OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Kerrostalo | 4h, k, kph, wc, vh, lasitettu parveke

Tanssimäenkatu 6 A, Mukkula, Lahti

Hinta

69 000 €

Koko

90,5 m²

Vuosi

1967

Tästä kodista löytyy tilaa koko perheelle tai vaikka oma huone kotitoimistolle! Kolme makuuhuonetta, reilun kokoinen olohuone ja mukava ruokailutila. Alueella on hienot ulkoilumahdollisuudet sekä koulut ja useampi päiväkoti sijaitsevat lähietäisyydellä. LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampukselle on autolla matkaa noin kaksi kilometriä ja kävellen puolitoista kilometriä. Keskustan palvelut ja matkakeskus ovat myös helposti saavutettavissa hyvien bussiyhteyksien ansioista. Taloyhtiö on savuton, parveketupakointi on kielletty! Tähän kotiin kannattaa tutustua! Soita ja sovi oma esittelyaikasi! Sari 050 560 2259

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567989
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90,5 m²
Kokonaispinta-ala
90,5 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Velaton hinta

69 000,00 €

Neliöhinta

762,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

361,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

361,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Autotalli 13 €/kk. Huoneistokohtainen vesivastike-ennakko tasataan käytön mukaan: lämminvesi 9,31 €/m3 ja kylmävesi 4,14 €/m3. Kaapelitelevisio; sellaiset osakkaat, joiden hallitsema huoneisto on liitetty kaapelitelevisioverkkoon maksavat erillistä kaapelitelevisiovastiketta, joka on tasasuuri huoneistoa kohti 5,72 €/kk.
Hallitus voi yhtiön talouden niin vaatiessa tarvittaessa kerätä tai jättää keräämättä ylimääräistä hoitovastiketta enimmillään 8,40 €/osake.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Länsiparveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Lahden ympäristöterveys päättänyt 19.7.2018 määrätä tupakkalain 549/2016 §79:ssä tarkoitetun tupakointikiellon As. Oy Tanssimäenkatu 6:ssa sijaitseville huoneistojen parvekkeille. Kielto koskettaa tupakointia taloyhtiössä sijaitsevilla huoneistojen parvekkeilla.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laatoitettu, seinät maalattu ja tapetoitu.. Kylpyhuone: seinät ja lattiat laatoitettu.. Wc: lattia muovimatto ja seinät osittain laatoitettu ja osittain valkoinen paneli.. Olohuone ja makuuhuoneet: lattiat on laminaattia ja seinät osin maalattu ja osin tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ekoisännät Ky Henry Kuusisto p 050 5050 345
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, mattojen pesupaikka, taloyhtiössä ei ole pesutupaa
Taloyhtiön autopaikat

40 kpl, 18 kpl

Tehdyt remontit
2021 IV-kanavien nuohous ja IV-mittaus / -säätö, sähköautojen latausrasioiden asennus 4kpl (hidaslataus), yleistentilojen kameravalvonta, A-talon palovaroitinjärjestelmän päivitys
2019 autosuojien räystäskourujen uusiminen, lisäautopaikan rakentaminen ja piha-alueen keinun uusiminen. 2018 autosuojien huoltomaalaus 2017 sisäänkäyntikatosten eristeiden uusiminen ja kylmäkellareiden luukkujen uusiminen ja vauriokunnostus, 2016 piha-alueen portaikon kunnostus ja 112-ovi lisälaite asennettu pääulko-oviin, 2015 lämmitysjärjestelmän perussäätö ja tasapainoitus ja pääsisäänkäynnin ulko-ovien uusiminen, 2014 piha-alueen asfaltointi, taloyhtiön saunojen peruskorjaus ja pysäköintialueen sähköistyksen uusiminen, 2009 kiinteistön lukituksen uusiminen, porraskäytävän valaistuksen uusiminen, haara- ja pystyviemäreiden pinnoitus, hissien saneeraus ja käyttövesiputkiston uusiminen ja huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus, 2008 lämpökiertopumpun ja paineenkorotuspumpun uusiminen, patteriventtiilien ja -termostaattien uusiminen ja pohjaviemärin pinnoitus. 2007 autosuojien huoltomaalaus ja tonttiviemärin sukitus, 2006 linjaventtiilien uusiminen, 2005 huoneistoparvekkeiden ja vesikaton korjaus. 1995 ikkunoiden käyntikorjaukset ja sääsuojalistoitus. -80-luvulla uusittu lämmönvaihdin.. Asunnon remontit: Kylpyhuone uusittu 2009. Keittiön kaappien uusiminen, lattioiden uusiminen ja väliovien uusiminen 2010.
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiökokous 19.4.2023 päättänyt myöntää hallitukselle valtuudet alkaa valmistella ja teettää tarvittavat suunnitelmat julkisivujen kunnostuksesta / huoltomaalaushankkeesta sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusimisesta.

Asunnon B56 lattiarakenteessa vuotanut patteriputki, joka aiheuttanut vahinkoa asunnoille B56, B51, B46 ja B41. Purkutyöt on aloitettu. Toistaiseksi kustannusarviota ei ole saatavilla.. Suunnitellut: Seuraavan 5 vuoden aikana tarpeelliset ja olennaiset kunnossapito ja muutostyöt, esitetty yhtiökokoukselle 19.4.2023
2023 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus / -arvio
2024-2025 Julkisivujen paikkakorjaus sekä huoltomaalaus/pinnoitus
2024-2025 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
2024-2025 Julkisivujen saumausten uusiminen
Energialuokka
F (2007), Voimassaolo päättynyt 24.1.2023
Tontin koko
7 740 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lahden kaupunki
Tontin vuokra
17 850 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Lahden kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.5.2030

As. Oy Tanssimäenkatu 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Mukkulan ostoskeskus kävelyetäisyydellä, Holman Prisma alle 2 km. Koulut: Mukkulan koulu 800 m, Niemen kampusalue 2 km. Hyvät ulkoilumaastot. Vesijärven maisemat ja Mukkulan kartanon uimaranta lähellä. Liikenneyhteydet: Hyvät bussiyhteydet keskustaan ja matkakeskukseen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Mukkula, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Luomalahti

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.