, kaapeli-tv:n, kiinteistön vakuutuksen, maksuliikenteen, yhteisalueen sähkön ja teknisen tilan lämmityksen. Rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korkokulut. Osakkaat vastaavat taloyhtiölainasta yhdessä, mikä viime kädessä voi johtaa muiden osakkeenomistajien maksuvastuuseen, jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä. Tontin vuokra ja tontin vuokravastike ovat vuoden 2024 tietoja.

Huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan 2 kpl autopaikkoja: yksi lämpötolpallinen, yksi kylmä.
Vesimaksuennakko 20 €/kk, tastaan kulutuksen mukaan.

Yhtiölainan korko on laskettu arvioidulla todellisella vuosikorolla 12 kk euribor (tilanne 21.4.2023 3,854 %) + 1,1 %:n marginaalilla. Laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja kaksi ensimmäistä asuinvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset tapahtuvat tasalyhenteisesti kuuden kuukauden välein. Lyhennysarvio on 0,42 €/osake/kk lisättynä koron osuudella. Vastikkeen kerääminen yhtiölainan lyhennyksen osalta alkaa arviolta kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan ensimmäinen lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 05/2025. Taloyhtiöllä on joustava vuokratontti, jonka vuokra-aika on 50 vuotta. Yhtiölainatiedot ovat alustavia ja ne vahvistetaan ennen kaupantekoa.

Valinnaisesta vuokratontista katso lisätietoja kenttä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ranskalainen
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: VALINNAISESTA VUOKRATONTISTA:

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle, lunastushinta vuodelle 2024 on 129 926,12 €. Asuntokohtainen määräosa on lunastettava kerralla. Ensimmäisen kerran lunastaminen on mahdollista asunnon luovutuksen yhteydessä. Seuraava tontin lunastamismahdollisuus on yhtiön hallinnonluovutuksen jälkeen yhtiökokouksen päätösten ja maanvuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti kuuden kuukauden kuluessa rakennusten hyväksytystä käyttöönottotarkastuksesta. Tämän jälkeen taloyhtiön on ilmoitettava vuokranantajalle osakkeenomistajien halukkuudesta tontin määräosien lunastamiseen lunastusvuoden elokuun loppuun mennessä. Määräosan kauppa on toteutettava tällöin ilmoitusta seuraavan joulukuun loppuun mennessä. Osakkeenomistaja tulee suorittaa varainsiirtovero taloyhtiön tilille määräosan lunastuksen yhteydessä. Varainsiirtovero on vuoden 2024 alusta 3 %. Tämä kiinteistökaupan varainsiirtoveron maksuvelvollisuus koskee myös ensiasunnon ostajia. Hinnastossa ilmoitettu tonttiosuuden lunastushinta vuodelle 2024 ei sisällä varainsiirtoveroa. Määräosan lunastushinta on ilmoitettu hinnastossa. Määräosan hinnan tarkistus tehdään vuosittain tammikuussa. Hinnan tarkistus sidotaan viralliseen Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Hinnan tarkistuksessa käytetään perusindeksilukua, joka on maanvuokrasopimuksen solmimisajankohtaa viimeisin indeksiluku. Lunastushinnankorotus on vuositasolla 1 % , mikäli indeksimuutokseen perustuva tarkistus johtaisi tätä pienempään korotukseen. Lainhuudon hakemisen hinta Maanmittauslaitoksella on hinnaston laatimishetkellä 144 euroa. Osakkeenomistaja maksaa taloyhtiön tilille lainhuudatuskustannuksen. Kaupantekotilaisuuteen kutsutaan taloyhtiön toimesta julkinen kaupanvahvistaja, jonka palkkio hinnaston laatimishetkellä on noin 150 euroa. Osakkeenostaja maksaa taloyhtiön tilille kaupanvahvistajan palkkion.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Kodinhoitohuone: Seinät maali, lattia laatta. Sauna: Seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: Seinät laatta. lattia laatta. Eteinen: Seinät maali, lattia laatta. Wc: Seinät maalattu, lattia laatta. Huoneistossa: Seinät maali, lattia vinyylilankku.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso Induktio, sähköliesi, keraaminen liesi, liesituuletin Integroitu keittotasoon, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

3 kpl, 3 kpl

Tehdyt remontit
Kohde on uusi.
Tulevat remontit
Päätetyt: Kohde on uusi, ei päätettyjä korjauksia.. Suunnitellut: Kohde on uusi, ei tiedossa olevia.
Energialuokka
B (2018), Todistus on voimassa 28.02.2032 asti.
Tontin koko
1 670 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Tontin vuokra
20 889,36 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Pääkaupungin tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 25.11.2071

Asunto Oy Helsingin Kirjosieppo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market n. 300 m, Kauppakeskus Kaari n. 1,9 km. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Kaarelan jäähalli n. 600 m. Keskuspuisto n. 800 m. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki n. 300 m. Kannelmäen asema n. 1,8 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Maununneva, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Huhtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, tradenomi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.