OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

Muu

Ilkanpuisto, Rautvuori, Heinola

Hinta

18 000 €

Koko

6 730

Alueella on voimassa vanha rakennuskaava, jossa tuon kiinteistön kohdalle osuu kaksi eri kaavamääräystä (AR ja YS) + puistoalue P. Kaavakartta liitteenä. Rakennusoikeus määräytyy AR-osalla tehokuudella 0,35, YS-osalle rakennusoikeutta ei ole määritelty. AR-kiinteistönosan rakennusoikeus on noin 1323 m2. Alueella ei ole sitovaa tonttijakoa, joten tontin muodostamista ei tarvitse tehdä, mutta tonttijaon muutos tulee hakea, jos halutaan rakentaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567732
Sijainti
  • Heinola Rautvuori
  • Ilkanpuisto, 18300 HEINOLA KK
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

18 000,00 €

25 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
111-401-18-14
Tontin pinta-ala
6 730 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Ilkanpuisto, 18:14
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 1 323 m². Alueella on voimassa vanha rakennuskaava, jossa tuon kiinteistön kohdalle osuu kaksi eri kaavamääräystä (AR ja YS) + puistoalue P. Kaavakartta liitteenä. Rakennusoikeus määräytyy AR-osalla tehokuudella 0,35, YS-osalle rakennusoikeutta ei ole määritelty. AR-kiinteistönosan rakennusoikeus on noin 1323 m2. Alueella ei ole sitovaa tonttijakoa, joten tontin muodostamista ei tarvitse tehdä, mutta tonttijaon muutos tulee hakea, jos halutaan rakentaa. Lisätietoja tarvittaessa kiinteistörekisterinhoitaja Saija Torniaiselta. Mikäli YS-alueelle halutaan rakentaa jotain muuta kuin kaavan mukaista rakentamista, vaatii se kaavamuutoksen. Lisätietoja kaavoittajalta.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Heinolan kaupunki 03 849 30
Lisätietoja kaavoituksesta: Heinolan kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-Market Kylätähti n. 2 km Heinola keskusta n. 8 km. Koulut: Kirkonkylän koulu n.2,5 km. Päiväkoti: Kettukallion päiväkoti n. 2,5 km. Heinolan liikuntahalli n. 2,5 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinola

Asuinalueena Heinola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Outi Tanttu

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.