OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Kerrostalo | 2h, k, s

Toukolankatu 11-13 A, Viertola, Hyvinkää

Hinta

105 000 €

Koko

56,5 m²

Vuosi

1989

Ensimmäisen kerroksen huoneisto, jossa huoneistokohtainen suojaisa piha. Asunnossa hyvin suunniteltu huoneratkaisu. Päivitä tästä mukavanoloisesta asunnosta oman tyylisi mukainen koti. Tämä on heti vapaa seuraavalle asukkaalle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568668
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56,5 m²
Kokonaispinta-ala
56,5 m²
Kerrokset
1/5 (alin kerros)
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

105 000,00 €

Velaton hinta

105 000,00 €

Neliöhinta

1 858,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

254,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

254,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Em. maksut ovat voimassa 30.6.2024 asti, mikäli yhtiökokous ei tee muutospäätöstä aiemmin.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö, makuuhuone: lattiassa muovimatto. Olohuone, eteinen: parkettilattiat. Sauna: lattia laatoitettu. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitettu. Wc: lattiassa muovimatto, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa ikkuna. Kylpyhuoneessa suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Erillisessä wc:ssä peilikaappi, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Komeroita, huoneistokohtainen häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Hyvinkään Isännöinti Oy/Anne Piekkari, Rääkänkatu 2 C, 05810 Hyvinkää
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl, 32 kpl

Tehdyt remontit
Parvekkeiden vedenpoistojen uusiminen, varastorakennuksen seinän maalaus 2003. Ulkoleikki- ja oleskelualueen peruskorjaus 2004. Antennijärjestelmän muutos 2005. Parvekkeiden huoltokorjausta, raja-aidan teko Seittemänmiehenkadun puolelle 2006. Huoneistojen tuloilmaventtiilit uusittiin 2007. Autotallirakennuksen maalaus, kiertovesipumpun uusiminen 2008. Piha-alueen kunnostaminen, ulkovalaistuksen uusiminen 2009. Asfaltoinnin korjaus 2010. Parvekkeiden etulevyjen vaihto, tarvittavat parvekepintojen korjaukset ja patioaidanteiden maalaukset, lämmönjakokeskuksen ja verkoston venttiilien vaihto ja perussäätö, lukkojen uusiminen 2011. IV-kanaviston puhdistus ja säätö, jätekatoksen peruskorjaus 2012. Porraskäytävävalaistuksen uusiminen, akustolevyjen asennus porraskäytäväkattoon (pohjakerros), huoneiston B 29 kylpyhuoneen lattialämmityksen korjaus, aidan huoltomaalaus 2013. Yleistilojen valaistuksen parantaminen, vesivuotokorjaus A 2 ja A 7 2014. Viemärivuotokorjaus A 14/A 19 2015. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, IV-kanaviston ja -järjestelmän puhdistus ja säätö sekä ohjausyksikön uusiminen, A-talon hissin kannatusköysien uusiminen ja vetopyörän koneistus 2016. Rakennusten elementtisaumojen uusiminen, piha-alueen lisäasfaltointi ja vanhan asvalttialueen korjausta, A-talon hissin piirikortin uusiminen, rakenneilmavuotokorjaus A 7, vuotovahinkokorjaukset B 39 ja 35 (ei putkivuoto), kosteusvahinkokorjaus B 26 (ei kuluja As Oy:lle) 2017. Porraskäytävien sekä yleisten tilojen maalauksia, väestötilan huolto ja tiiviystarkastus+varustetäydennykset, B-talon kylmäkoneiston korjaus, pysäköintiruutujen maalaukset, lämpimän käyttöveden toimilaitteen ja paisunta-astian uusiminen 2018. Ikkunoiden ja parvekeovien 2-vuotistakuukorjaukset, B-talon yhden putkilinjan vuotovahinkokorjaus 2019. Ulkokattojen tarkastuksessa havaitut pienkorjaukset, B 36 kylpyhuoneen viemäriputken uusiminen sekä pystylinjassa putkikorjaukset, palokatkojen tiivistys, B-talon hissin lukkoradan uusiminen ja pienkorjauksia molempiin hisseihin 2020. Pääsisäänkäyntien sähköistäminen ja esteettömän kulun järjestäminen, A-talon yhden viemärilinjan osakorjaus ja sukitus (A4-pyöräsuoja) 2021. Ilmanvaihtokoneiden uusiminen molempiin taloihin EC-moottoreilla toimiviin ja IV-automaation ohjausmuutokset, vakiopaineventtiilin uusiminen 2022.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023: IV-kanavien puhdistus ja säätö. Wc-istuinten uusiminen vettä säästävimmiksi (korjaus tarpeen mukaan). Peruskuntoarvion teettäminen.

Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus voimassa 23.10.2030 saakka.
Tontin koko
4 551 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Hyvinkään kaavoitusosasto 019 45 911.

Asunto Oy Toukolantornit

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppa 0,4 km. Keskustan palvelut 1 km. Liikenneyhteydet: Linja-auto 0,4 km. Rautatieasema 1,2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Viertola, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.