Rivitalo | 4h + k + kph / wc / s + erillinen wc + katettu terassi

Hurstikatu 3 B, Kemppilä, Raisio

Hinta

203 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

1991

Tämä kahden tason rivitaloasunto sijaitsee vehreässä asuinympäristössä, jossa voit nauttia luonnonrauhasta ja kauniista maisemista. Asunnon 93 m2:tä pitävät sisällään tilavan olohuoneen, keittiön, erillisen wc:n, kolme makuuhuonetta ja kylpyhuoneen, jonka yhteydessä on sauna. Asunnon makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaan. Kodin keittiössä on hyvin tilaa kokkailla ja sinne mahtuu ruokailuryhmä. Avarassa olohuoneessa on tilaa viettää yhteistä aikaa ja se on monimuotoisesti sisustettavissa. Lisäksi sieltä on käynti ulos katetulle terassille, josta avautuu kaunis ja suojainen, metsäinen näkymä. Säilytystilaa antaa eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot. Huoneison käytössä on myös lämmin ulkovarasto. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja huoltoja ja korjauksia ovat olleet mm. lämmönsiirtimen ja sadevesikourujen uusimiset, sokkeleiden korjaus sekä viemärien huuhtelu. Suunnitelluissa korjaussuunnitelmissa on mainittu piha-alueen maisemointi, huoltomaalaukset sekä ilmanvaihdon nuohous ja säätötyö. Viihtyvyyttä asumiseen lisäävät taloyhtiön pihamaalta löytyvät grillaus- ja leikkipaikka. Lisäksi huoneistolle kuuluu pistokkeellinen autopaikka ja parkkipaikalta löytyy tilaa tarvittaessa myös toiselle autolle. Koti sijaitsee lähellä palveluita, mikä tekee asumisesta mutkatonta. Täältä pääset tarvittaessa nopeasti Raision keskustaan, Kauppakeskus Myllyyn tai Turun torille. Raision keskustan palvelut ja leikkipaikat ovat kävelymatkan päässä. Päiväkodit, koulut, lukio sekä oppilaitokset ovat myös kodin lähettyvillä. Arkea helpottaa lähellä sijaitseva ruokakauppa ja Ulpukan uintikeskus tarjoaa mukavaa virikettä. Kodin lähettyviltä pääsee nopeasti luontopolulle nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Tuskinpa haittaa sekään, että iltalenkin voi helposti suunnata esimerkiksi Alppiruusupuistoon tai Pappilanpuistoon. Tämä rivitaloasunto sopii erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille, jotka etsivät tilavaa kotia palveluiden läheisyydestä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Weera Koski 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567686
Sijainti
  • Raisio Kemppilä
  • Hurstikatu 3 B, 21200 RAISIO
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph / wc / s + erillinen wc + katettu terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

203 000,00 €

Velaton hinta

203 000,00 €

Neliöhinta

2 182,80 €/m²

Vastike

Hoitovastike

378,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Vesiennakko kylmä 21€/kk. Vesiennakko lämmin 24€/kk. Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike. Hallituksella on valtuudet tarkastaa pääomavastikkeen suuruus korkomuutosta vastaavaksi. Ylimääräiset lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Kuukausittaiset pääomavastikkeet tuloutetaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee ennen teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.

Yhtiön käytössä on DNA Welho Oy.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti / tapetti / maali. Olohuone: Parketti / tapetti / maali. Makuuhuone 1: Laminaatti / tapetti / maali. Makuuhuone 2: Laminaatti / tapetti / maali. Makuuhuone 3: Laminaatti / tapetti / maali. Sauna: Laatta / paneeli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Muovi / maali. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Suomen Kiinteistöhallinta Oy / Kiinteistötahkola Turku, Kimmo Viitarinne
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl, 6 kpl

Tehdyt remontit
2008 Ulkolaudoituksen maalaus
2015 Huippuimureiden vaihto (6kpl) sekä puhaltimen kondensaattorin vaihto (1kpl)
2016 Tukimuurin korjaus
2017 Huoltomaalaus
2020 Lämmönsiirtimen uusiminen
2020 Sokkeleiden korjaus
2021 Viemärien huuhtelu
2023 Sadevesikourujen uusiminen. Asunnon remontit: Keittiö, kph/s ja erillinen wc uusittu vuonna 2005 aikaisemman omistajan toimesta. Alakerran parketti hiottu vuonna 2006. Saunan kiuas uusittu muutamia vuosia sitten. Keittiön kodinkoneita uusittu tarvittaessa lukuun ottamatta pakastinta. Eteinen, portaat ja porrasaukko maalattu vuonna 2024.
Tulevat remontit
Päätetyt: 2024 Piha-alueen maisemointi

Kiinteistön PTS-ehdotus:
2024 huoltomaalausta suunniteltu
2024 ilmanvaihdon nuohous ja säätötyö suunniteltu
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
3 188 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Raision kaupunki

Asunto Oy Hurstinsato

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.