OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 2h + kt

Aurinkokivenkuja 2 A, Kivistö, Vantaa

Hinta

160 000 €

Koko

47,5 m²

Vuosi

2015

Halutun Kivistön asuinalueen keskeiseltä paikalta hyväpohjainen kaupunkikaksio. Tässä on oiva koti itselle tai sijoitukseen! Valoisassa kolmannen kerroksen huoneistossa ruokailutila yhdistää keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi tilaksi. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Siistikuntoinen ja vaaleasävyinen koti on muuttovalmis. Vuonna 2012 valmistunessa asunto-osakeyhtiössä ei ole vuosiin suunnitteilla kalliita remontteja. Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja tonttiosuuden voi lunastaa itselleen. Huoneiston oston yhteydessä on mahdollisuus hankkia sähköauton latauspistokkeellinen autohallipaikka AP 158 Ruusuparkin pysäköintirakennuksesta, velaton hintapyyntö 15 000 euroa. Alueella on monipuoliset liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua mm. kehärataa tai omaa autoa käyttäen. Asukkaille on laajat harrastemahdollisuudet mm. kotipihalta Keimolan Golfkentälle muutamassa minuutissa. Ladut ja suunnistusreitit sekä ohjatut harrastemahdollisuudet löytyvät läheltä. Kivistön keskustan kauppakeskus Kiviksessä tarjolla päivittäispalveluja mm. S-market ja Lidl, suunnitteilla on vielä ainakin Citymarket. Tiesihän, että hallitus on ilmoittanut varainsiirtoveron alentamisesta. Uusi varainsiirtovero on asunto-osakkeille vain 1,5%. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568329
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47,5 m²
Kokonaispinta-ala
47,5 m²
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Vapautuu: 1 kk tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

160 000,00 €

Velaton hinta

160 000,00 €

Neliöhinta

3 368,42 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

121,30 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

204,25 € / kk

Tontin vuokravastike

121,30 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

204,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Yhtiökokous 28.3.2023 valtuutti hallituksen tarvittaessa perimää tai jättää perimättä kahden kuukauden hoito- ja/tai rahoitusvastike. Päätettin myös, että hallituksella on valtuus muuttaa autohallivastikketta sen mukaan kuin Ruusuparkki päättää vastikeista kokouksessaan.

Hoitovastikeen A peruste on huoneiston asuinpinta-ala. Hoitovastike B ( autopaikan vastike) peruste on autopaikan osakeluku. Tonttivastikkeen peruste on huoneiston asuinpinta-ala. Pääomavastike C (rakennusaikainen laina) peruste on asuinhuoneistojen jyvitetytyjen osakkeiden lukumäärä. Pääomavastike D peruste on huoneiston asuinpinta-ala, autopaikkojen osalta käytetään 12m2 pinta-alaa. Pääomavastike E peruste on huoneiston asuinpinta-ala.

Ennakkovesimaksu 15 eur/hlö/kk, vuosittain tehdään mittarilukemiin perustuva kululaskutus.


Sähköauton lataussähkö 18 c/kWh.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneiston oston yhteydessä on mahdollisuus hankkia sähköauton latauspistokkeellinen autohallipaikka AP 158 Ruusuparkin pysäköintirakennuksesta, velaton hintapyyntö 15 000€.

Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Tammiparketti, seinät maalattu. Olohuone: Tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Tammiparketti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitoitettu.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni, jossa kiertoilma ominaisuus, keraaminen liesitaso, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on suihku, taitettava suihkuseinä, peili- ja, allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Vantaa Oy, Ari kaino p. 020 786 2150
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

20 kpl

Tehdyt remontit
Rakennuttajan takuukorjauksia.. Asunnon remontit: Suihkunurkan purku, asennettu taitettava suihkuseinä tilalle.
Palovaroittimen vaihto.
Tulevat remontit
Päätetyt: Rakennuttajan takuukorjaukset jatkuvat.. Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokousta (2023) seuraavien viiden vuoden aikana:
- Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
- Palovaroittimien vaihto
- Vesimittarien patterien vaihto
- Kuntoarvio
Energialuokka
C (2013), E-luku 127, todistus voimassa 8.4.2025 asti.
Tontin koko
913 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki/kaavoitus
Tontin vuokra
21 936,72 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen osatontti Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 15.12.2063

Asunto Oy Vantaan Puuhakivi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähipalvelut ovat kävelymatkan päässä mm. K-Market. Kivistön Kiviksessä on mm. S-market, Lidl, (Citymarket suunnitteilla) , kirjasto, terveysasema ja kuntokeskus. Alueella on myös kahviloita ja ravintoloita. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella useita. Kehittyvässä Kivistössä pääsee myös liikkumaan ja pitämään huolta kunnosta niin pyöräillen kuin kävellenkin. Myös lenkki- ja suunnistuspolkuja palloilukenttiä ja tiloja löytyy monipuoliseen liikuntaan. Kivistöntien päästä alkavat hiihtoladut Espooseen ja Helsinkiin asti. Lähellä on useita leikkipuistoja, mm. Paasipuiston leikkipaikka ja hiekka/luistelukenttä. Keimola Golf 10 matkan päässä. Liikenneyhteydet: Hyvät ja nopeat yhteydet kehärataa pitkin lentoasemalle, Myyrmäkeen, Tikkurilaan ja Helsingin rautatienasemalle, omalla autolla liikkuvalle kehätiet ja valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.