OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 4h, k

Multiojankatu 28 F, Multisilta, Tampere

Hinta

129 000 €

Koko

93,5 m²

Vuosi

1974

Tervetuloa tutustumaan avaraan läpitalon nelikkoon. Koti sopii hyvin lapsiperheelle, huomioiden erittäin hyvät säilytystilat. Makuuhuoneiden tilavat vaatekaapit sekä lisänä vaatehuone ja taloyhtiön tiloissa oleva huoneistokohtainen varasto tarjoavat reilusti säilytystilaa. Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta ,erillis wc, kylpyhuone, keittiö ja tilava olohuone. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta avautuu rauhallinen maisema. Tätä kotia on remontoitu kattavasti vuosien varrella. Kylpyhuone ja keittiö on saanut uudet pinnat ja kalusteet vuosien 2016 -2017 aikana. Lisäksi erillis wc:n kalusteita on päivitetty, pinnat maalattu ja koko asunnon lattiamateriaali päivitetty uudempaan. Asuinalueena Multisilta on viihtyisä, vehreän luonnon ja kattavien liikenneyhteyksien ansiosta. Lähin kauppa sijaitsee 500 metrin päässä ja TKL:n bussiyhteydet liikennöivät keskustan suuntaan. Multisillan erinomaiset ulkoilumaastot palvelevat liikunnasta pitäviä. As Oy Multiojankatu on vuonna 1974 valmistunut taloyhtiö, joka koostuu 72 asuinhuoneistosta. Yhtiö sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla, jonka vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2033 asti. Taloyhtiön lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Oliko tämä sinun uusi koti? Esittelyt ja lisätiedot: Anne-Mari Hakala p. 044 201 3442 anne-mari.hakala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568448
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93,5 m²
Kokonaispinta-ala
93,5 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

1 379,68 €/m²

Vastike

Hoitovastike

387,26 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

387,26 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastikkeen määräytymisperusteena osakelukumäärä ja mikäli asuntoon kohdistuisi yhtiölainaa olisi sen määräytymisperuste myöskin osakelukumäärä. Vastikkeet tarkistetaan vuosittain 1.7. alkaen.
Sähköpistokkeeton autopaikka 3 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti/maalattu. Olohuone: laminaatti/maalattu/ tapetoitu. Makuuhuone 1: laminaatti/maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 2: laminaatti/maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 3: laminaatti/maalattu/tapetoitu. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: laminaatti/maalattu. Wc: laatta/Laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktiotaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy /Teemu Formulahti p. 0207488270
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, pesutupa 1 talon kellarissa, ulkoiluvälinevarasto 1 talon kellarissa.
Taloyhtiön autopaikat

72 kpl

Tehdyt remontit
2001 saunaosaston perusparannus, 2003 ilmanvaihdon mittaus ja säätö, lämmönjakolaitteiden uusiminen, 2008 julkisivujen kuntoarvio, lukoston sarjoitus, saunojen kunnostus, ikkunasaneeraus, 2009-10 julkisivu- ja parvekesaneeraus, 2010 porras- ja ulkovalojen uusiminen, 2011 märkätilojen kuntokartoitus, 2013 putkiston kuntotutkimus, 2014 pohjaviemärin painehuuhtelu, 2014-15 kylmän veden sinkityn runkojohdon uusiminen/suunnitteluvaihe, 2015 lämpöjohtojen sekä tonttivesijohdon uusiminen/ toteutusvaihe, vesikaton huolto- ja korjauskartoitus, 2017 talojen välisten vesi- ja lämpöjohtojen sekä tonttivesijohdon uusiminen/takuuvaihe, 2018 IV-kanavien puhdistus ja säätö sekä laitteiden huolto, 2019 parvekelasitusten huolto, pohjaviemärin painehuuhtelu ja kuvaus, 2021 putkistojen seurantakuntotutkimus ja lämmitysjärjestelmän korjaukset, maalämpöjärjestelmään siirtymisen hankeselvitys.. Asunnon remontit: -keittiöremontti 2017
-kylpyhuoneremontti 2016
-lattiamateriaalin uusiminen 2020
-wc: päivitetty allakaapisto ja seinät maalattu 2023
-Laminaatin vaihto eteiseen 2022
Tulevat remontit
Päätetyt: Toistuvat korjaukset: Vesikaton vuosittainen huoltokäynti v. 2022 alkaen.. Suunnitellut: 2023 julkisivujen jälkitarkastus, toimenpiteet tarpeen mukaan, IV-poistokoneiden uusinta, korvausilmaventtiilien vaihto, IV-nuohous ja -säätö. 2024 Lukitusten uusiminen elektroniseksi lukitusjärjestelmäksi. 2025 Taloteknisen perusparannuksen suunnitteluvaihe.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
10 204 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
15 768,46 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.10.2033

Asunto Oy Multiojankatu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Market noin 500 m, Lidl, Ikea. Päiväkoti: Multisillan päiväkoti. Liikenneyhteydet: TKL noin 500 m linjat 15 ja 50

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Multisilta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne-Mari Hakala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.