OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 5h + k + rt + et + khh + kph + s + aula + wc

Vastakatu 14, Lukonmäki, Tampere

Hinta

445 000 €

Koko

153 / 155 m²

Vuosi

2007

Ihastuttava ja hyvin pidetty Design-talo aivan kaupungin kupeesta, Lukonmäen suositulta asuinalueelta etsii uusia asukkaitaan. Tämä tilava ja valoisa koti tarjoaa loistavat puitteet isommankin perheen asumiseen. Moderni ja ajaton tyyli yhdistää sekä sisätilat että huolitellun piha-alueen tarjoten uusille omistajilleen helpon ja huolettoman tavan asua. Talo on rakennettu vuonna 2007 ja on juuri kuntotarkastettu. Sisään astuessasi huomiosi kiinnittyy ihan ensimmäiseksi isoista ikkunoista tulvivaan luonnonvaloon. Ensimmäisessä kerroksessa on tilava eteinen sekä avokeittiö ruokailutiloineen, joka aukeaa ylös kakkoskerrokseen saakka. Olohuoneesta on käynti suoraan takapihan isolle lasitetulle terassille. Alakerrassa on lisäksi yksi huone vaikkapa työhuoneeksi, kirjastoksi tai makuuhuoneeksi. Tilavassa kodinhoitohuoneessa pyykkihuolto toimii vaivattomasti ja omassa saunassa pääset löylyihin oman aikataulusi mukaan. Lisäksi alakerrasta löytyy erillinen wc. Toisessa kerroksessa on peräti kolme isoa makuuhuonetta ja valoisa oleskeluaula. Erillinen wc helpottaa arkea ja sinne on mahdollista asentaa myös erillinen suihku. Tilavassa vaatehuoneessa on isot käytännölliset kaapistot säilytysratkaisuineen. Yläkerrassa on myös etelänsuuntainen parveke. Tätä kotia on pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Lähes kaikki asuintilojen pintamateriaalit on uusittu lattiaa myöden ja alakerran wc on niin ikään kokonaan saneerattu. Autojen säilytys ei ole täällä ongelma, sillä alueelle epätyypillisesti pihassa on tilaa useammallekin kulkupelille. Pihassa on autokatos, jonka yhteydessä on lämmin varasto. Piha-alueen kulkuväylät on kivetetty ja nurmikot puolestasi leikkaa robottileikkuri, joka jää palvelemaan ja ilahduttamaan uusia asukkaitaan. Asuinkustannukset ovat pysyneet maltillisina sähkölämmityksestä huolimatta. Olohuoneen varaava takka ja ilmalämpöpumppu avustavat tarvittaessa lämmityskuluissa alentavasti. Takapihan terassilla nautit kesäpäivästä grillaillen ja vieraita kestiten tai yksin rauhassa aamukahvia juoden ja linnunlaulua kuunnellen. Sijainti on hyvin rauhallinen ja yksityinen Lukonmäen uudella puolella. Ulkoilijalle Lukonmäki ja Finninmäen alue tarjoaa runsaasti vaihtelevia lenkkimaastoja. Lähistöltä löytyvät sekä Turtolan kauppakeskus, että Hervannan kattavat palvelut. Keskustaan hurautat omalla autolla hetkessä ja bussilla matka taittuu noin 15 minuutissa. Kohteessa järjestetään yksityisesittelyitä, ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi! Mia Oravala, 0500 537222, mia.oravala@op.fi Markku Mäkiselkä, 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568434
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + rt + et + khh + kph + s + aula + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
153 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

445 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

583,38 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Kokonaissähkönkulutus 18000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 140 m3. Puhtaanapito: 215,00 sis. biojätemaksu. Kiinteistövero: 583,38. . Sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla noin 18 000 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo noin 150-200 e/kk. Lisäksi tulee sähkönsiirtomaksut ja perusmaksut sähkönsiirrosta. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 583,38

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Lattiat ja seinäpinnat uusittu asuinhuoneiden osalta. Alakerran wc uusittu kokonaisuudessaan v. 2019. Yläkerran suihku/wc remontoitu vesivahingon vuoksi 2014
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Alakerran olohuoneessa varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Alakerrassa ja märkätiloissa lattialämmitys sekä yläkerran wc:ssä lattialämmitys. Yläkerrassa patterilämmitys. Ulkovarastossa lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Design-talo
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa vinyylilankku, seinät maalattu ja katto paneloitu. Olohuone: Lattiassa vinyylilankku, seinät maalattu ja katto paneloitu. Makuuhuone 1: Lattiassa vinyylilankku, seinät maalattu (yksi seinä tapetoitu), katto paneloitu. Makuuhuone 2: Lattiassa vinyylilankku, seinät maalattu ja katto paneloitu. Makuuhuone 3: Lattiassa vinyylilankku, seinät maalattu ja katto paneloitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, maalatut seinät (lasikuitutapetti). Sauna: Kauttaaltaan paneloitu, lattia laatoitettu. Kylpyhuone: Kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattiassa laatta, seinät maalattu (lasikuitutapetti) ja katto paneloitu. Wc: Lattapinnat, katto paneloitu. Wc yläkerta: Lattapinnat, katto paneloitu. Suihkuvaraus.. Vaatehuone: Parkettilattia, maalatut seinät ja katto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Uusittu 2019, pakastekaappi Uusittu 2019, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot keittiön korkea kaappi, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali uusittu 2020, laminaattitasot.. Keittiön lattiassa keskuspölynimurin rikkaimuri.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit alakerran wc (valaistu), lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Seinäpytty
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-61-6314-13-L1
Tontin pinta-ala
490 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Hoidettu pihapiiri istutuksineen ja kulkualueineen
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 9.8.2006, käyttöönottotarkastus. AO II, erillispientalojen korttelialue
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Rakennukset
Autokatos/varasto 28m2 josta varaston osuus 7,7m2
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
1 527,84 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 30.6.2056
Palvelut
Palvelut: Turtolan kauppakeskus lähellä, lähikauppa noin 1 km. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: TKL, pussipysäkki noin 400m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Lukonmäki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Mäkiselkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.